- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
Ayy olabilir canımAma dediğin gibi ümitlenme fazla,ben geçen sefer baya kötü olmuştum İnşaallah hamilesindir hadi hayırlısı
Ben el miyim kız,aşkol
Neyse şekerim ben çıkıyom,çok yorgunum valla,Merve gelirse Selam söyle,öpüyom Allah'a emanet ol
tamam canim iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN,haklisin fazla umitlendirmiyim kendimi hersey olabilirRabbim hayallerini kucağına versin hayırlısı ile
Hayırlısı olsun tiviti. İnşaALLAh vardır bebiş.. Hadi hayırlı gelecer ALLAHa emanetiz...
bu sabah bas agrisi ve migde bulantisiyla uyandim birde bagirsaklardada hareketlilik vardi acaba belirtimidir bunlar ya cok umitlenmekte istemiyorum
günaydın şekerler nasılsınız
Mrb kir nasilsiniz?benimde bu aralar misafirlerim vardi giremiyordum.2gundurde adetim cok agrim var.oglusumda bu aralar cok yoruyor beni.bakiyorumda beni unutmussunuz.kustum vallah.
Yeni aramiza katilan arkadaslar hos geldiniz.vuslatim canim nasil gidiyo hamileleika?beren elif mervecim eslemcim tivitim hepinizi cok ozledim.evrenim sen nerelerdesin kiz?tivitim insallah hamilesindir kiz.hadi hayirlisi bitanem..
Melezim senide cok ozledom canim.hepinizi cok opuyorum.gorusmek uzere.
BENİ UNUTMAYİN HAAAA!!!
Gunaydin ablacim..ben iyi diyilim hastayim buraz.siz nasilsiniz?
Mrb kir nasilsiniz?benimde bu aralar misafirlerim vardi giremiyordum.2gundurde adetim cok agrim var.oglusumda bu aralar cok yoruyor beni.bakiyorumda beni unutmussunuz.kustum vallah.
Yeni aramiza katilan arkadaslar hos geldiniz.vuslatim canim nasil gidiyo hamileleika?beren elif mervecim eslemcim tivitim hepinizi cok ozledim.evrenim sen nerelerdesin kiz?tivitim insallah hamilesindir kiz.hadi hayirlisi bitanem..
BENİ UNUTMAYİN HAAAA!!!
neyin var canım:26::26:
çok geçmiş olsun bende banyo yapcam sonra evi temizlicem sonrada fırında tavuk patates pilav xacık yapcam ayva hoşafıda yaptım
Hadi inşaallah.............
BENİ UNUTMAYİN HAAAA!!!
bence tiviti hamile
berenimm benimde ne zamandır canım cacık istiyordu bendemi yapsam acep:26:
kız şu ayva hoşafının resmini ekleyemedin bi türlü hee
şimdi ekliyorum
cacıga sarmısak koyuyormusun canım? ben koyuyorumda
beren yine ayva hosafimi yaptin ne hamarat kizsin ya
koymammı tatlım sarımsaksız cacık olurmu heç
evli barkli kadinim daha hosaf yapmasini bilmem,sulu köfte yapmasini hic bilmem berenin on parmaginda on marifetaynen twitimm maşallah berenin on parmağında on marifet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?