- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi gurbettekigelin
-
Canm görünmemesi normal 1 hafta sonra gözükür daha çok küçükKızlar Merhaba uzun zamandır takip ediyorum fakat aranıza yeni katıldım hcg 5 gün önce 61 di adet zamanlarında. Şimdi 427 . Doktor ultrasonda göremedi bir hafta sonra görünür dedi
Hayırlı olsun :)Canım ben de çok düşük bir değerle öğrendim
26 temmuz 21,7
28 temmuz 35,6
30 temmuz 78,4
2 ağustos 256,6
Şimdilik çok şükür iyi gidiyor. İNŞALLAH bir aksilik olmaz sa sağ salim kucaklarım bebeğimi. Allah isteyen herkese kısmet etsin.
Teşekkür ederim sağlıkla doğurmak kucaklamak kısmet olsun inşallahHayırlı olsun :)
Benim eşim dayanamayıp herkese söylediği için maalesef saklayamadım, oysaki doktor sadece eşine söyle düşük riskin var demişti. Onun hevesini de kırmak da istemedim. Paylaşsın mutlu olsun. Olursa da Allahtan olmazsa da Allahtan ne yapalım :)Kızlar hamile olduğunuzu kimlerle paylastiniz ben paylasamiyorum burda yazıyorum sadece bir eşim bir de ablam biliyor diğerleri habersiz
Beklenenen adet tarihin nedir?Kızlar merhaba son adetimin ilk günü 8 temmuz. İki gün geçmişti midem bulanıyordu mide problemim olduğu için ondandır dedim. Eşim test almış yaptım iki çizgi çıktı kan testi yaptırdım 29 çıkmış iki gün sonra tekrar yapalım dedi. Normal mi?
Evet insan hamilemiyim değil miyim diye ikilemde kalıyo bana değerin düşük dedi korunmasız ilk ilişkimdi bakalım hayırlısıysa olur :)Zaten 4 gün önce yapmışsın gayet normal ben adet donemimde yapmıştım zaten hep bir hafta geç oluyodum haziran 25 inde adet olmuştum 27 temmuzda olmadım yine geç olurum dedim görüşler ağrıyor iştah full arttı önce idrar yaptım çift sonra hastaneye kostum 61 doktor çok ümitlenme falan dedi tabi içimden hadi ordan falan diyorum hamileyim işte falan sonra 5 gün geçti bir test daha 427 olmus
Adet düzenim yok 24 günde bir oluyorum bazen 30 günde :) Değişiyor şuan 1 Ağustos da olmam gerektiğini söylüyor programHamile olabilirsin inşallah değerin artar
Teşekkür ederim tatlım :) Dikkate alacağım söylediklerini <3Kafanı rahat tut beslenmeye dikkat et folik asit e başla en önemlisi bu aralar bol bol dinlen bebisin sana sımsıkı tutunsun tamam mı şekerim
bugün tekrar yaptık beta hcg 80 çıktı hamileymişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?