Berenli Saatler :)

Ah canım vuslat ablacım sağol bir şey yok şimdilik
biraz ağrım var öyle işte

sen neredesin lee asıl
Bidaha gelmedi du bakalım sonum hayra çıksın inş ufff

ayy canım benim inşallah hamişsindir

(çocuk düşüren yada çocuğu olmayan kimse 707 kere "YA VARİS" okursa Allahın izniyle

hayırlı evlat sahibi olur.)

tatlılmm dene istersen herşey duayla

Son düzenleme:
yakıyor vuslatım ama bayılıyoruz ikimizde ya

evet tatlımm şuanda sürahi bardak yanımda bir sürahi içtim demin icinciyi doldurup aldım yanıma
yanıyooomm yanıyoooomm
hareket ettikçe mideden su sesleri geliyorr

bugün beyaz lahana turşusu kurdum berenimm
haftaya yerim tek başıma artıkbidonun dibine çöküyorum yarım saat turşu yiyip yarıya indiriyorum

haftaya yerim tek başıma artıkbidonun dibine çöküyorum yarım saat turşu yiyip yarıya indiriyorum

bol sarımsak atsaydın canım ah ah bayılırım beyaz lahana turşusuna kafamı sokasım geliyor bidonun içineee

bol sarımsak atsaydın canım ah ah bayılırım beyaz lahana turşusuna kafamı sokasım geliyor bidonun içineee

doldurdum zaten sarımsağı tatlımmnormalde 5-6 diş sarımsak koyulan turşuya ben nerdeyse bi baş koyuyorum
ohh ne güzel bol sarımsaklı

ayy ağzım sulandı resmen bende çok severim kelem turşusunu ve fasulye turşusu kavurmasını yanınada pişi olacak offf offf

hoşgeldin doktorcum

hoşbulduk bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…