- 13 Nisan 2011
- 3.665
- 251
- 173
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlarrrr bisi dusundummm.......
cekilis icin acaba faceye boydan resmimizii koysak olmazmii:26::26: hem boylece boyu posu daha iyi biliriz,,, tamam herkes yazmis ama bazen gormek daha iyi fikir veriyoooo![]()
canimm aslinda benziyoruz bendee cokk kiskancimdir ama tek bi farkla ben sadece askimiii kiskanirimm
![]()
güzel fikir canım bana uyar ben koyarım![]()
banadaaa uyarrrr
güzel fikir canım bana uyar ben koyarım![]()
benn tümm sevdiklerimi kıymet verdiklerimi kıskanırımm aşkımıdaa annesndenn kıskanıyrmmm![]()
boy poss yerindee tabii koyarsınn![]()
banadaaa uyarrrr
banadaa uyarr ozamann
dua etde askinin annesi seni kiskanmasinn![]()
boy poss yerindee tabii koyarsınn![]()
kız utandırma beni ne boyu ne posu ya şişmanın tekiyim:26:
yokk canım Allahtann kıskanmıyoo şeker gibi kadınn maşallahhh![]()
duyandaaaa twesti siskooo, mini boy ve kel oyle sanirr
masallahhhh diyorummmm baska bisi demiyorumm tatlimmmm![]()
canımm canımm canımmmm nasıldaa moralimm düzeldii gülücüklerr saçıyorumm şuann anlataamammm çok mutlu oldumm![]()
aminnn cümlemizee hayırlı kayınvalideler nasip etsinn bnmkii pek şekerr pektee iyi maşallahh:))canimm rabbim sizi hep mutlu eder inss![]()
kizzzz resimlerinee baka bakaa sana asikkkk oldummmmamann kocis duymasinnn gebertir ikimizideee
![]()
hiççtee şişmann değilsinn maşallahh maşallahh tükürdümm![]()
aminnn cümlemizee hayırlı kayınvalideler nasip etsinn bnmkii pek şekerr pektee iyi maşallahh:))
nereliydii kocan tatlım töre cinayetinee falan kurban gitmeyelimmmbeğenmenee sevndmm canımminiçii
![]()
kızlar bana yardım edermisiniz?
serap 16 nickli bayan eklemiş faceden kendisi burdan sohbetimizi beğenmiş ondan eklemiş aklıma takılan şu face grup email adresini nasıl bulmuş ve burdada hiç aktif biri değil sadece bir kez yazmış sizce haklı değilmiyim![]()