Berenli Saatler :)

püskevitimiz var canım mantıklı hem ben keki düşüremiyorum fırında yeni ki hiç düşüremem

samsunu cok beğenmiştim merkezine gittik 1 saat kadar kalabildik ama bayıldımmm tertemiz caddeleri falan yaaaa cok sasırmıstımm

güzeldir canım keşke biraz daha kalıp gezebilseydiniz çok park falan var belediye başkanımız çok çalışıyo.İnş. bi daha gelirsiniz daha çok gezersiniz canım

Bir insan hayatı boyunca ortalama 30 farklı kişi ile sevgili oluyormuş. Benim hakkımı kim yiyorsa Allah belasını versin...:))))
Buna bayıldım kızlarr yaaa

asarcık samsunun ilçeis canım.Biz samsun merkezte oturuyoruz ama abim asarcığın köyünde görev yapıyo bnde haftaiçi abimle beraber köydeyim haftasonu evimizdeyiz

BEnim görümcem Samsun İlkadım' da otuuyor, 2 sene önce yazın gitmiştim ben de -ki zaten eşim de Samsun'lu Çok güzel bir şehir gerçekten özellikle Atakum'u ve Amisos Tepesi'ni çok beğendim Rus pazarı hele bi girdim çıkamadım

Yine bekleriz canım bu sefer menemen yemeğe beraber gideriz belki

canim walla tadida bi harika oluyooo..... bazen kocam pasta falan yap derse bende hemen kolayina kacip bunu yapiyorum ve bayiliyoooo

tamam yattı kafama bunu yaparım canım çok teşekkür ederim

Bir insan hayatı boyunca ortalama 30 farklı kişi ile sevgili oluyormuş. Benim hakkımı kim yiyorsa Allah belasını versin...:))))
Buna bayıldım kızlarr yaaa

turkiyenin heryeriii guzelll ins bir gun bende kocisle giderim hic gitmedim ve heryerii cokkk merak ediyorum

tamam yattı kafama bunu yaparım canım çok teşekkür ederim

rica ederim ballimmm herzamannnn bu arada masallahh marifetlisinn bu kadar yemek yapacagina goree benim yapacagim yemek ancak bi makarna hazir corbadir

rica ederim ballimmm herzamannnn bu arada masallahh marifetlisinn bu kadar yemek yapacagina goree benim yapacagim yemek ancak bi makarna hazir corbadir

Yemek yapabiliyorum canımda temizliği sevmem annem çalıştığı için ben yapıyordum yemekleri ondan dolayı öğrenmiştim.Yoksa annem çalışmasa bnde zor öğrenirdim.

Kızlar ben çkıyroum başlayım yemekleri yapmaya.Burada gündüz elektrikler çok gidiyo o yüzden fırın yemeğini şimdiden yapıcam.Öptüm hepinizi

Yemek yapabiliyorum canımda temizliği sevmem annem çalıştığı için ben yapıyordum yemekleri ondan dolayı öğrenmiştim.Yoksa annem çalışmasa bnde zor öğrenirdim.

Kızlar ben çkıyroum başlayım yemekleri yapmaya.Burada gündüz elektrikler çok gidiyo o yüzden fırın yemeğini şimdiden yapıcam.Öptüm hepinizi

kolay gelsinnn marifetliiii kiziimmmm
aferin walla ins bende ogrenirim bi an oncee

kolay gelsinnn marifetliiii kiziimmmm
aferin walla ins bende ogrenirim bi an oncee

Yine bekleriz canım bu sefer menemen yemeğe beraber gideriz belki

eşimin bir sonraki Rısya'ya gidişinde ben de görümceme kaçmayı planlıyorum bak o zaman olabilir işte

turkiyenin heryeriii guzelll ins bir gun bende kocisle giderim hic gitmedim ve heryerii cokkk merak ediyorum

Karadeniz çok güzel gerçekten canım, anlatmakla bitmez

kız sen kocişine ne yediriyonnnn
ben ona daha aksam yemegi hic yapmadimm aksam yemekleri kaynana varsa o yapiyordu ama yanlizsak disarda yiyoduk amaaaa kocise pasta kek borek cokk yaptimmm.... ayiptir soylemesii bu islerde iyiyimm ama aksam yemeklerini hic bilmiyomm
eşimin bir sonraki Rısya'ya gidişinde ben de görümceme kaçmayı planlıyorum bak o zaman olabilir işte

Karadeniz çok güzel gerçekten canım, anlatmakla bitmez
canim esimde gitmisti ve bana anlata anlata bitiremedii.... ins bi gun orayada giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…