Berenli Saatler :)

şu an toplam 9 kişiyiz 4 kişi adreslerini yolladı 5 kişi yollamadı canım bide merve ve eslem cevap verdiği an kurbanlarınız belli olcak ay ben hepsini bilcem bu arada ya:1::1:

Banada söylersibn demii:27::27::27::27:şaka şaka gizlilik esastır:51::51:

ay heyecanlandım kura mı çekilecek :) :1:

ama ben kendimi tanıtamadım bile :43: ki nasıl becericem tanıtmayı onuda bilmiyorum:44:

Hemen koş kız o zaman tanıtma topiğine:1: Bizden kopya çekebilirsin, ben büün hayat hikayemi yazdım valla hızımı alamayıp:52:

Allah rahmet eylesin canım.Rabbim geride kalanlara sabırlıklar versin.Bende işte yarına hazırlık yapıyorum yine yolculuk var:25::25:

:14::14::14::14:

selamm

selammm

BEn geldim yine:3::3:

Hoşgeldin canım naberrrr:54:

adreslerini yollamayanlar
6-twesst
7-vuslat79
8-ofeliya
9-evrenim

4 kişiymiş canım

Gerçi herkesi tanıyoruz adresi sonra da alırız sorun olmaz. Zaten buranın demirbaşları:1::1::1:

Hemen koş kız o zaman tanıtma topiğine:1: Bizden kopya çekebilirsin, ben büün hayat hikayemi yazdım valla hızımı alamayıp:52:

Gerçi herkesi tanıyoruz adresi sonra da alırız sorun olmaz. Zaten buranın demirbaşları:1::1::1:
aslında doğru ama şu an 9 kişiyiz ya melezim 10 olması lazım sayı karşılıklı olcak ya hediyeler:49:

Allah rahmet eylesin canım.Rabbim geride kalanlara sabırlıklar versin.Bende işte yarına hazırlık yapıyorum yine yolculuk var:25::25:

hayirdir canim yolculuk nereye....

adreslerini yollamayanlar
6-twesst
7-vuslat79
8-ofeliya
9-evrenim

4 kişiymiş canım
canim yaa ben tamamen unuttum kocamin adresini sormaya:26::26: suan kont da yok arayamam.. yarin ins alirim alirim ben adresi...

Çift olması şart değil ki tatlım, herkes farklı kişilere alcak zaten. Ben sana, sen evrene, evren bana mesela:34:
Tek çift fark etmiyo

olmazki öyle tatlım mantık yapalım
çekiliş 3 lişiden oluşsa
evren sana alsa ben evrene alsam sende evrenemi alcaksın ?

iyiyim tatlım ya çok uykum vardıda bi bakayım ama dedim:31::31:.Evet haklısın hepimiz güvenilir kişileriz zaten:34:
hayirdir canim yolculuk nereye....

canim yaa ben tamamen unuttum kocamin adresini sormaya:26::26: suan kont da yok arayamam.. yarin ins alirim alirim ben adresi...

ya canım biz haftaiçi abimle köye gidiyoruz samsunun bi ilçesinde görev yapıyorda.Bende onun yanında kalıyorum cuma günleride geri geliyoruz pazartesi sabah yine yolculuk oluyo:25::25::25:

Yha kızlar şöyle bi sorun var.Ben haftaiçi samsunda olamıyorum köydeyim.Dolayısıyla haftasonu alıcam hediyeleri.Pazartesi gbüyük ihtimalle kargoya vermiş olurum.Ama eğer ki kar yağarsa belki haftasonu gelemeyebiliriz yani benim hediyeler azıcık geçikebilir:43::43:

o zaman dua etde evrenim çıkmasın.Zehirlenirsin yoksa:9::9::9:
:1::1::1:
olmazki öyle tatlım mantık yapalım
çekiliş 3 lişiden oluşsa
evren sana alsa ben evrene alsam sende evrenemi alcaksın ?

canim 3 kisiyse soyle olur
misal
ben berene alirim bereen meleze ve melezde bana :34::34:

meleze katiliyorum bu sekilde olmasi daha komik ve heyecan verici olmazmii...
dusun ben sana yolluyorum ama bana kim yollicak bilemiyorum:51::51:

biz kucukken okuldada aralikta boyle yapardik (noel zamaninda)

Back
X