ay bendensin vuslatım
ben simdilik cikiyorum kizlar evi süpürüp silmem lazimmmm görüsürüz öpüldünüz
evli barkli kadinim daha hosaf yapmasini bilmem,sulu köfte yapmasini hic bilmem berenin on parmaginda on marifet
dimii ama sarımsağı olmayan cacığın bi tarafı eksik kalır
kolay gelsin tatlımmbende çıkıcam zaten küçük kızım ateşli yatıyor onunla ilgileneyim
off gönder bana ben içim onueline sağlık tatlımm
beren yine ayva hosafimi yaptin ne hamarat kizsin ya
çok geçmiş olsun canım
bende çıkıyorum evi temizlicem tivitim öpüyorum senide sana da kolay gelsin vuslatım görüşürüz
sana 2 tencere göndericem
Merhaba hanımlar,
Sohbetleriniz ne güzel kardeş gibi olmuşsunuz maşaALLAH, ALLAH bozmasın artırsın muhabettinizi.. EE yeni girenleri de aranıza alırsınız di mi?
Şey kem küm bende istiyorum ayva hoşafıı. Ne yüzsüzüm:)
Bu arada bende cacık yapayım bulgur pilavı fasulye kavurmasının yanında güzel gider di meAcıktım ama mide bulantısından yiyemiyorum ki gönlümce
Vuslat sen kaç aylık hamilesin sen de var mı bulantı?
Merhaba hanımlar,
Sohbetleriniz ne güzel kardeş gibi olmuşsunuz maşaALLAH, ALLAH bozmasın artırsın muhabettinizi.. EE yeni girenleri de aranıza alırsınız di mi?
Şey kem küm bende istiyorum ayva hoşafıı. Ne yüzsüzüm:)
Bu arada bende cacık yapayım bulgur pilavı fasulye kavurmasının yanında güzel gider di meAcıktım ama mide bulantısından yiyemiyorum ki gönlümce
Vuslat sen kaç aylık hamilesin sen de var mı bulantı?
gönder gönderşaşallara doldur gönderr
sen yatarak içersin şaşalı dik kafaya
gel canım gel herkese yer var burdasorma tatlım ben çok çektim bulantılardan mutfağa adım atamıyordum yemek kokusundan
eşim yapıyordu yemekleri sağolsun daha yeni yeni hafifledi ama ara ara vuruyor yineelma ye canım iyi geliyor bulantıya
ben günlük 1-2 tane yiyorumben senden bir hafta gerideyim canım 14 haftalık
yok yok ağzıma huni koyup öyle dökerim şaşaldan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?