- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi gurbettekigelin
-
Hayırlı olsun canımbugün tekrar yaptık beta hcg 80 çıktı hamileymişim
Gayet güzel canım hayırlı olsunIlk adet günüm 349, 48 saat sonra 1069 çıktı bu normal midir?
Teşekkür ederim tatlımHayırlı olsun canım
Teşekkür ederim canım benimÇok sevindim canım hayırlı olsun çok dikkat et kendine
Hayırlı olsun çok sevindim hamile olmana :) Allah sağlıkla sıhhatle sağsalim kucağına almayı nasip eder inşallah hayırlısıyla :)Teşekkür ederim sağlıkla doğurmak kucaklamak kısmet olsun inşallah
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah. Allah hepimize sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucaklamayı kısmet etsin İnşallah.Hayırlı olsun çok sevindim hamile olmana :) Allah sağlıkla sıhhatle sağsalim kucağına almayı nasip eder inşallah hayırlısıyla :)
Amin canım inşallahÇok teşekkür ederim canım amin inşallah. Allah hepimize sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucaklamayı kısmet etsin İnşallah.
Teşekkür ederim canım İnşallah sağ salim kavuşuruzUltrason cihazindan cihazina degisiyor bnde 5 haftalikken ultrasonda 4 haftalik gosteriodu bnm doktorum 1-2 hafta oynayabilir sknti yapma dedi bndende 2 hafta kahverengi leke gelmisti yerlesme asamasinda normal dedi progestan verdi cok sukur lekelerim bitti sende bol bol dinlen ve bol su ic insallah korkulacak bi sey yoktur icini ferah tut
Kızlar tekrar merhaba. Sat a göre 5+3 deyim dün peçeteye sildiğimde kahve lekelenmem ve sol kasık ağrısı vardı ve acile gittim. Muayene etti doktor son adetimi sordu söyledim ve değerimi sordu ilk öğrendiğimdekini 74 dü üç haftalıkken öğrendim dedim öyle düşük çıksa ben burada keseyi göremem yanlışlık var deyip tekrar kan testi istedi düşük tehlikelsi olabilir dedi ultrason da keseyi gördü dış gebelik değil dedi ultrason boyutu 11.5 mm buna göre 4 hafta 6 günlük çıktı. Bana serum ve iğne verdi ardından değerime tekrar baktı eşim göstermiş ben serumdayken oda değeri çok güzel 8513. Adet tarihini yanlış hatırlıyor o demiş ne için öyle dediğini anlamadım. Progestan verdi yerleşme kanamasıda olabilir demiş istirahat ve bol su demiş. Görüşlerinizi bekliyorum
Teşekkür ederim canım. Sende inşallah sağlıkla kucağına al.hamileliğin ilk zamanlarında 3-4 gün geride veya ilerde olması çok normal. ultrason tarihinle son adet tarihin 3-4 haftaya kadar eşitlenicek. benimde gittiğimde 7+4 olması gerekirken 6+6 çıkmıştı çünkü ilk zamanlar böyle dengesizlikler normal olarak oluyo. bide yanlış bilmiyosam son haftalarda 3-4 günlük bi oynama oluyo. bu bir sorun değil. doktorunun iyi olduğunu veya daha doğrusu şöyle söyliyim iyi davrandığını iyi ilgilendiğini düşünüyosan onun söylediklerini harfiyen yap. çünkü doktorlar az bir eğitim almıyolar. ama iyi ilgilenmiyo kötü davrandığını hissediyosan hazır gebeliğinin başındayken kendine bi kadın doğumcu bul. ben bir kişiyle başladım 18+5im ve soğana kadar aynı kişiyleyim. Doktorum ne derse aynen yapıyorum. sende profesyonellere bırak kendini. bende progestan kullandım 200 mg. bi zaman sonra kendini daha iyi hissedersin. bolca dinlen doğduktan sonra ço0k yorulucakmışız öyle diyolarsağlıkla huzurla tek avazda al kucağına inşallah :)
daha küçük olduğu için belki duyamayabilirsin. kese gözüktükten 10 gün sonra gel diyolar. son adet tarihin neydi?Teşekkür ederim canım. Sende inşallah sağlıkla kucağına al.
Doktor 66 yasındaydı acile gittiğim için onu bulabildim tek gece 1 de. Sadece anlattığımı duymuyor doktora haftaya gidecektim leke gelmeseydi ilk kez gittim doktora :) bu doktoru tercih etmeyeceğim şimdi bana ayda bir kontrole git dedi fakat ben gitsem mi gitmesem mi yakında bilmiyorum çünkü kalp atışlarını duyamayız herhalde daha 5 haftalıkken bebeğide göremeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?