183 u ara.Lütfen kimse çocuğunu dışarı bırakmasın. Tüylerim diken diken. Yarın annesiyle konuşucam. Başka ne yapabilirim şikayet edebileceğim bir kurum varmı. Yanlarına kalmasını istemiyorum.
Yeminle saatlerce bekledim çocuğun annesi babası bi yakını çıkıp bakacakmı hem böylece evini öğrenirim diye kimse çıkmadı.O çocuk bu yaşta sapıklığı nerden öğreniyor benim bile beynim yandı inanamıyorum o çocukları özellikle küçük olanı annesi nasıl takip etmez.
Niye bu insanlar böyle çocuk dogurup sokağa atıyorlar sabahtan akşama kadar sahip çıkmıyorlar ya yeter artık herkes anne baba olmasın :/
Ben de şaşırıyorum inan. Devir artık çocukların tek başına sokakta oynayacağı devir değil.O çocuk bu yaşta sapıklığı nerden öğreniyor benim bile beynim yandı inanamıyorum o çocukları özellikle küçük olanı annesi nasıl takip etmez.
Niye bu insanlar böyle çocuk dogurup sokağa atıyorlar sabahtan akşama kadar sahip çıkmıyorlar ya yeter artık herkes anne baba olmasın :/
Lütfen kimse çocuğunu dışarı bırakmasın. Tüylerim diken diken. Yarın annesiyle konuşucam. Başka ne yapabilirim şikayet edebileceğim bir kurum varmı. Yanlarına kalmasını istemiyorum.
Benim sokağımda da var maalesef anneleri bütün gün dedikodu gıybet peşinde kız erkek akşama kadar sokakta nasıl içleri rahat ediyor en ufak örnek çocuk aniden yola atlasa araba çarpsa bir ömür onun acısını çekecekler yazık günah ya o pisliği yapan çocuk da kim bilir aile içinde nasıl bir istismara maruz kalıyor onunda o aileden alınıp rehabilite edilmesi lazım yazık geleceğimiz ellerimizden kayıyor ve biz sadece baka kalıyoruzYeminle saatlerce bekledim çocuğun annesi babası bi yakını çıkıp bakacakmı hem böylece evini öğrenirim diye kimse çıkmadı.
Polise de haber verebilirsiniz benceNasıl başlasam bilmiyorum. Oturduğum apartmanın arka bahçesinde eski kullanılacak durumda olmayan bi araba var. Bugün oğlumla alışverişten gelirken arabanın içinde çocukların oynadığını gördüm. Eve çıktım balkonda çamaşır toplarken çocukları gözlemledim arabadan indiler. İnen çocukların en büyüğü pantolonunun fermuarını falan çekti. En son altı yedi yaşlarında bi çocuk indi oda pantolonunu düzeltti. Küçük çocuk bana ne yaptınız diye sordu büyükte biz öyle şeyler yaparız dedi. Küçük çocuğu tehdit etmeye başladılar bunları babana anlatırsan sana çok kötü şeyler yaparız diye. Çok sinirlendim o an hala ellerim titriyor. Kendime gelemedim akşamdan beri. balkondan bağırdım ne yapıyorsunuz küçücük çocukla diye. Sana ne deyip hakaretler etmeye başladılar. Küçük çocuğa bağırdım hemen eve git dedim ama gidiyor gibi yapıp saklandı. Eşime anlattım gitti küçük çocuğa sordu bişeyler. Onlar benim abilerim beni seviyorlar falan demiş bana kötü bişey yapmadılar şakalaşıyorduk demiş. Ne yapacağım ben bunu görmezden gelemem ailesiyle nasıl konuşmalıyım. Lütfen bi yol gösterin. Uyuyamıyorum sinir korku öfke hepsi birleşti.
O çocuk bu yaşta sapıklığı nerden öğreniyor benim bile beynim yandı inanamıyorum o çocukları özellikle küçük olanı annesi nasıl takip etmez.
Yavrum yaaaa , ya olayın farkında değil yada iyice korkuttular ..belki ilk de değildi ..Offf ne biçim bir dünya .. ne biçim insanlar ..kime güvenicez ,çocuklarımızı dört duvar arasında mi buyutucecez böyle ahlaksızlar yüzündenOnlar benim abilerim beni seviyorlar falan demiş bana kötü bişey yapmadılar şakalaşıyorduk demiş.
Kesinlikle çocuklar ya sokakta başıboş yada ana baba rahat etsin diye ellerinde plazma kadar tabletle e heralde o çocuk sapitir yoldan çıkar.Hepsinin elinde tablet , pis videoları sürekli seyredip veya bazı oyunların yada mal gibi küfürlü anlatıcıların yüzünden bu hale geldiler .
Aileler uyuyor maalesef ...
Ailesi nasıl tepki verir ki. Bide diğer çocuklar komşuları sanırım eşime onlar bizim komşumuz da demiş.
İnsanlar ki insan demek istemiyorum nasıl bu hale geldi. Her gün biraz daha artıyor gelecek endişem. Zaten çok hassas olduğum konu bu geldi beni buldu. Buna nasıl sessiz kalınır ki. Şimdiden vicdanım çok rahatsız sıcağı sıcağına neden çıkmadım diye. O an anlam veremedim. Zamanla oturuyor bişeyler.Bende böyle bir şeye şahit olmuşdum. 18 yaşındaydım o zamanlar şimdi ki, aklım olsaydı hemen küçük çocuğun ailesini haberdar eder engellerdim bu durumu. Şahit olduğum o olaydan 5 yıl geçti ama hala engel olmadım, aileyide haberdar etmedim diye vicdannım susmuyor. Sizde benim gibi susmayın lütfen yoksa o çocuğun uğradığı son taciz olmayacak bu hala çocuğu taciz etmeye devam edecekler sizde ortak olmuş olucaksınız bu suça. Eskiden kız çocuklarının yalnız dışarıda oynamasına izin verilmemesini düşünüyordum o olaya şahit oldukdan sonra oğlum olsa onuda dışarıya bırakmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?