Beyaz Bulut'un Diyet Günlüğü

1 tatlı kaşığı kabak tatlısı hımm afiyet olsun bidaha yemezsin artık vallahi benim ev yapımı kayısı reçelim masaya gelio geri gidiyoo maksat masa dolu gözüksün ahahahahah hiç yemiyom

bu arada hepinizin muhabbetine bayılıyorm. komşularımla bukadar içli dışlı değilim

burası farklı dimi

benimki de ev yapımı canım dışardan reçel almıyorum ben bir tatlı kaşığı yemenin bir sakıncası olmaz yaa
inan bende komşularımla bu kadar muhabbet etmiyorum arkadaşımda yok pek burası çok güzel ben 5 senedir üyeyim
kızıma hamileykende bir sürü arkadaş aedindim burdan hepsi facede eklidir bende hatta çoğu birbiriyle görüşüyor aylık buluşmalar düzenliyorlar
ben çalıştığım için katılamıyordum şimdide kızımı bırakıcak kimsem olmadığı için katılamıyorum ama çok güzel dostluklar kurduk hepimizin çocukları 2009 ocak şubat doğumlu
hamilelik doğum gazları dişleri ek gıdaları herşeyi konuştuk birbirimizden fikir edindik şimdi onlar sadece facede sohbet ediyorlra ama ben bırakamadım kadınlar kulübünü

menümü toparlayayım ona göre yorum yapın kızlar
sabah 2 dilim tam buğday ekmeği
bir tatlı kaşığı reçel
bir tatlı kaşığı kabak tatlısı
lor peynir şekersiz çay
avcumun içi kadar beyaz leblebi
ara çeyrek ayva
şekersiz sütlü türk kahvesi
öğle bir dolma biber
yoğurt
bol salata
ara 15 fındık
avcumun içi kadar kuru üzüm
akşam tarhana çorbası olucak bir kase
ve yine bol salata
akşam arası olarak herzamanki kahve sabahkiyle aynı şekilde
şimdiye kadar 2 litre su
2 bardak limonlu yeşil çay
akşam yatmadanda tarçınlı ballı suyu içmeyi düşünüyorum
evet kızlar idare edermiyim sizce

canım reçel ve kabak tatlısını olmasaydı süper menü diyebilirdm...
akşam yeterli bence hafif geçir,kaçamak yapmışın çünkü...
1 porsiyon meyva ye istersen....

Kabak tatlısı ve reçel dışında güzel.
Bende bayılırım türk kahvesini sütlü içmeye

tatlım herkes reçel ve kabak tatlısına laf etmiş ama bence fazla olan kabak tatlısı
diyet de olsa sabah 1 tatlı kaşığı reçel veya bal yenebilir ama tatlı porsiyonun kabak tatlısıyla biraz abartı olmuş o kadar
diğerleri harika afiyet olsun
bi de liste gibi yazmışsın ya aslında cok yemediğin halde cok görünüyor:)
bnmki daha uzun olur herhalde:)

ben begendim menüyü tatlim
arada findik kuru üzüm felan yemek lazim tabi :)
tarcinli balli su bendemi icsem acaba

ben begendim menüyü tatlim
arada findik kuru üzüm felan yemek lazim tabi :)
tarcinli balli su bendemi icsem acaba
cnm ballı su sabah güne enerjik başlamayı sağlar tarçın da baldaki glikozun kana hızlı karışmasını yavaşlatır
zayıflamaya yardımcı mı onu bilmiyorum ama

canım afiyet olsun menünü beğendim
gayet güzel gidiyor diyetlerimiz şükür
inşallah gitcek bu kilolar

günaydın bu sabah dayanamadım tartıldım 2 kilo gitmiş
bana az geldi ama neyse tabi spor yok kaçamak çok 2 kilo iyi bile
pazar gğnü tekrar tartılıcam eşimle iddamız vardı bakalım belki 500 gr daha eksik çıkarım bellimi olur

cnm ballı su sabah güne enerjik başlamayı sağlar tarçın da baldaki glikozun kana hızlı karışmasını yavaşlatır
zayıflamaya yardımcı mı onu bilmiyorum ama

bıraktım canım içmiyorum tarçının kokusu aç karnına miydemi bulandırıyor inan sirkeli suyu daha kolay içiyordum
ama miydeye zararlı dediler kokrtum içemiyorum

kahvaltı : domates salatalık maydonoz söğüş lor peynir 2 dilim tam buğday ekmeği şekersiz çay
30 dakika spor

dünyaları yemişsin gibi duruyor.öyle bir yazmıssın kı. :) listeledıgın için öyle gozukuyor :)

kahvaltı : Domates salatalık maydonoz söğüş lor peynir 2 dilim tam buğday ekmeği şekersiz çay
30 dakika spor

tatlım harika bi kahvaltı olmuş. Hele spor Kim tutar seni :)

canım 2 kilo vermişsin çok sevindim
az değil hayatım iyi işte ayın 20sinde başladım diyorsun daha 10 gün olmuş 10 günde 2 kilo süperrr ben 15 günde 3 vermiştim sende 5 güne kadar 1 kilo daha gider hadi bakalım çıtır çıtır olcazzz

ay ay ayyyy hem hafif kahvaltı hem mis gibi spor daha ne olsunnnn:)
evet şekersiz çay içemeyen bendim hemde ekmek düşkünü :26: şekersiz çaya kahveye alıştım ekmek zorluyor biraz okadar ama onada alışıcam inadım inat:37
ay nebiliyim ben daha fazla veririm diye düşünmüştüm çok şey istiyorum tabi
aslında çok normal verdiğim kilo 10 günde daha ne olsun
dünyaları yemişsin gibi duruyor.öyle bir yazmıssın kı. :) listeledıgın için öyle gozukuyor :)

tatlım harika bi kahvaltı olmuş. Hele spor Kim tutar seni :)
:)))))) bundan sonra liste gibi yazmıyayım ozaman
spora daha çok ağırlık vericem üşengeçliğimi atmam lazım üszerimden

sağolun valla morel verdiniz bana inşallah gider bir kilo daha 6 ları görürüm artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…