Beymim durdu, karıncalanıyor sanki. O kadar boğuldum ve bunaldım ki. Sorun üzerine sorun ekliyorum hayatıma.
Eşimle tartıştık. Ve bebeğimiz dışında konuşmamaya karar verdik. Normalde işteyken seni seviyorum nasılsın şöyle misin böyle misin diye mesaj atan adam İki gündür sadece oğlum nasıl dye msj atıyor.
Sebep yine ailesi. Zaten ufak bi atışmamız vardı görümce yüzünden. Görümce bana oğlumda kullanmam için kendi çocuklarının mama sandalyesini ve bikaç malzeme daha vermişti, istemediğim halde verdi kadın. Bende onları yolladım geri. Neden yollamışım da insanlar iyilik yapıyomuş da. Yenisini alırım ihtiyacı olana versin dedim. Bi de çocukları ikide bi yok bu bizimdi yok buna ben binmiştim deyip durdu, bu durumdan hoşlanmadm ihtiyacım da olmadığı için yolladım. İlk tartışmamız bundan çıktı.
Üstüne kaynımın bizim arabayı yine istemesi ( 6 saatliğine) ve eşimin vermesi eklendi. 21 günlk bebeğim var. Her an her şey olabilir diye düşünüp vermemeliydi. Hata üzerine hata yapıyor.
Bir de şu var kv kp sürekli diğer torunlarına(görümcemin oğlu) oğlum biz en çok seni seviyorz sen başkasın bilmem ne deyip duruyorlar benim yanımda ve bebeğim dünyadayken doğmuşken yani. Güya bebeğimi kıskanıyormuş çocuk da üzülmesin diye diyorlarmış(çocuk 5 yaşında). Bu konu yüzünden de biraz atıştık.
En son ben dedim ki yabancı gibi git gel eve oğlan dışında da konuşmayalım. Kabul etti. Ama ben acı çekiyorum o koca kafalıyı sevdiğim için.
Bu işin sonu ne olur kızlar? Ben sonumuzu iyi görmüyorum. Açıkçası yapamıyorum artık. Saçmalıyorm farkındayım benden bıktınız onun da farkındayım ama inanın sizden başka rahatça anlatabildiğim tek bi insan yok
normalde böyle değildim heralde. Unuttum desem. Ne yapsalr batıyor çünkü nişanlıyken hatalar olmuştu sevemedim sevemeyince seviyo gbi yapamıyormNormalde de bu şekilde davranıyorsanız Allah eşinize sabır versin bence. Lohusalık durumunuzdan dolayı eşiniz alttan almalıydı kabul ama siz ailesini sevmediğiniz için bu şekilde davranıyorsunuz gibi geldi. Yani onlar ne yapsa size batacak sanki...
yorumun için teşekkür ederim clar. Annemde hep bu açıksözlülüğe bi sone vermemi söylüyor. Tespitin çok doğru. Yorumuna da genel olarak katılıyorm. Bi de gemileri yakan bi tipim. Biraz kendimi değiştirmem gerekebilr. Evet haklıyım ama haklılık bana hiçbi şey kazandırmıyor öfkeden başka. Boşveren bi insan olmalıydımYanlış olmasın ama, sizin bu tavrınızı ben ''olduğu gibi görünen'' yada ''özü sözü bir'' olmanıza bağlıyorum. İçi neyse dışı da o derler ya, o misal. Bunu dememin sebebi, tüm konularınızı okumuş ve takip etmişliğimdir.
Eşyayı geri yollamanız bu konu doğrultusunda bakıldığında doğru değil, ancak geçmiş birikimleriniz olmasından ötürü tepkinizi biliyorum. Yine de daha makul bir yol bulmanızı tercih ederdim.
Araba kısmına gelirsek, bir şeyi bir kaç kez yahut acil durumda istemekle bunu alışkanlık haline getirmek arasındaki farkı bilememek gerçek anlamda can sıkıcı. Kim olursa olsun, o araba borca harca girerek alınmış. Yine de tartışma çıkarmamakta fayda olacaktır.
Helva ye, oğlum nasıl gibi mesajları gönderirken bence eşiniz gülüyordur. Çünkü sinir etmek değil, şakayla karışık yazıyor zannımca.
Ama bence şu döneminiz haklı yada haksız olmanızı seçmemiz gereken dönem değil. 21 günlük annesiniz, hormonlarınız dengeniz karışmış ve dış etkenler sizi tetikliyor. Nasıl ki biz her şeyi eşimiz ve yuvamız için yapıyorsak bizde bu dönemde hoşgörüyü bekliyoruz pek ala...
Sonunu göremiyorum demeyin, ama böyle sudan sebepleri problem etmeyin. Ayrılırsanız, bunlar sebep miymiş deyip üzülen çok kadın var kk'da...
Hakkınızda hayırlısı, canınızı sıkmayın. Taze anne/babasınız. Tadını çıkartın, bu seferlik tekrar bir yaklaşın :)
kafayı dinlesin evet. Bence ona da bana da yazık. Görümcem istemediğim halde yolladı bu iyi niyet değil bence. Kv kp çocuğumu sevmese tbiki bi şey kaybetmem haklısın umrumda olmamalı. Hatta sevinmeliyim buna. Bi şeyleri içimde tutup miş gbi yapsam her şey düzelecek aslndagörümce sana iyilik olsun masrafa girme diye ürünleri vermiş sen çocuğun lafı ile gıcık kapıp geri göndermişsin. kullanmak istemiyorsan tut evinde alıyorsan yenisini al da niye gönderiyorsun resmen iyi niyete saygısızlık.
6 saatte bebeğin allah korusun ölmez taksi diye bir şey var acil zamanda ya da ambulans en kötüsünü düşünürsen eşinin kardeşine 6 saat arabayı alması için laf ediyorsun. senin kardeşin istese sesin çıkmaz orası net.
5 yaşındaki çocuk ilk torunsa elbet kıskanır çocuk bu bırak istediklerini söylesinler velev ki en çok onu sevsinler bu senin çocuğunu kıymetsiz mi yapar?? kesinlikle hayır..
tüm bunların üstüne kafa tutar gibi kocana konuşmayalım diyorsun adamın sana yalvarıp ille konuşalım demesini mi bekliyorsun nedir?
bence adam senden çekiyor yazık diyorum. konuşmayın azcık adam kafayı dinlesin.
belki sen de kendini dinler de hatalarının farkına varırsın.
Doğru tespit aynen öyleBiraz tahammülsüzsünüz sanki eşinizin ailesine karşı. Her şeyleri batıyor gibi size.
malesef görümce olgun değil çocuk gibi sürekli küser. Biraz olgun olsa bi şekilde idare ederdik belki.Nekadar kaprisli davranmissiniz. Bebeginiz dogmus, oturup keyfini cikaracaginiza yok kaynana sunu dedi yok gorumce bunu yapti. Senin o esyalari geri gondermene gorumcen bisey dememis ama, demis olsaydi onada verir veristirirdin sanirim. Sanslisin ki karsindaki insanlar olgun.
teşekkür ederim özge tavsiyelerin içinAraba haricinde diger konularda fazla alinganlik yapmis olabilirmisiniz 21 gunluk bebek demek 21 gunluk lahusa demek karnan corman olmus bir kadin demek
Anneligin tadini cikartin bol bol bebeginizi koklayin kendinize iyi bakin her firsatta yatin dinlenin zamanla duzelir hic takmayin derin
adam uzaklaşamıyor da yakınlaşamıyor da. İyice delirdi o da. inan hiç istemem bende ama kendimi tutamıyorm içimde bi şey varsa direk söylüyorm yapıyorm. Mama sandalyesini istemiyorm deyip direk yolluyorm amaan kalıversin diyemiyorm. Ne bileyim. Lohusalık mıdr nedirHeramora böyle davranarak eşini kendinden uzaklaştırır onları haklı çıkararak onlara doğru itersin. Yapma,gayet ne yaptığının farkındasın,politik ol. Ne yaparlarsa yapsınlar eşine göre iyi niyetli onlar. Ben de bitim kadar sevmiyorum kv tayfasını ama napalım. Kocalarımız ağaç kovuğundan çıkmadı,onlardan çıktı. Kendini törpülemekten başka bi çıkar yolun yok gibi
kafa yok işte ben getirme dedim ya ille getirecek. Getir desem vazgçtim derdiBen herşeyi bıraktım, neye takıldım biliyor musun? üç haftalık çocuğa mama sandalyesinin ne acelesi vardı da ,koştur koştur getirdi senin başına attı.
Lohusalık değil saçmalıklarına tahammülsüzlüktür oadam uzaklaşamıyor da yakınlaşamıyor da. İyice delirdi o da. inan hiç istemem bende ama kendimi tutamıyorm içimde bi şey varsa direk söylüyorm yapıyorm. Mama sandalyesini istemiyorm deyip direk yolluyorm amaan kalıversin diyemiyorm. Ne bileyim. Lohusalık mıdr nedir
yorumun için teşekkür ederim clar. Annemde hep bu açıksözlülüğe bi sone vermemi söylüyor. Tespitin çok doğru. Yorumuna da genel olarak katılıyorm. Bi de gemileri yakan bi tipim. Biraz kendimi değiştirmem gerekebilr. Evet haklıyım ama haklılık bana hiçbi şey kazandırmıyor öfkeden başka. Boşveren bi insan olmalıydım
beklemem ilginç değil aslnda yani normalde atardı ya öyle bi msj atsın ya da hiç atmasın. Darkın da dediği gibi oğlun açsın sana kapıyı diyeceğim eve gelince :)Canım ortada kavga edecek sebep yok gibi. . Çocuk 5 yaşında diye belirtmişsin ama kıskanabilir ve normal bunda tartışacak ne var.. kardeşi arabayı istese verebilir. . Yada ben olsam geri gönderilme olayında alınırdım. Daha akıllıca yaklaşıp daha ılımlı olabilirsiniz.. bide eşinle konuşmama kararı aldıktan sonra seni seviyorum diye msj atmasını beklemen çok ilginç..
Edit:tamamen açtığın konuya göre yorum yapıyorum. Diğet yorumları okumadım
malzeme belli evet değişmiyorlar kesinlikle. Kp imi tenzih ediyorum. Gerisini at çöpe. 1 tane işe yarar insan yok. Ve aynen ben ailesinden bahsettikçe eşim geriliyor üzülüyor saçma saçma savunmaya çalışıyor. Olan da bize oluyor. Dalgama bakmam lazım gülerek laf sokmam lazım da bi öyle olamadmWalla hera ben kocamla geçen gün 5 dk ailesinin yaptıklarını konuşayım dedim. Adamın başına ağrılar girdi,fenalık bastı. Bebeğime bi hayırlı olsun deyip sevinmediler bile,her ziyaretlerine gittiğimizde 2 gün sonrası burnumuzdan getirir. Bi de bu yaz kaldığımız süre zarfınca araba alıp beni gezdirin dedi durdu çocuk gibi. Siz bişeye sap olamazsınız,ev alamazsınız vır vır vır vır. Hiç ciddiye almadım. Bir kere cevap verdim,hep resmi takıldım. Zaten kadınla samimiyet yüzgöz olmak demek Allah muhafaza. Benim bebeğimi sevmemeleri de umrumda değil. Senin de umrun olmasın. Saçma salak insanlar. Sen kendi yuvanın huzurunu düşün. Onlarla kabul edilebilir bi seviyede olmadığın sürece o da zor, nasıl sağlarsın bunu bilemedim ama ciddiye alma,malzeme belli neticede
Canım şimdi hepsini okudum. Sen haksız gibi dursan da aslında tahamülün bitmiş. Üstüne lohusalık.. bak nerde hata yapıyorsun biliyor musun? Taktik yapmıyorsun. Hee de geç ilk önce. Sonra sen zaten kendi bildiğini okursun. Mam sandalyesi mi yollamış. Koy kenara. Sonra zamanı geldiğindr kendine yenisini al. Görümcene o zaman verirdin heveslendim ben yenisini aldım derdin. Araba konusunda devamlı ise haklısın ama kavga ile olmaz. Bi gün kaynına laf çarp biz krediyle aldık darısı başına de.. 5 yaşında çocuk kıskanır ordaki davranışları normal ama sen rahatsız olmuşsun.beklemem ilginç değil aslnda yani normalde atardı ya öyle bi msj atsın ya da hiç atmasın. Darkın da dediği gibi oğlun açsın sana kapıyı diyeceğim eve gelince :)
Zorla o zaman kendini..eşinin üzüldüğünü görmek hoşuna gitmez neticede değil mi? Bir defasında ben de biraz fazla detaylı anlattım eşime ailesinin yaptıklarını,o kadar utandı kötü hissetti kimalzeme belli evet değişmiyorlar kesinlikle. Kp imi tenzih ediyorum. Gerisini at çöpe. 1 tane işe yarar insan yok. Ve aynen ben ailesinden bahsettikçe eşim geriliyor üzülüyor saçma saçma savunmaya çalışıyor. Olan da bize oluyor. Dalgama bakmam lazım gülerek laf sokmam lazım da bi öyle olamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?