Berenli Saatler :)

Canım hoşgeldin aramıza.Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin bebeğini

kadınlar regl oldukları için kanı 3 yılda, erkekler olmadığı için 4 yılda yenilenirmiş. hamile kaldığınız ay hanginizin kanı daha yeniyse cinsiyeti de o olurmuş.:26::26:

Aa canım benim bildiğim yöntem bu işte,bu takvime göre bu yıl hamile kalıp doğurursam kızım oluyo

Aa canım benim bildiğim yöntem bu işte,bu takvime göre bu yıl hamile kalıp doğurursam kızım oluyo

INSALLAH
benimde erkek o zaman

Teşekkür ederim hoşbulduk :) Allah sizlerede hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip eylesin...

Son düzenleme:
Amin canım amin Allah razi olsun,hamilelerin duası kabul olurmuş,eksik etme dualarından

İnşaALLAH :)

Gece gece uyku tutmadı uyuyamıyorum hiç geceleri sağolsun mide bulantımda bitmedi daha bir de boğazım ağrıyor korktum grip olacam dye kalktım tuzlu suyla gargara yaptım can sıkıntısından burayı buldum :)

Gdip daatti yapayım belki uyurum hayırlı geceler... Görüşmek üzere :)

iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN canim uyumadan once bi gebelik belirtilerini yazsan nasil olur

Son düzenleme:

Tamam tatlım dikkat et kendine,yine bekleriz

Hayırlı geceler,Allah rahatlık versin

Böyle dünür buldun daha ne istiyon kız

Oğlan anası olacağın nasıl da belli,başladın hemen kaynanalığa

Ben kızımı kolay kolay vermem kimselere zaten hıh

asil sen benim gibi dunuru buldun daha ne istiyon senin kiz benim oglandan buyuk olursa olmaz bu is

iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN canim uyumadan once bi gebelik belirtilerini yazsan nasil olur

:) Tabi canım yazayım hemen...

Önce şunları söyliyim 1,5 yıllık evliyiz ilk başlarda düşünmedik sonralardan Allah nasip etti :) Ben bekliyordum hissediyordum ama benim her regl döneminde göğüslerim şişer ve acır bacaklarımda epey bi ağrır.. Arkadaşa dedim bacaklarım baya bi ağrıyor regle 3 gün kala falan o zaman sen hamile değilsindir dedi çok bekleme. sonra bir gün geçti test yaptım hafif silik çıktı üç bekledim gittim doktora Allaha çok şükür bebiş varmış.

Göğüslerim epey şişti ilk 3-4 hafta göğüs sancım oldu. Yine 3-4 hafta sol kasığım ağrıdı hep bişey var sandım ama normalmiş. İlk haftalar bulantım olmadı ohh dedim 5. haftadan sonra başladı 15. haftadayım bitmedi

Böyle işte herkeste farklı farklı oluyor... Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesinde bunlar çekiliyor tatlı şeyler bunlar... Rabbim en kısa hayırlı zamanda sizlerede nasip etsin...

bu sabah bas agrisi ve migde bulantisiyla uyandim birde bagirsaklardada hareketlilik vardi acaba belirtimidir bunlar ya cok umitlenmekte istemiyorum

AMINNNNinsALLAH
bende bugunlerde bacak agrisida var sanki ama goguslerde birsey yok psikolojikte olabilir bilmiyorum,
verdigin bilgiler icin cok tessekur ederim...ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

bu sabah bas agrisi ve migde bulantisiyla uyandim birde bagirsaklardada hareketlilik vardi acaba belirtimidir bunlar ya cok umitlenmekte istemiyorum

Ayy olabilir canım Ama dediğin gibi ümitlenme fazla,ben geçen sefer baya kötü olmuştum İnşaallah hamilesindir hadi hayırlısı

amaaaaan bende prensimi ellere vermem

Ben el miyim kız,aşkol

Neyse şekerim ben çıkıyom,çok yorgunum valla,Merve gelirse Selam söyle,öpüyom Allah'a emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…