vuslat ablam hic bahsetmessen bilmezdik ilk kizinin ilk esinden oldugunu hem kardesleriyle birbirlerine benziyor,
hemde mukemmel bir aile tablonuz var,ALLAH ESINDEN RAZI OLSUN,mutlulugunuz daim olsun INSALLAH
aşk olsun mervem bişey demedinki canım benimyok canım demiyor ayrıldıktan sonra 1-2 ikikere aldı kızım huysuzlanmış ondan sonra daha aramadı hiç 4 sene evli kaldık lanet olası süründürdü beni boşamadı
zaten kızıma karşıda ilgisizdi hiç aramadı kızım baba diye
evet mutluluğu yakaladım sonunda ama eşimin ailesinden bazı kişiler hala kabullenemediler eşime çektiriyorlar(abileri)kızımı dükkanın önünden bile geçirtmiyorlar uyuzlar benimde kapım sadece annesine açık ailesinden başka kimse gelmez gelemezde
sağol bitanemmzaten eşim olmasaydı ben mahvolmuştum kızımla tek başına 1sene kirada durdumda
Allahım ne zormuş sahipsiz olmak Allahıma sonsuz şükrediyorum o olmasaydı ne yapardım ben
bişey daha diyeyim aynı film gibi eşimle ilkinden önce tanışmıştım askerdi o zaman ailesi orduda olduğu için istememişler dünürleri yakınlarında olucakmışş benim abimlerde ismediler göndermeyiz orduya dediler sonra bitti ama o sürekli evi aradı annem konuştu hep hatta evlendikten sonra bile evi arayıp annemle konuşmuşlar sonra ayrıldığımı öğrenince konuşmaya başladık tel.de 1 sene sonrada evlendikRabbim onu başımızdan eksik etmesinn
kızlar gece gece sizinde kafanızı şişirdim ya kusura bakmayın hakkınızı helal edin uzun zamandır kimseyle dertleşmemiştim
Ben çıkıyorum panikledim iyice uff biraz uzanayımmmm
Başım dönüyo korkudan tansiyonum düştü haaa
esin iyi olsunda,onlar dis kapinin dis mandallari ALLAHA HAVALE ET ablam
Ablacım diyebileceğim tek şey,Allah eşinden razi olsun,mutluğunuza mutluluk katsın,evinizden huzuru saygıyı sevgiyi eksik etmesin hiç..
İnşaallah Rabbim evlatlarının da karşılarına hayırlı kıymet bilecek insanları çıkartır,hep gülsün yüzleriniz..
onları takmıyorum zaten bitanemRabbim onların kalplerindeki niyetlerine göre versin başka bişey demiyorum
amin canım benim güzel duaların için çok teşekkür edrimRabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Amin ablacım amin..
Canım benim,iyiki tanımışım diyeceğim insanlardansın inan.Çok seviliyosun Vuslat ablacım,Rabbim herşeyi hayırlısı ile gönlüne göre versin..
Çıkmam lazım benim,ikinize de iyi geceler kızlar öpüldünüzz
ay ne guzel esin evlenmeden once sevgilindi olmayinca ayrildiniz,
ama kaderiniz berabermis geri bir araya geldiniz,
biraz zorluklar atlatmissin galiba ama gecmis bitmis cok sükür,
esin iyi bir insana benziyor,sende memnunsun INSALLAH bir omur boyle devam eder :)
bas agritmak ne demek estagfurullah ben severim dinlemeyi
abla yanlis anlamassan ilk esinden neden ayrildin sorumsuzmuydu :S
amin canım çok sağolsorumsuzun önde gideniydi hemde karnında çocuğunu taşıyan kadını tekmeleyen bir insandı daha doğrusu insan müsvettesiydi ilk davayı hamileyken açmıştım zaten ama dava düşüyordu gidemeyince
ay abla hikayeni duyunca gözlerimden yas geldi ya
birde albumlerinize tekrar bakayim dedim buyuk kizin MASSALLAH gozlerinin ici guluyor canim benim ya
birde dedin ya kayinlarim dukkanin onunden gecirtmiyor vALLAHi agladim ya
Amin ablacım amin..
Canım benim,iyiki tanımışım diyeceğim insanlardansın inan.Çok seviliyosun Vuslat ablacım,Rabbim herşeyi hayırlısı ile gönlüne göre versin..
Çıkmam lazım benim,ikinize de iyi geceler kızlar öpüldünüzz
sana katiliyorum cnm iyiki tanimisiz
iyi geceler ALLAH RAHATLIK VERSIN
canım benim ya ağlattım senide gece geceöyledir benim ilk gözağrım yaşındanda olgun düşünür
ama aşırı kıskanç bütün ilginin onda olmasını ister
canımsınız bende sizi çoooook seviyorum iyiki tanıdım sizleri
bende çıkayım öpüyorum sizitekrar teşekkürler canlarım beni dinlediğiniz için
ayy ablam iyiki kurtulmussun cok sükür kurban olsun sanada kizinada :120:
ay vALLAHA duygusala bagladimiyi geceler ablam ALLAH RAHATLIK VERSIN cok opuyorummm
günaydın şekerler iyi pazarlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?