Bu facemi zor actırdm pek sewmiyor oyle yerlerı soraymda katlnca haber verirm sımdı tlfndan gryorum uyuz oldum![]()
Tamam izin verir inşaallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu facemi zor actırdm pek sewmiyor oyle yerlerı soraymda katlnca haber verirm sımdı tlfndan gryorum uyuz oldum![]()
kurbanınn kimkiiiiii:))))tanırmıyızkii![]()
Kızlar ya ben resimlerimi sileyim miiiii :26:
neden silceksinkii canımm amaa rahatsız oluyrsann sileblrsn tabikidee:26:Kızlar ya ben resimlerimi sileyim miiiii :26:
tanirsinnn tanirsinn ama soylememmmm
yada sen bana kurbanini soyle bende sana soylimmm![]()
Canım hoşgeldinn![]()
banaa beden yaşını söylemedilerr amaa bi ay sonraa başlıycam iştee ara tatlde eve gtcemyaa gelince aynı testleri bidaha yapcaklarmşş onaa göre duruma bakıcaklarrda bnm özell isteklerm olduu popmdann zayflamak istemyrmmm dedimm:))belim incelsinn bidee iç bacak kısmım incelsinn dedimm adam güldüü poposndann memnun bi bayanaa ilk defa rastladm diyee napıyımmm seviyrummmcanimm bende butun o testleri yaptimm.. hatta hocam bana dedi beden yasin 15o ne anlama geliyorsa anlamadimm
![]()
benimde aslinda hic fazlam yok ve benim hocada bana program yapmisti sikilastirma ve gobek... hatta cogu zaman ekstra yapiyordum gogus bacak arasii sporlari bilee
ama ise yariyormuuuu??? walla bana sorarsanizz yariyooo insan kendiniii cok dik ve tas gibi hisediyoo...
6 aydir gitmiyorum sankiiii pufflendimmm![]()
ben geldim![]()
aaaaa berenimmm hosgeldinnnn seni gormekk ne guzellllllben geldim![]()
kizzz susss basilcazzz simdii suc ustuuuuneden silceksinkii canımm amaa rahatsız oluyrsann sileblrsn tabikidee:26:
berenn bizii öldürürrr eğerr söylersekkk:44::44:
birileri benden mi bahsetti![]()
Duvarımda gözüksün istemedim aslında,tamamen gizli mi yaptım bilgilerimi bilmiyorum ki,oyüzden endişe duydum:26:
Berennnnn,resimlerimi paylaştım,sen gruba ekler misin canım,bende kaldırayım duvarımdan![]()
aaaaa berenimmm hosgeldinnnn seni gormekk ne guzellllll
kizzz susss basilcazzz simdii suc ustuuuu
![]()
banaa beden yaşını söylemedilerr amaa bi ay sonraa başlıycam iştee ara tatlde eve gtcemyaa gelince aynı testleri bidaha yapcaklarmşş onaa göre duruma bakıcaklarrda bnm özell isteklerm olduu popmdann zayflamak istemyrmmm dedimm:))belim incelsinn bidee iç bacak kısmım incelsinn dedimm adam güldüü poposndann memnun bi bayanaa ilk defa rastladm diyee napıyımmm seviyrummm
hoşgeldinn güzellikk:))
Duvarımda gözüksün istemedim aslında,tamamen gizli mi yaptım bilgilerimi bilmiyorum ki,oyüzden endişe duydum:26:
Berennnnn,resimlerimi paylaştım,sen gruba ekler misin canım,bende kaldırayım duvarımdan![]()
banaa beden yaşını söylemedilerr amaa bi ay sonraa başlıycam iştee ara tatlde eve gtcemyaa gelince aynı testleri bidaha yapcaklarmşş onaa göre duruma bakıcaklarrda bnm özell isteklerm olduu popmdann zayflamak istemyrmmm dedimm:))belim incelsinn bidee iç bacak kısmım incelsinn dedimm adam güldüü poposndann memnun bi bayanaa ilk defa rastladm diyee napıyımmm seviyrummm
hoşgeldinn güzellikk:))
gerçektenmiiiiiii
sevindinizmi kızlar beni görünce![]()
Hoşgeldinnnn berencimmmm
Ben de hoşgeldimmm sanırımmmm![]()