Berenli Saatler :)

Hayırlısı olsun tiviti. İnşaALLAh vardır bebiş.. Hadi hayırlı gelecer ALLAHa emanetiz...

Rabbim hayallerini kucağına versin hayırlısı ile
tamam canim iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN,haklisin fazla umitlendirmiyim kendimi hersey olabilir ALEYKUMSELAM,bende cikacagim...
Hayırlısı olsun tiviti. İnşaALLAh vardır bebiş.. Hadi hayırlı gelecer ALLAHa emanetiz...

sagol canim sende ALLAHA EMANET OL iyi geceler...

Mrb kir nasilsiniz?benimde bu aralar misafirlerim vardi giremiyordum.2gundurde adetim cok agrim var.oglusumda bu aralar cok yoruyor beni.bakiyorumda beni unutmussunuz.kustum vallah.

Yeni aramiza katilan arkadaslar hos geldiniz.vuslatim canim nasil gidiyo hamileleika?beren elif mervecim eslemcim tivitim hepinizi cok ozledim.evrenim sen nerelerdesin kiz?tivitim insallah hamilesindir kiz.hadi hayirlisi bitanem..
Melezim senide cok ozledom canim.hepinizi cok opuyorum.gorusmek uzere.

BENİ UNUTMAYİN HAAAA!!!

seni nasıl unuturuz yakışıklı bebeğin güzel annesi

ofeliyamm bende bir hafta falan giremedim rahatsızdım 1-2 gündür burdayımm
hamişlik iyi gidiyor tatlımm dr.a gittim kan değerlerim çok düşük çıktı osteopenide var
dayadı dr bir sürü vitamini ağrı kesicimide kullanıyorum şu an iyiyizz tatlımm unuturmuyuz seni hiç
çok öpüyorum senii

neyin var canım:26::26:
çok geçmiş olsun bende banyo yapcam sonra evi temizlicem sonrada fırında tavuk patates pilav xacık yapcam ayva hoşafıda yaptım

berenimm benimde ne zamandır canım cacık istiyordu bendemi yapsam acep:26:
kız şu ayva hoşafının resmini ekleyemedin bi türlü hee

Hadi inşaallah.............

bence tiviti hamile

INSALLAH KIZLAR INSALLAH

beren yine ayva hosafimi yaptin ne hamarat kizsin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…