- 3 Ağustos 2009
- 4.714
- 39
- 688
şu an toplam 9 kişiyiz 4 kişi adreslerini yolladı 5 kişi yollamadı canım bide merve ve eslem cevap verdiği an kurbanlarınız belli olcak ay ben hepsini bilcem bu arada ya![]()
Banada söylersibn demii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu an toplam 9 kişiyiz 4 kişi adreslerini yolladı 5 kişi yollamadı canım bide merve ve eslem cevap verdiği an kurbanlarınız belli olcak ay ben hepsini bilcem bu arada ya![]()
ay heyecanlandım kura mı çekilecek :)
ama ben kendimi tanıtamadım bileki nasıl becericem tanıtmayı onuda bilmiyorum:44:
Banada söylersibn demiişaka şaka gizlilik esastır
![]()
ay heyecanlandım kura mı çekilecek :)
ama ben kendimi tanıtamadım bileki nasıl becericem tanıtmayı onuda bilmiyorum:44:
Allah rahmet eylesin canım.Rabbim geride kalanlara sabırlıklar versin.Bende işte yarına hazırlık yapıyorum yine yolculuk var
selamm
selammm
BEn geldim yine![]()
adreslerini yollamayanlar
6-twesst
7-vuslat79
8-ofeliya
9-evrenim
4 kişiymiş canım
aslında doğru ama şu an 9 kişiyiz ya melezim 10 olması lazım sayı karşılıklı olcak ya hediyelerHemen koş kız o zaman tanıtma topiğineBizden kopya çekebilirsin, ben büün hayat hikayemi yazdım valla hızımı alamayıp
Hoşgeldin canım naberrrr
Gerçi herkesi tanıyoruz adresi sonra da alırız sorun olmaz. Zaten buranın demirbaşları![]()
hayirdir canim yolculuk nereye....
Allah rahmet eylesin canım.Rabbim geride kalanlara sabırlıklar versin.Bende işte yarına hazırlık yapıyorum yine yolculuk var
canim yaa ben tamamen unuttum kocamin adresini sormaya:26::26: suan kont da yok arayamam.. yarin ins alirim alirim ben adresi...adreslerini yollamayanlar
6-twesst
7-vuslat79
8-ofeliya
9-evrenim
4 kişiymiş canım
valaha ben kime çıkarsam çıkayım bana kumpir döner filan yollasın![]()
aslında doğru ama şu an 9 kişiyiz ya melezim 10 olması lazım sayı karşılıklı olcak ya hediyeler![]()
Sen bana çıkarsan gazozla cips yollicam bi koli tatlım![]()
ay gerçektenmi kutumdan gazozola cips çıksa nasıl mutlu olurum hediye almana gerek kalmaz valaha onlar benim için altın değerinde![]()
Çift olması şart değil ki tatlım, herkes farklı kişilere alcak zaten. Ben sana, sen evrene, evren bana mesela
Tek çift fark etmiyo
Bilirim bennnnnnruffles hem deeeee
![]()
olmazki öyle tatlım mantık yapalım
çekiliş 3 lişiden oluşsa
evren sana alsa ben evrene alsam sende evrenemi alcaksın ?
yolda kargocular yer onu sana gelene kadar![]()
Hemen koş kız o zaman tanıtma topiğineBizden kopya çekebilirsin, ben büün hayat hikayemi yazdım valla hızımı alamayıp
Hoşgeldin canım naberrrr
Gerçi herkesi tanıyoruz adresi sonra da alırız sorun olmaz. Zaten buranın demirbaşları![]()
hayirdir canim yolculuk nereye....
canim yaa ben tamamen unuttum kocamin adresini sormaya:26::26: suan kont da yok arayamam.. yarin ins alirim alirim ben adresi...
o zaman dua etde evrenim çıkmasın.Zehirlenirsin yoksa![]()
o zaman dua etde evrenim çıkmasın.Zehirlenirsin yoksa![]()
olmazki öyle tatlım mantık yapalım
çekiliş 3 lişiden oluşsa
evren sana alsa ben evrene alsam sende evrenemi alcaksın ?