Berenli Saatler :)

ben simdilik cikiyorum kizlar evi süpürüp silmem lazimmmm görüsürüz öpüldünüz

evli barkli kadinim daha hosaf yapmasini bilmem,sulu köfte yapmasini hic bilmem berenin on parmaginda on marifet

çok teşekkür ederim kuzum benim elim yatkın bide bayılıyorum yemek yapmaya bide annem benden istiyor yemekleri onada çok seviniyorum kadın kendi yemeğini beğenmiyo benimkileri yiyor sürekli
abim ve babamda öyle onlar yedikçe ben mutlu oluyorum

çok geçmiş olsun canım
bende çıkıyorum evi temizlicem tivitim öpüyorum senide sana da kolay gelsin vuslatım görüşürüz

sağol bitanemm havalar hastalık havası sürekli ateşleniyorlar:2:
kolay gelsin sanada tatlımm görüşürüz

Merhaba hanımlar,

Sohbetleriniz ne güzel kardeş gibi olmuşsunuz maşaALLAH, ALLAH bozmasın artırsın muhabettinizi.. EE yeni girenleri de aranıza alırsınız di mi?

Şey kem küm bende istiyorum ayva hoşafıı. Ne yüzsüzüm :)

Bu arada bende cacık yapayım bulgur pilavı fasulye kavurmasının yanında güzel gider di me Acıktım ama mide bulantısından yiyemiyorum ki gönlümce

Vuslat sen kaç aylık hamilesin sen de var mı bulantı?

gel canım gel herkese yer var burda sorma tatlım ben çok çektim bulantılardan mutfağa adım atamıyordum yemek kokusundan
eşim yapıyordu yemekleri sağolsun daha yeni yeni hafifledi ama ara ara vuruyor yine elma ye canım iyi geliyor bulantıya
ben günlük 1-2 tane yiyorumben senden bir hafta gerideyim canım 14 haftalık

aramıza hoşgeldin böyle aramıza katılan yeni dostlarımızı görmek çok güzel bir duygu
ayva hoşafından sana hemen yolluyorum canım
bugün sanırım cacık günü herkes cacık yapıyor
fasulye kavurmasına bayılırım:26::26:

pilava bulyon koyan varmı aramızda ben yarım paket atıyorum tat veriyor yani:26::26:

kızlar nerden geldi aklıma bilmiyorum ama ben bebekken süt içerken biberondan sırt üstü yatarmışım bir elim biberonda olurmuş diğer elimde saçımdaaa oynayıp dururmuşum

Ayyy yemem mi elma da yedim leblebide yedim muz da yedim hepsi bi yere kadar tuzlu çucukla geziyorm cebimde artık. Dün misafiliğe gittik orda baya yedim tabaklar toplandı ben çıkartttım tuzlu çubuk yemeye başlayınca ev sahibi doymadın mı ayıp dedi tuzlu çubuk çıkartıp yiyosun çok iyi bi abla sağolsun şakasına takıldı yani ama o denli ancak tuzlu çubuk tutuyor beni. Benim günüm günüme tutmuyor ki bi gün iyiym bi gün fena yinede hamdolsun Rabbime çektirmedi aratmadı bebişimi...
Ben yemek yapıyorum öyle böyle ama yaptıktan sonra sıkntı benimki sanki her yer aynı kokuyor gibi elimi yıka yıka çıkaramıyorum sanki yemeğin kokusunu psikopata bağladım biraz :)

Artık bunlar güzel şeyler çekecez sineye...
Tşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…