Berenli Saatler :)

vuslat ablam hic bahsetmessen bilmezdik ilk kizinin ilk esinden oldugunu hem kardesleriyle birbirlerine benziyor,
hemde mukemmel bir aile tablonuz var,ALLAH ESINDEN RAZI OLSUN,mutlulugunuz daim olsun INSALLAH

sağol bitanemmzaten eşim olmasaydı ben mahvolmuştum kızımla tek başına 1sene kirada durdumda
Allahım ne zormuş sahipsiz olmak Allahıma sonsuz şükrediyorum o olmasaydı ne yapardım ben
bişey daha diyeyim aynı film gibi eşimle ilkinden önce tanışmıştım askerdi o zaman ailesi orduda olduğu için istememişler dünürleri yakınlarında olucakmışş benim abimlerde ismediler göndermeyiz orduya dediler sonra bitti ama o sürekli evi aradı annem konuştu hep hatta evlendikten sonra bile evi arayıp annemle konuşmuşlar sonra ayrıldığımı öğrenince konuşmaya başladık tel.de 1 sene sonrada evlendikRabbim onu başımızdan eksik etmesinn
kızlar gece gece sizinde kafanızı şişirdim ya kusura bakmayın hakkınızı helal edin uzun zamandır kimseyle dertleşmemiştim

Ablacım diyebileceğim tek şey,Allah eşinden razi olsun,mutluğunuza mutluluk katsın,evinizden huzuru saygıyı sevgiyi eksik etmesin hiç..

İnşaallah Rabbim evlatlarının da karşılarına hayırlı kıymet bilecek insanları çıkartır,hep gülsün yüzleriniz..

ay ne guzel esin evlenmeden once sevgilindi olmayinca ayrildiniz,
ama kaderiniz berabermis geri bir araya geldiniz,
biraz zorluklar atlatmissin galiba ama gecmis bitmis cok sükür,
esin iyi bir insana benziyor,sende memnunsun INSALLAH bir omur boyle devam eder :)
bas agritmak ne demek estagfurullah ben severim dinlemeyi

abla yanlis anlamassan ilk esinden neden ayrildin sorumsuzmuydu :S

Ben çıkıyorum panikledim iyice uff biraz uzanayımmmm
Başım dönüyo korkudan tansiyonum düştü haaa

canım panikleme yerleşme kanaması olabilir bencede inşallah öyledir
bende öyle olmuştu adetim geçtikten 2 gün sonra falan
adetin geçmişmiydi canım bu arada:26:

ay abla hikayeni duyunca gözlerimden yas geldi ya
birde albumlerinize tekrar bakayim dedim buyuk kizin MASSALLAH gozlerinin ici guluyor canim benim ya
birde dedin ya kayinlarim dukkanin onunden gecirtmiyor vALLAHi agladim ya

amin canım benim güzel duaların için çok teşekkür edrimRabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

amin canım benim güzel duaların için çok teşekkür edrimRabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Amin ablacım amin..

Canım benim,iyiki tanımışım diyeceğim insanlardansın inan.Çok seviliyosun Vuslat ablacım,Rabbim herşeyi hayırlısı ile gönlüne göre versin..

Çıkmam lazım benim,ikinize de iyi geceler kızlar öpüldünüzz

sana katiliyorum cnm iyiki tanimisiz

iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN

amin canım çok sağolsorumsuzun önde gideniydi hemde karnında çocuğunu taşıyan kadını tekmeleyen bir insandı daha doğrusu insan müsvettesiydi ilk davayı hamileyken açmıştım zaten ama dava düşüyordu gidemeyince

ayy ablam iyiki kurtulmussun cok sükür kurban olsun sanada kizinada :120:

ay abla hikayeni duyunca gözlerimden yas geldi ya
birde albumlerinize tekrar bakayim dedim buyuk kizin MASSALLAH gozlerinin ici guluyor canim benim ya
birde dedin ya kayinlarim dukkanin onunden gecirtmiyor vALLAHi agladim ya

canım benim ya ağlattım senide gece gece öyledir benim ilk gözağrım yaşındanda olgun düşünür
ama aşırı kıskanç bütün ilginin onda olmasını ister

sana katiliyorum cnm iyiki tanimisiz

iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN

canımsınız bende sizi çoooook seviyorum iyiki tanıdım sizleri
bende çıkayım öpüyorum sizitekrar teşekkürler canlarım beni dinlediğiniz için

ay vALLAHA duygusala bagladim iyi geceler ablam ALLAH RAHATLIK VERSIN cok opuyorummm

merveden haber yokmu ya diger kizlarda gelmez oldu dagildi topik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…