beta Hcg

Kızlar merhaba 1 yıllık evliyim adetime 3 gün kala betam 137 çıktı (29 temmuz ) . 31 temmuz 397 çıktı .4 ağustosta da 3640 değerim 3 kata yakın artıyor . Doktor ailemde ikizlik olup olmadığını sordu ? Sizce değerim Nasıl? Aranızda ikiz annesi var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim . Kese ne Zaman gözükür tahmini ? Bu katla artarsa bu cumartesi değerim 10000 i geçiyor . Yardımlarınızı bekliyorum .

Hayırlı olsun çok sevindim hamile olmana :) Allah sağlıkla sıhhatle sağsalim kucağına almayı nasip eder inşallah hayırlısıyla :)
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah. Allah hepimize sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucaklamayı kısmet etsin İnşallah.

Kizlar selamunaleykum benimde desteklerinize cok ihtiyacim var 5/8/16 da beta hcg degerim adete 1 gun vardi yani 72.79 cikti 7 sinde 109.9 bugun ise 141.9 çıktı pcos hastasiyim sukurler olsunhamile kaldim bundan once bi bebegimin kalbi durdu 2 aylikken bugun 2doktora ciktim afedersiniz idrar sıkışıkken doktor ultrasonda baktı 2haftalık falan bi gebelik var nohut tanesinin yarisi kadar dedi diger doktor ise değerin cok nazli ilerliyor dış gebelikolabilir dedi ben hangisine inanayim cok moralim bozuldu kendi doktorumistanbul da ama ona gidemedim mesajla degerleri bildirdim o da sorun yok dedi benim gibi degeri böyle olup normaledonen var mi cok uzun oldu kusurabakmayin lutfen fikir verin bana bubebegimi de kaybetmek istemiyorum

Kızlar tekrar merhaba. Sat a göre 5+3 deyim dün peçeteye sildiğimde kahve lekelenmem ve sol kasık ağrısı vardı ve acile gittim. Muayene etti doktor son adetimi sordu söyledim ve değerimi sordu ilk öğrendiğimdekini 74 dü üç haftalıkken öğrendim dedim öyle düşük çıksa ben burada keseyi göremem yanlışlık var deyip tekrar kan testi istedi düşük tehlikelsi olabilir dedi ultrason da keseyi gördü dış gebelik değil dedi ultrason boyutu 11.5 mm buna göre 4 hafta 6 günlük çıktı. Bana serum ve iğne verdi ardından değerime tekrar baktı eşim göstermiş ben serumdayken oda değeri çok güzel 8513. Adet tarihini yanlış hatırlıyor o demiş ne için öyle dediğini anlamadım. Progestan verdi yerleşme kanamasıda olabilir demiş istirahat ve bol su demiş. Görüşlerinizi bekliyorum

Ultrason cihazindan cihazina degisiyor bnde 5 haftalikken ultrasonda 4 haftalik gosteriodu bnm doktorum 1-2 hafta oynayabilir sknti yapma dedi bndende 2 hafta kahverengi leke gelmisti yerlesme asamasinda normal dedi progestan verdi cok sukur lekelerim bitti sende bol bol dinlen ve bol su ic insallah korkulacak bi sey yoktur icini ferah tut

Teşekkür ederim canım İnşallah sağ salim kavuşuruz

hamileliğin ilk zamanlarında 3-4 gün geride veya ilerde olması çok normal. ultrason tarihinle son adet tarihin 3-4 haftaya kadar eşitlenicek. benimde gittiğimde 7+4 olması gerekirken 6+6 çıkmıştı çünkü ilk zamanlar böyle dengesizlikler normal olarak oluyo. bide yanlış bilmiyosam son haftalarda 3-4 günlük bi oynama oluyo. bu bir sorun değil. doktorunun iyi olduğunu veya daha doğrusu şöyle söyliyim iyi davrandığını iyi ilgilendiğini düşünüyosan onun söylediklerini harfiyen yap. çünkü doktorlar az bir eğitim almıyolar. ama iyi ilgilenmiyo kötü davrandığını hissediyosan hazır gebeliğinin başındayken kendine bi kadın doğumcu bul. ben bir kişiyle başladım 18+5im ve soğana kadar aynı kişiyleyim. Doktorum ne derse aynen yapıyorum. sende profesyonellere bırak kendini. bende progestan kullandım 200 mg. bi zaman sonra kendini daha iyi hissedersin. bolca dinlen doğduktan sonra ço0k yorulucakmışız öyle diyolar sağlıkla huzurla tek avazda al kucağına inşallah :)

Teşekkür ederim canım. Sende inşallah sağlıkla kucağına al.
Doktor 66 yasındaydı acile gittiğim için onu bulabildim tek gece 1 de. Sadece anlattığımı duymuyor doktora haftaya gidecektim leke gelmeseydi ilk kez gittim doktora :) bu doktoru tercih etmeyeceğim şimdi bana ayda bir kontrole git dedi fakat ben gitsem mi gitmesem mi yakında bilmiyorum çünkü kalp atışlarını duyamayız herhalde daha 5 haftalıkken bebeğide göremeyiz

11 haziranda 5 haftalik bi düşük yaptim. Kanamam 7 gün sürdü ve uzerine hic adet olmadim. 8 haftalik gebeyim . Sağlıklı görünüyor kalp atisi da var dedi dr. Ama neler cektiriyor bana. Allah kolaylik versin herkese..

daha küçük olduğu için belki duyamayabilirsin. kese gözüktükten 10 gün sonra gel diyolar. son adet tarihin neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…