- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi BeyazBulut
-
kahvaltı: domates salatalık maydonoz söğüş lor peynir 2 dilim tam buğday ekmek şekersiz çay
ara : sütlü şekersiz türk kahvesi
öğle : bir kase çorba salata
ara : bir mandalina
akşam yemeğim ıspanak olucak ve yoğurt
30 dakika spor
30 dakika hızlı yürüyüş
suyum az bugün bir litre ama yatana kadar içerim daha
kız menü süper valla...
zaten şu menülere uysak işimiz daha kolay olcak....
slm...topiğini okudum inşallah zamanlla gider bütün kiloların.ben şunu merak ettim suyun içinde ceviz ne işe yarıyo?zayıflatıyomuymuş ilk defa duydum da...
teşekkürederim aslında bu su ceviz olayını bana arkadaşım söyledi annesine doktoru tavsiye etmiş
geceden 2 cevizi suya koyuyorsun sabahları aç karnına önce suyunu içip sonra cevzilerini yiyorsun sonra kahvaltı
anneside kendide kilo verdi bu yöntemle öyle çok aşırı yemeklerindende kısmamışlar ama ben bikaç gün yaptım bıraktım
sabah sabah aç karnına miydemi bulandırdı bıraktım bende aslında devam etsem iyi olucaktı
kahvaltı: domates salatalık maydonoz söğüş lor peynir 2 dilim tam buğday ekmek şekersiz çay
30 dakika spor
30 dakika hızlı yürüyüş
uyalım canım ya valla ben sıkıldım yiyip yiyip pişman olmaktan
artık pişmanlık duygusunu ve miydemdemdeki o çatlarcasına yediğim yemeklerin hazımsızlığını hissetmek istemiyorum
bugün bankaya gittim bankada çalışan kız okadar zayıfkı bir etek gömlek giymiş ne güzel yakışmış anlatamam
ben yağlarımı saklamaktan bıktım bende öyle olmak istiyoruuuuuuuuuuuum
30 dakika spor
30 dakika hızlı yürüyüş
uyalım canım ya valla ben sıkıldım yiyip yiyip pişman olmaktan
artık pişmanlık duygusunu ve miydemdemdeki o çatlarcasına yediğim yemeklerin hazımsızlığını hissetmek istemiyorum
bugün bankaya gittim bankada çalışan kız okadar zayıfkı bir etek gömlek giymiş ne güzel yakışmış anlatamam
ben yağlarımı saklamaktan bıktım bende öyle olmak istiyoruuuuuuuuuuuum
teşekkürederim aslında bu su ceviz olayını bana arkadaşım söyledi annesine doktoru tavsiye etmiş
geceden 2 cevizi suya koyuyorsun sabahları aç karnına önce suyunu içip sonra cevzilerini yiyorsun sonra kahvaltı
anneside kendide kilo verdi bu yöntemle öyle çok aşırı yemeklerindende kısmamışlar ama ben bikaç gün yaptım bıraktım
sabah sabah aç karnına miydemi bulandırdı bıraktım bende aslında devam etsem iyi olucaktı
canım yaaa kıyamam ,
o kadar iyi anlıyorum ki seni
bende en büyük sorun göbek,bıktım göbeyimi içime çekmekten
başaracagız inş.
eşimi işe yolladım şimdi spor zamanı
sabah kahvaltı az yeğda pişmiş bir yumurta 2.5 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri şekersiz çay
tatlım sen ekmeği niye bukadar fazla yedin bakıym? 1 yumurtayla 2,5 dilimi nasıl yedin. Ben gecen 2 yumurtayı 1 dilim ekmekle yerken ekmeğim arttı. :) fazla ekmek tüketiyorsun.
tatlım sen ekmeği niye bukadar fazla yedin bakıym? 1 yumurtayla 2,5 dilimi nasıl yedin. Ben gecen 2 yumurtayı 1 dilim ekmekle yerken ekmeğim arttı. :) fazla ekmek tüketiyorsun.
Ekmeği az yemek için kahvaltıdan önce 1bardak su içcen artık dimii ama :)
Buarada sporunu aksatmıyosun bravooo
sabah kahvaltı az yeğda pişmiş bir yumurta 2.5 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri şekersiz çay
cnm sabah iyi sadece 2 dl ile sınırlı kalırsan daha iyi olur ama bugunluk yarım dilimi görmeyelimara bir küçük elma şekersz türk kahvesi
30 dakika spor
öğle 2 kepçe ıspanak yoğurtlu
2 küçük dolmabiber
dolmalar yazdan kalma buarada dondurucuya koymuştum ufaklar yani şimdikiler gibi kafam kadar değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?