Berenli Saatler :)

canım vişne suyu içmekten bir hal oldum nettede bir tarif buldum çorumlulara özel bir yemekmiş onu yapcam yarın sen naptın

napıyım ya bende şekerim temilik vardı anam agladı yıne cok yorgunum..ne tarifi kız?bende sana azeri tarifleri vereyim mi?

Yok canım çokta benzemiyor çünkü bu daha lezzetli
Yumuşacık oluyor.Annem çok yapardı.yağda kaızrtılıyor zaten

ayyyy yarın hemen yapıcam
mervecim ya şu hamile ikonunu kullanmak çok hoşuma gidiyor ben bekarım tabi ama evlenince ilk işim bu ikonu sahiden kullanmak

ayyyy yarın hemen yapıcam
mervecim ya şu hamile ikonunu kullanmak çok hoşuma gidiyor ben bekarım tabi ama evlenince ilk işim bu ikonu sahiden kullanmak

Ay canım benim ya Rabbim gönlüne göre versin canım
İnşallah o günleride görürüz.Hayallerin gerçek olur inşallah
Tabi hakkında hayırlıysa eğer

Kısa URL: http://ml.md/lc51754
Gönderme Tarihi: 18.May.2010
529 defa incelendi/indirildi/yazdırıldı

[TD="colspan: 2"]
[/TD]

[TD="colspan: 2"]

PİTİ (AZERİ) Malzemeler:
150 g
koyun eti
150 g
patates
yarım kuru
soğan
10 g kuru
erik
0,1 g safran veya 50 g taze
domates
karabiber ve tuz

Yapılışı:
Nohut soğuk suda ıslatılır ve et doğranır. Hazırlanan et ve
nohut tencereye koyulur ve üzerine kişi başına yarım litre olacak şekilde soğuk su koyulur. Tencere kısık ateşe koyularak bulyon kaynatılır. Bulyon kaynadıktan sonra içerisine doğranmış soğan koyulur. Biraz kaynadıktan sonra patates , yıkanmış erik kurusu ve tuz koyulur. Yemeğin hazır olmasına az kala baharat koyulur. Daha sonra ise 0,1 g safran 1 su bardağı suda ayrıca demlenir ve bir yemek kaşığı safran suyu yemeğe koyulur ve yemek hazır oluncaya kadar pişirilir. Piti sofraya verilirken derin bir tabak veya kaselerde servis yapılır.
en sevdıyım yemeklerden bırıdır b[/TD]

amin canım benim ama önce sırada sen varsın

Canım bu gidişle sen okulunu bitirirsin evlenirsin sevdiceğinle
SEb hamile kalırsın.Bebeğini kucağına alırsın
Ben hala çocuk sahibi olamam.Kısmet tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…