Beyaz Bulut'un Diyet Günlüğü

bundan sonra içerim canım ekmeğide bire düşürüyim değilmi baktımda herkes bir dilim yiyor ya
ben ammada oburum

yok kız oburluktan deilaslında cok abartmamıssın ben senin 3 dilimlerini bilirim:) ama ben buçuğu begenmedm :) bide o bademler kahvaltıda yenmio canım ara niyetine yenio sabahları doymuosan domates kes salatalık ye maydnz ye kral gibi yap kahvaltını

dün azmı yemişim gerçekten banada nedense hep çok geliyor
aslında sabahları dediğin gibi salatamı eksik etmemem lazım benim

beyaz ekmek yemiyorum canım diyete başladığımdan beri çıkardım bundan sonrada yemeyi düşünmüyorum hayatıma esmer ekmeklerle devam edicem :)))
sabah 2 dilim iyi benim için bire düşürürsem çok acıkırım sanki öğle ve akşam pilav yada makarna yersem ekmek yemiyorum onun dışında bir dilim yiyorum
bu sabahki fazla oldu evet yani bana 2+1+1 iyi olur ama işte boğazımı daha tam terbiye edemedim şekerim ama az kaldı sıkıcam ümüğümü

oburum kız oburum valla yoksa insan çatlaya çatlaya verdiği 10 kiloyu geri alırmı yaaa

sporu artık hiç aksatmayacağım hergün en az yarım saat yapıcam yarım saatte zaten ter su içinde kalıyorum
zaman ilerledikçe vucuda az gelicek zaten yarım saat ozaman artırıcam yavaş yavaş
birazdanda kızımı alıp yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum hava iyi gibi yürürüz biraz

canım meraba

aslında lily doğru söylüyor ben yemekde 2 dilim alıyorum önüme sonra 1ini yiyorm diğeri kalıyo neyse artık bende sabahları çoğaltayım barii:!:

canım meraba

aslında lily doğru söylüyor ben yemekde 2 dilim alıyorum önüme sonra 1ini yiyorm diğeri kalıyo neyse artık bende sabahları çoğaltayım barii:!:

canım ben hep 2 dilim yiyorum sabahları bu sabah 2.5 oldu işte
ben zeytin yemem çocukluğumdan gelen birşey ağzıma sürmem
sabahları yediğim domates salatalık söğüş lor peynir yada yumurta bunun dışında pek birşey yemiyorum
oyüzden tek dilim beni hayatta doyurmaz kız

cnm 2+1+1 ile zorlanırsan 2+2+1 ile başla 1 hafta sonra da 2+1+1 yaparsın yani 1 hafta cok bi zaman değil yaniii
geçen sene bu zamanlar ben 62 kiloydum yaaaaaaaaaa
ben varya ben tam dayaklık insanım
ben de geçen yıl bu zamanlar 70-72 kg falandım ama ben de az yiyerek aldım bi de yediğim zaman da hep pasta, börek tarzı şeyler yedim yemek yapmaya üşendiğimden ya da yalnız yemek istemediğimden ama artık yeni bir başlangıç yaptım geçmişin pişmanlığını yaşamaktansa bugunun göül rahatlıgıyla yeni sporlu yaşamı tercih ederim en azından sağlıklı yaşamı öğretiyorum bedenime ve ruhuma ondan pişmanlık duymak yerine bunları düşün bak bu kilolar sayesinde arkadas olduk, burada güzel arkadaşlıklar kurduk dimi ama? kilo iyi bişey değil elbette ama olmuşa çare olmadığına göre biraz da pollyanna olmak gerekiyor bu durumda

Son düzenleme:

evet canım geçmiş yok artık gelecek var
inşallah almamak üzere vericez bu kiloları

bende geçen sene bu zamanlar 65 felandım doğumdan sonra en düşük kilom 64 oldu oda geçtiğimiz ramazandı pisboğazlığım yüzünde zorla verdiğim kiloları hep geri aldım ama şimdi yaptığımı aslında diyet olarak değil sağlıklı beslenme olarak yapmak istiyorum yani bu kilo verene kadar devam etmicek ömür boyu sağlıklı beslencem elimize verseler 2 dk zor taşırız 10 15 kiloyu ama 2senedir taşıyorum burası beni çok motive ediyor herkes çok iyi bana eşim bile demiyo bak çok yedin yada azyedin al bunuda yeee anca yok bu yemek nie yağsız yok bu nie tutsuz tuzsuz yapma demiyormuyum benim midem bulanıyo yok bugün şunu yapda yiyelim ama siz öyle değilsiniz herkese teşekkürler belki bu siteye girmeseydim 72ninde üstüne çıkmıştım

sen de iyi ki varsın sadiyem cnm bnm
ben de buraya yazmasaydım 80le kalmaz daha alırdım malum evdeyim kış da geliyor kös kös oturdukça nolur kilo almak kaçınılmaz olur değil mi? ama yok artık yeni bir sayfa açtık hayatımızda bu sayfaya daha güzelleri eklenecek inşallah...

inşallah kızlar hepberaber kurtulalım kilolardan bende eğer burda günlük açmasaydım gidiyordum 80 doğru
çünki ben hiç 68 üstüne çıkmazdım hamilelik hariç ilk defa 72 görüüryorum dur deme zamanı dedim buraya günlük açtım iyikide yapmışım

buarada yürüyüş yalan oldu kızım uyudu
aslında yarım saat daha spor yapsam diyorum ama canım yürümek istiyordu benim

evet ben çok hareketsizdim normalde alıyordum elime örgümü bitek yemek yapmaya ve oğluma bişeler yedirmeye kalkıyordum
haftada 2 defada ev temizliyordum şimdi sürekli hareket etmeye çalışıyorum yemek yaparken bile hareket yapıyorum
inşallah güzel sayfalar açar ve güzel notlar yazarız

aynen canım iyiki açmışım görümcemin sayesinde gördüm oda nişanlı ceyiz bölümüne takılıyordu bi baktım diyet sayfası var okudukça gaza geldim hemen diyete başladım ve topik açtım

bende leslie yaptım
sizin dediğiniz siteden indirdim
21 dakikalık olanı mil i yaptım
şimdi 35 dakikalık olan iniyor onudamı yapsam acaba
sadiye sen kaç mil yapıyorsun kaç dakika sürüyor bu sitede 5 mil çok iyi diyorlar oda 68 dakika sürüyor anacım

cnm bn 2 mil yapıyorum
3 mil olan cok hızlı geldi onun da 2 milini yapana kadar ter içinde kaldım bıraktım 2 milde ama bu 2 mil normal 2 milden daha cok yorucu
bence kademe kademe arttır
bugun 1 mil yaptın di mi
birkaç gün devam et baktın cok zorlamıyor seni 2 mile gec bikaç gün yap 3e geç o şekilde arttır
ben 4ü denicem o biraz daha hafifmiş bakalım hayırlısı

2 mil yapıyım dedim ama yapamadım lily yetişemedim hatunlara çok hızlılar
aslında süper haraketler var ama kaçırıyorum beceremedim hem benim alan da dar hepsini yapamıyorum dar uzun odam
koltuklar filan da var tam köşede pc neyse şimdilik bir mil yapayım ben 21 dakika o 30 dakikada step aletinde adımlıyorum 50 dakika
şimdilik allah bereket versin

2 litre suyum bitti
şimdi ara yapmaya gidiyorum bir mandalina ve yeşil çay içiçeğiim
sonra görüşürüz çıtırlar

aynen canım bende dedim ki kendime,
sen baharı beklersen 70 kg olursun...
ilk defa kışın diyete başladım...

bu arad sporunu yapıyon ne güzel,
oruçta tutuyomya hiç canım istemiyo yapmak.
akşamda eşim evde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…