Berenli Saatler :)

Babam işte bu niye burada bunu kim koydu buraya ufff baba bi kop git diyesim geliyo içimden ama sadece içimden

bana geçen sene istbldan misafirim gelmişti arkadaşımın annesi benide çok sever
beraber döndük tatilden başak burcu dediğim işte
ayy kadın geldiği gün perdeleri çıkardı yıkadı 2 aydır tozlanmıştır diye daha dinlenmeden yaa

Böyle kardeş varsa bende istiyorum tabi kör kuyudan su çıkarsa anamdanda çocuk çıkar

ayy ben çok pisim o zaman ben dinlenmeden enerji toplayamadan hiçbir iş yapamam

kızçelerim ben çıkıyorum evet erken çıkıyorum biraz ama yarın dolu işim var hepinizi öpüyorum allah rahatlık versin

iyi geceler

Böyle kardeş varsa bende istiyorum tabi kör kuyudan su çıkarsa anamdanda çocuk çıkar

Hiç güleceğim yoktu kızzzzz
Bazen annem "bebek sevmek istiyorum melez bi çocuk mu yapsam" diyo da,
ben de "anne sen bu yaştan sonra çocuk doğurursan o yaratık gibi bişey olur,,4 kollu 8 bacaklı falan"
diyorum

kızçelerim ben çıkıyorum evet erken çıkıyorum biraz ama yarın dolu işim var hepinizi öpüyorum allah rahatlık versin

iyi geceler

İyi geceler tatlımmmm ruyanda kızçelerini görrrrrrrrr

bende öyleyim normalde de 2 ay ist kalıp evime gelince haliyle toz oluyor
şunu yapim bunu yapim derken akşama anca dinleniyorumm

iyi geceler

Allah rahatlık versin tatlm

Annem rahmini aldırdı canım o yüzden tahmin bile edemiyorum

bende öyleyim normalde de 2 ay ist kalıp evime gelince haliyle toz oluyor
şunu yapim bunu yapim derken akşama anca dinleniyorumm

yok ben rahatımı sewerimm.Ama kalkıncada eşekk gibi yaparım o işi canım çıkana kadar

[video=youtube;R1a4IRH5Uv8]http://www.youtube.com/watch?v=R1a4IRH5Uv8&feature=related[/video]

eskiden ne dinlerdim bu şarkıyı

yani bir de görüyorsun yani yani anlayamadımki yinede sana kızamadımki sen böyle istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…