- 9 Mayıs 2013
- 1.319
- 1.314
- 333
yakışır yakışırr bende boyatıcam.. Bu ekledigim tonlar cok yakışıyor buğday teneNe güzel beyaz tene sarı saçta yakışır kizil saçta bende buğday tenliyim şimdi kuaför zamanım geldi biraz actircam saçımı düşünüp duruyorum acaba yakışır mı diye
Bende böyle düşünmüştümyakışır yakışırr bende boyatıcam.. Bu ekledigim tonlar cok yakışıyor buğday tene
Beyaz ten güzel evet ama kötü yanı da var. Her güzelin kusuru var misali lekeye çok yatkın maalesef
Güneşten kaçacam diye vampirellaya dönüşüyo insan sonra..
Ve size şunu sormak istiyorum, gerçek hayatta neredesiniz siz?
Evet kansızlık var, o nedenle biraz daha solgun duruyorum. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ancak uyku düzenim maalesef kötü. Daha doğrusu stresten dolayı geceleri sürekli uyanıyorum, bu da ister istemez bedenime yansıyor tabii ki. Ama benim maruz kaldığım eleştiriler hep ‘bacakların çok beyaz, ben bile yanında esmer kalıyorum.’ gibi şeylerdi. :) o nedenle hep gizlemem gerekiyormuş gibi hissettim maalesef.Bence sorun beyaz ten degil solgun gorunmeniz olabilir. Aslinda "gercek" beyaz tenlilerde (avrupalilar) hafif pembelik olur yuzde. Sizde pembelik yok demek ki. Belki saglikli beslenmediginiz icin, uykunuzu iyi alamadiginiz icin, ya da demir eksikligi/kansizlik olabilir. Benim bu sekilde iki arkadasim vardi universitede. Cok solgun gorunuyorlardi, doktorlari cok rahat ikna ediyorlardi hasta olduklarina. Yalniz, yuzun solgun gorunuyor denilmesini anlarim ama kollarin bacaklarin cok beyaz diye laf soylenmesi biraz sacma geldi bana. Boyle konusan insanlar ya sizi kiskaniyorlardir, ya da ozellikle hic bronzlasmadiginizi 50+ gunes koruyucularla yasadiginizi dusunuyorlardir.
Herkes aynı olacak diye bir kural yok, ama nedense insanlar farklı olanı kusur zannediyor. Eskiden hiç böyle dertlerim yoktu, zamanla insanlar yok çok beyazsın yok şuranı yaptırsan güzel kızsın aslında diye diye acaba bende bi sorun mu var diye düşünmeye başladım.Kiskanmasinlar?
Dün albino rahatsizligi olan 3 kardes gordum.. 1 i erkek 2 si kizdi.. kizlarin saclari bellerine kadar uzun ve dalgaliydi.. Saclari cok acik sari tenleri bembeyazdi. Okadar guzeldiler ki sanki bu dunyaya ait degil de adeta masal kitabindan firlamis gibiydiler..
Tabiki bu bir rahatsizlik allah yine de kimseye vermesin. Ama onlar bile boyle guzelken normal ten beyazligina sahip bir kadinin cirkin gorunecegini hic sanmiyorum.
Benimki de ruhtu işte :)) böyle iğrenerek bakan 2 erkek vardı hatta sınıfta :) zamanla yer etmeye başladı. Tatil yapmak gibi bir imkanım yok, o yüzden güneşlenme imkanım da yok :) artık değiştirmek yerine kendimi bu şekilde kabul etmeyi öğrenmem gerektiğini düşünüyorum, bu yüzden biraz cesarete ihtiyacım var. :)Aha benim gencligim.bana ruh derlerdi lisede.o kadar beyazdim.gunes altinda yazlari yattim kizardim acimdi tekrar.ise girince sokaryumlara gittim.simdi normal bir tendeyim.biraz koyulasti.ama salakmisim diyorum.o florasan gibi kalsaymis keske.cunku boyle ne bronzum ne beyazim.o zaman bi ozelligim vardi en azindan.sakin guneste yanicam,solaryumda yanicam diye ugrasma.hatta mumkunse korun hep.ilerde o tenin nasil guzel oldugunu anlayacaksin
O konuda çok haklısınız. İnsanlar hep bir kusur arar zaten. 2 kilo al çok kilo almışsın derler, o 2 kiloyu ver bu kez çok çökmüşsün derler :))Başkalarının fikrine bakmayın.Neden kötü olsun ki.
İnsanlara kalırsa kilo versen aa hasta gibi olmuşsun yüzün çökmüş,kilo alsan çok olmuş şişmişsin falan filan..ohoo hiç kimseyi takmıyorum şu hayatta hiçbir konuda.Çok rahatım.Elbetteki bu kafaya ulaşmak tecrübe,yaşanmışlıklar,yaş almalar falan.
Sevin kendinizi oh süt gibi bembeyaz hatun daha nesi.ben beğeniyorum beyaz tenli olanları.
Hahahaha çok tatlısınızArkadaşım gölgelerin efendisi gibi olmak çok mu güzel zannediyorsunuz?
Beyaz olunca en azından geceleri gündüzleri fark edilirsiniz.
Miss gibi bembeyaz
pamuklar tavşanlar gibi
Ben bildiğiniz o peynir gibi dedikleri beyazlardanım :))Bence çok güzel bişey. Ben de beyaz tenliyim ama keşke anlattığınız gibi bembeyaz olabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?