Beyaz Bulut'un Diyet Günlüğü

kahvaltı: domates salatalık maydonoz söğüş lor peynir 2 dilim tam buğday ekmek şekersiz çay
ara : sütlü şekersiz türk kahvesi
öğle : bir kase çorba salata
ara : bir mandalina
akşam yemeğim ıspanak olucak ve yoğurt
30 dakika spor
30 dakika hızlı yürüyüş
suyum az bugün bir litre ama yatana kadar içerim daha

kız menü süper valla...
zaten şu menülere uysak işimiz daha kolay olcak....

kız menü süper valla...
zaten şu menülere uysak işimiz daha kolay olcak....

uyalım canım ya valla ben sıkıldım yiyip yiyip pişman olmaktan
artık pişmanlık duygusunu ve miydemdemdeki o çatlarcasına yediğim yemeklerin hazımsızlığını hissetmek istemiyorum
bugün bankaya gittim bankada çalışan kız okadar zayıfkı bir etek gömlek giymiş ne güzel yakışmış anlatamam
ben yağlarımı saklamaktan bıktım bende öyle olmak istiyoruuuuuuuuuuuum

slm...topiğini okudum inşallah zamanlla gider bütün kiloların.ben şunu merak ettim suyun içinde ceviz ne işe yarıyo?zayıflatıyomuymuş ilk defa duydum da...

slm...topiğini okudum inşallah zamanlla gider bütün kiloların.ben şunu merak ettim suyun içinde ceviz ne işe yarıyo?zayıflatıyomuymuş ilk defa duydum da...

teşekkürederim aslında bu su ceviz olayını bana arkadaşım söyledi annesine doktoru tavsiye etmiş
geceden 2 cevizi suya koyuyorsun sabahları aç karnına önce suyunu içip sonra cevzilerini yiyorsun sonra kahvaltı
anneside kendide kilo verdi bu yöntemle öyle çok aşırı yemeklerindende kısmamışlar ama ben bikaç gün yaptım bıraktım
sabah sabah aç karnına miydemi bulandırdı bıraktım bende aslında devam etsem iyi olucaktı

hmm anladım.denemekte fayda var aslında.bu gece yapayım ben de sabah bakarım tadınaaa

ohhhh kacaak yapılmamıs spor yapıkmıs daha ne olsun

canım yaaa kıyamam ,
o kadar iyi anlıyorum ki seni
bende en büyük sorun göbek,bıktım göbeyimi içime çekmekten

başaracagız inş.

bunekız hiçbişi yememişsinnn öğlen. eşinle girdiğin iddiayı kazanmak içinmi yoksaaa

ahhh ahhhh ol bendende okadar eşimin kardeşi zapzayıf ne giyse yakışıyoo imrenip bende alıyorum yağlar birordan birburdan löplöp çıkıyoo

canım ben bu ceviz olayını kolestürolü yüksek kişilerin kolestürolünü düşürmek için yaptığını duymuştum

canım yaaa kıyamam ,
o kadar iyi anlıyorum ki seni
bende en büyük sorun göbek,bıktım göbeyimi içime çekmekten

başaracagız inş.

sen tek göbeğini içine çekiyormuşsun ben napim neremi çekiyim içime

günaydın önce akşam menüme döneyim
akşam güzelce ıspanağımı pişirdim mis gibi oldu tam ocağın alltını kapadım
kapı çaldı misafir
e tabi kaldı ıspanak neyse eşim geldi saat 8 civarı arkadaşlar biz kalkıyoruz çocukların uyku saati geldi
yarın okul var dediler bizim kız dururmu yapıştı kapıya bende gidicem diye ikna edemedik
eşimde dedi hadi bizde gidelim muhabbet edemedik zaten diye kalktık onlara geçtik
orda arkadaş çocuklara yemek koymuş pilav üzerine kuru fasulye kızıma yedirdim tabakta 2 yemek kaşığı kadar kaldı
onuda ben yedim aslında hiçbişey yemeyecektim ama bus eferde geç saatlere doğur dayanamam diye yedim
bir fincanda 3 bir arada içtim yani akşam böyle değişmiş oldu malesef

sabah kahvaltı az yeğda pişmiş bir yumurta 2.5 dilim tam buğday ekmeği
lor peyniri şekersiz çay

lor peyniri şekersiz çay

tatlım sen ekmeği niye bukadar fazla yedin bakıym? 1 yumurtayla 2,5 dilimi nasıl yedin. Ben gecen 2 yumurtayı 1 dilim ekmekle yerken ekmeğim arttı. :) fazla ekmek tüketiyorsun.

tatlım sen ekmeği niye bukadar fazla yedin bakıym? 1 yumurtayla 2,5 dilimi nasıl yedin. Ben gecen 2 yumurtayı 1 dilim ekmekle yerken ekmeğim arttı. :) fazla ekmek tüketiyorsun.

Ekmeği az yemek için kahvaltıdan önce 1bardak su içcen artık dimii ama :)
Buarada sporunu aksatmıyosun bravooo

ay anacım bende sizin nasıl az ekmek yediğinizi anlamıyorum valla benim kahvaltılarım pek çeşitli olmuyor sanırım ondan ekmeği fazla tüketiyorum
bir yumurta ve lor başka bişey yok ben bakıyorum diğer kahvaltılara daha çeşitli bademler fındıklar salatalar ben çok erken kahvaltı ediyorum hemen pratik olsun diye uğraşıyorum
ama yanlış yapıyorum sanırım çeşiti bol tutmam lazım

ara bir küçük elma şekersz türk kahvesi
30 dakika spor
öğle 2 kepçe ıspanak yoğurtlu
2 küçük dolmabiber
dolmalar yazdan kalma buarada dondurucuya koymuştum ufaklar yani şimdikiler gibi kafam kadar değil

selam cnm
geçmişi okudum
dün çok az yemişsin bu kadar az yersen metabolizman yavaşlar ve kilo vermen zorlaşabilir araları arttır
ekmeği de çok yediğini düşünmüyorum en azından düne bakarak yorumluyorum daha bugune bakmadım
bak azaltmak istiyorsan sana formul
sabah 2 öğle 2 akşam 1
bazı arkadaşlara çok gelebilir ama inan ki çok değil yani normal bir insanın bile 2şerden desek günde 6 dl yemesi gerekir ztn
zamanla kilo verdikçe 2+1+1e düşürsün bir de tam bugday ekmegi yersen daha cabuk doyarsın beyaz ekmek acıktırıyor

lor peyniri şekersiz çay
cnm sabah iyi sadece 2 dl ile sınırlı kalırsan daha iyi olur ama bugunluk yarım dilimi görmeyelim
öğlen güzel
spor da yapmışsın tebrikler
ekmeği 1e düşürmeni pek tavsiye etmem en azından şimdilik
yavaş yavaş alıştır kendini 2+2+1 ile başla zamanla 2+1+1e sonra gerekirse akşamkini yemezsin ama günde 3 dl cok değil sabah mutlaka ye iyice doyur karnını
çok çeşide gerek yok peynirin yanına domate-salatalık ya da yeşillik eklesen yeter bi de varsa 4-5 zeytin yersin o kadar abartıya da hiç gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…