Berenli Saatler :)

sadelikten hoşlandıgım için yeşil kalem sürdüm vuslatcım öyle büyük makyajları beceremiyorum bide sevmiyorum:26:

iyiyim vuslatcım bol bol gezdim bugün sen neler yaptın nasılsınnnnnnnnn

ohhh ne güzell valla bende evde pinekledim örgü ördümacaip sağnak yağmur vardı burda kızımla dışarı çıkıcaktık bizde
yağmur yüzünden çıkamadıkşans yok ki

ohhh ne güzell valla bende evde pinekledim örgü ördümacaip sağnak yağmur vardı burda kızımla dışarı çıkıcaktık bizde
yağmur yüzünden çıkamadıkşans yok ki

örgümü bebeğemi
ankarada çok soğuk vuslatcım keşke kar yagsada soguk gitse:26:

tatlıımm senin göz makyajı yapmana gerek yokki
gözlerin ben burdayım diyor zatenn

sağol vuslatım biliyormusun ben bundan 2 sene öncesine kadar sürekli gözümden rahatsızlanıyordum allah tan şimdi iyiyim faceye resmimi koydum gördünmü yeni resim

evet berenimm turuncu renk başaldım bitsin koyarım resmini
kış bitsin artık bahar gelsinnn güneşi sıcağı özledimm

tamam canım bekliyorum resmi
vuslatcım yazın terleme olayı oluyo ya gıcık oluyorum o yüzden ben yazın gelmesini pek istemiyorum

kızlar bugün ne düşündüm biliyormusunuz acaba 2 yıl sonra burda yine böyle sohbet edebilcekmiyiz kimse unutmaz dimi birbirini

çok kibarsın elifim çok sağol hemen çikolatadan başlıyorum

Başla bitanem akşam babamlara yapmıştımda sizede yapayım dedim. yaa fal bakmasını bilen varsa hemen resmi çekip koyayım.Annemde koltuğa uzandı az ayılsa vericem fincanı eline ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…