Beyaz ten :/

Başkalarının fikrine bakmayın.Neden kötü olsun ki.
İnsanlara kalırsa kilo versen aa hasta gibi olmuşsun yüzün çökmüş,kilo alsan çok olmuş şişmişsin falan filan..ohoo hiç kimseyi takmıyorum şu hayatta hiçbir konuda.Çok rahatım.Elbetteki bu kafaya ulaşmak tecrübe,yaşanmışlıklar,yaş almalar falan.
Sevin kendinizi oh süt gibi bembeyaz hatun daha nesi.ben beğeniyorum beyaz tenli olanları.

Beyaz ten guzeldir ama alt tonuna da bagli.

Hic kimseden olumsuz yorum almadim. Kendinizle barisik olun :)

Senin çevrendeki insanlar ne densiz miş yahu. Bence çok saçma ben de beyaz tenliyim bacak fodöteni kullanıyorum etek şort giyerken hatta bikinide bile kullandığım olmuştur eskiden senin gibi çok takardım ancak sonra fark ettim ki biz kadınlar hep kendimizdekinin tersini istiyoruz. Mesela saçlarım da dümdüz hep perma yaptırıyorum. Saçları kıvırcık olanlar hep fön çeker falan. Beyaz tenli ünlüler kararacak tenimiz diye güneşe çıkmıyor ayol bırak milleti takma

Ne güzel beyaz tene sarı saçta yakışır kizil saçta bende buğday tenliyim şimdi kuaför zamanım geldi biraz actircam saçımı düşünüp duruyorum acaba yakışır mı diye
yakışır yakışırr bende boyatıcam.. Bu ekledigim tonlar cok yakışıyor buğday tene

Eklentiler

• e055795807645508a4162127db5cba87.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 39
  • 27580446_477290332669243_6706267592169881600_n.webp
    79,7 KB · Görüntüleme: 37
Beyaz ten güzel evet ama kötü yanı da var. Her güzelin kusuru var misali lekeye çok yatkın maalesef
Güneşten kaçacam diye vampirellaya dönüşüyo insan sonra..

Iyi bir gunes kremi kullanirsaniz leke durumu olmaz ve gunesten korunursunuz. Ben de cilliyim yazin cillerim daha belirgin oluyor haliyle ama gunes kremi cok ise yariyor. La Roche Posay Anthelios parfumsuz olanini oneririm. Parfumu cildim hic kaldirmadigindan, gozlerim de asiri akiyordu. Simdi parfumsuz kullaniyorum hic akmiyor. Parfum icerigi olan hicbir urunu kullanmamak gerekli aslinda.

Bende beyaz tenliyim ancak yaz aylarında tenim buğday tene dönüşüyor kendimi böcük gibi kararmış hissediyorum keske bende herzaman kar gibi bembeyaz kalsam diyorum ve beyaz ten candır herkes esmer olabilir ama herkes beyaz tenli olamaz cok sanslisiniz

Tahmin edebiliyorum şuan teninin rengini, bende hafif bronz beyaz olanlardanım :). Ya aslında bence beyaz ten çok güzel bir şey ama ben de gecelerde beyazın kusurları kapatmadığını farkettim, eskiden çok yanarım hafif yansam bile bacaklarım sanki fondöten sürmüş gibi pürüzsüz görünürdü.valla sana tek diyeceğim şey saat 3ten sonra korkuyucu kremini sürerek (kesinlikle sür, mahvolursun) 1 hafta denize gidebiliyorsan denize, teras veya güneş gören balkon varsa balkona hiç bir şey yoksa kısa şort askılı giyip dışarıya çık yan birazcık.
Ben bi iki gün güzel koruyucularla vs yandım yemin ediyorum renk geldi suratıma

Bende genelde ruh gibi gezerim hatta çoğu insan sen zayıflamışsın çökmüşsün diyor da halbuki yok öyle bir şey tamamen ten renginin verdiği bir hal o. Ama ben seviyorum be kendimi yani insanların ay ruh gibisin ay şöylesin böylesin demesi pek umurumda olmuyor. Arada insanlara patlamiyor değilim ama olsun sev be kendini

Arkadaşım gölgelerin efendisi gibi olmak çok mu güzel zannediyorsunuz?
Beyaz olunca en azından geceleri gündüzleri fark edilirsiniz.
Miss gibi bembeyaz
pamuklar tavşanlar gibi

Bence sorun beyaz ten degil solgun gorunmeniz olabilir. Aslinda "gercek" beyaz tenlilerde (avrupalilar) hafif pembelik olur yuzde. Sizde pembelik yok demek ki. Belki saglikli beslenmediginiz icin, uykunuzu iyi alamadiginiz icin, ya da demir eksikligi/kansizlik olabilir. Benim bu sekilde iki arkadasim vardi universitede. Cok solgun gorunuyorlardi, doktorlari cok rahat ikna ediyorlardi hasta olduklarina. Yalniz, yuzun solgun gorunuyor denilmesini anlarim ama kollarin bacaklarin cok beyaz diye laf soylenmesi biraz sacma geldi bana. Boyle konusan insanlar ya sizi kiskaniyorlardir, ya da ozellikle hic bronzlasmadiginizi 50+ gunes koruyucularla yasadiginizi dusunuyorlardir.

Kiskanmasinlar?

Dün albino rahatsizligi olan 3 kardes gordum.. 1 i erkek 2 si kizdi.. kizlarin saclari bellerine kadar uzun ve dalgaliydi.. Saclari cok acik sari tenleri bembeyazdi. Okadar guzeldiler ki sanki bu dunyaya ait degil de adeta masal kitabindan firlamis gibiydiler..

Tabiki bu bir rahatsizlik allah yine de kimseye vermesin. Ama onlar bile boyle guzelken normal ten beyazligina sahip bir kadinin cirkin gorunecegini hic sanmiyorum.

Aha benim gencligim.bana ruh derlerdi lisede.o kadar beyazdim.gunes altinda yazlari yattim kizardim acimdi tekrar.ise girince sokaryumlara gittim.simdi normal bir tendeyim.biraz koyulasti.ama salakmisim diyorum.o florasan gibi kalsaymis keske.cunku boyle ne bronzum ne beyazim.o zaman bi ozelligim vardi en azindan.sakin guneste yanicam,solaryumda yanicam diye ugrasma.hatta mumkunse korun hep.ilerde o tenin nasil guzel oldugunu anlayacaksin

Evet kansızlık var, o nedenle biraz daha solgun duruyorum. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ancak uyku düzenim maalesef kötü. Daha doğrusu stresten dolayı geceleri sürekli uyanıyorum, bu da ister istemez bedenime yansıyor tabii ki. Ama benim maruz kaldığım eleştiriler hep ‘bacakların çok beyaz, ben bile yanında esmer kalıyorum.’ gibi şeylerdi. :) o nedenle hep gizlemem gerekiyormuş gibi hissettim maalesef.

Herkes aynı olacak diye bir kural yok, ama nedense insanlar farklı olanı kusur zannediyor. Eskiden hiç böyle dertlerim yoktu, zamanla insanlar yok çok beyazsın yok şuranı yaptırsan güzel kızsın aslında diye diye acaba bende bi sorun mu var diye düşünmeye başladım. Ben kimsenin dış görünüşüyle ilgili yorumda bulunmam ama herkes aynı değil işte.

Benimki de ruhtu işte :)) böyle iğrenerek bakan 2 erkek vardı hatta sınıfta :) zamanla yer etmeye başladı. Tatil yapmak gibi bir imkanım yok, o yüzden güneşlenme imkanım da yok :) artık değiştirmek yerine kendimi bu şekilde kabul etmeyi öğrenmem gerektiğini düşünüyorum, bu yüzden biraz cesarete ihtiyacım var. :)

O konuda çok haklısınız. İnsanlar hep bir kusur arar zaten. 2 kilo al çok kilo almışsın derler, o 2 kiloyu ver bu kez çok çökmüşsün derler :))
Dediğiniz gibi takmamak en iyisi. Teşekkür ederim :)

Arkadaşım gölgelerin efendisi gibi olmak çok mu güzel zannediyorsunuz?
Beyaz olunca en azından geceleri gündüzleri fark edilirsiniz.
Miss gibi bembeyaz
pamuklar tavşanlar gibi
Hahahaha çok tatlısınız Eda Taşpınar gibi olmaya niyetim yoktu zaten ama bi ton kırılsa rengim iyi olur diyordum artık onu da demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…