Berenli Saatler :)

sağol vuslatım biliyormusun ben bundan 2 sene öncesine kadar sürekli gözümden rahatsızlanıyordum allah tan şimdi iyiyim faceye resmimi koydum gördünmü yeni resim

nazara geliyordur da ondan benim bi arkadaşımıda gözleri senin gözlerinin renginden bide kalem çekince gözü hep çıkıyor ortaya
sürekli gözlerinden rahatsız dı kıpkırmızı oluyordu gözleri kaç kere drtora gitti hiçbiride bi teşhis koymadı şöyle bir rahatsızlığın var diye
nazardan oluyor canım oku kendini sık sıkdışarıda kimbilir kaç kişi gözlerine bakıp imreniyor
resmi görmedim tatlım bakaım şimdi açimde faceyi

inan vuslatım doktorlarda anlamıyordu ama sürekli gözlerim sulanıyordu sonra gözümden ameliyat oldum kist çıktı bide gören hep şey dio gözleriniz çok güzel filan ama maşallah diyen yok

maşallah demeyenlerin yerine sen söyle canımm (maşallahu la havle vela kuvvete illa billahil alüyyül aziym )
nazara karşı en tesirli dua dışarı çıkmadan bi kere oku kendini

çok sağol canım benim hemen kagıda yazıyorum çantama koyuyorum allah razı olsun

çok sağol canım benim hemen kagıda yazıyorum çantama koyuyorum allah razı olsun

sende sağol bitanemm bu arada baktım resmine maşallahh canım çok tatlısınn
kızz enişte seni çok kıskanıyordurr heralde hehh

ekliyorurum

biz ailecek türk kayfesini severikte ablam ondan öğrendim güzel kayfe yaparım.Buınlarıda ben yaptım

maşallahh canım bu topiktede ne hamarat kızlar varr

Yorumlarınız bekliyorum ektek köstek

Son düzenleme:
sende sağol bitanemm bu arada baktım resmine maşallahh canım çok tatlısınn
kızz enişte seni çok kıskanıyordurr heralde hehh

maşallahh canım bu topiktede ne hamarat kızlar varr

Hangimizi alacan oğluna

Ablam nasılsın iyi misin bebiş ne alemde ayyy cinsiyetini ne olacak acaba.Bugünm onu düşündüm oğlan olsun diyorum içimden 2-2 olurlar diyorum sonrada diyorum ki ama kız hissetiyo demekki kız olacakmıi diyorum.En sonunda inşallah sağlıklı bi bebeği olur diyorum

Sanki 3.resimde deniz atı gördüm.Ayy ben çok güzel sallarımda hayal dünyam geniştir

Son düzenleme:
elifcim uzun saçlı hafiften saçları dalgalı ve toplu bir bayan seni düşünüyor senin hakkında iyi planlar yapıyor
birde horoz gördüm bence horoz yükselmek demek hayatında yükseliş dönemine giriyorsun
dur daha bakıcam

alt tabakta resmen bir kadın kafası çıkmış saçları böyle dalgalı kısa
sana birşey veriyor sanki yakın zamanda bir hediye alıcaksın gibime geliyo

benden bu kadar elifcim sırf senin içinbaktım normalde pek anlamam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…