- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi BeyazBulut
-
diyet yolunda başarılar dilerim bende aranıza yeni katıldım
cnm bnm ben gelmeyince yalnız mı kalmış bnm güzel arkadasım?!!!!!
kıyamam sana...
ne zamandır giremiyorum kusura bakma ancak kendi raporumu verip çıkıyordum
geçmişi okudum
arada kaçamak oluyor ona bişey diyemem
menülerin de makul
ama şu çaydaki şekeri bırakmaya çalışsan?!
dikkatimi o çekti maalesef
ama ben inanıyorum onu da başaracaksın sen...
bu arada sirkeli su içerek ölen biri var bu doğru da bu haber birkaç gün belki de 1 hafta öncesinin haberi olmasına rağmen bazı gazeteler, internet siteleri, tv belki de sonradan veriyor bi de insanlar konu geldikçe konuştuklarından ve bu diyet, sirkeli su güncel bir konu oldugundan haber tazeliğini koruyor
dikkatli tüket aç karnına pek tavsiye etmem şahsen
ben akşamları salatama yağ koymam, normalde nar ekşisi veya limon koyardık ben artık elma sirkesi koyuyorum yemekle yediğim için de midemi rahatsız etmiyor
ben yine arada gelirim imkan buldukça sen merak etme...
görüşürüz
sevgiler....
Günlüğünü baştan itibaren okudum gözüme çarpan bikaç şey oldu.Sabahları harika yiyorsun.Öğlende olması gerektiği gibi.Akşamlarıda normal ama iş geceye gelince cozutuyosun:) Bence bunun sebebi araları yapmaman gece olunca bianda seni canavara dönüştürebilio.Bende ara yapıcak kadar acıkmıorum ama aradan sonraki öğünü daha hafif atlatabilmem için aramı yapıorum.Mesela aranda hala acıkmadıysan 10 tane badem yiyebilrsin yada fındık hem metebozlizmanda hızlanmış olur.Tabi birde şekerli kahve:) ama günden güne şeker oranı azalmış sanki tebrik ederim.İncececik olana kadar devam hadi pes etmek yok söz mü:)
selam öğle yemeğim 5 yemek kaşığı pırasa bir dilim lıght ekmek ve yoğurt
üzerine limonlu yeşil çay
ara 1 elma küçük bir kase üzüm
keşke şurda beğenme butonu olsa:) beğendim menünü ama üzüme dikkat !!! en yenmemesi gereken meyveyi yemişsin ama olur arada yeterki gece krize girmeberaber üstesinden gelcez acımasız kiloların:)
allahın izniyle krize filan girmem gidicek inşallah hepsi
akşam menüm öğleyle aynı pırasa ve yoğurt aslında salata yapıcaktım ama huysuz kızım sayesinde yapamadım
ve 2 dilim ekmek yedim toplamda 5 etti çokmu acaba
evettt spor en önemlisi zatenen önemli şeyi unuttum yarım saat sporum var bugün2600 adım attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?