- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 30
Yarın mutlaka hem küçüğün hemde büyüklerin ailesiyle konuşunİnsanlar ki insan demek istemiyorum nasıl bu hale geldi. Her gün biraz daha artıyor gelecek endişem. Zaten çok hassas olduğum konu bu geldi beni buldu. Buna nasıl sessiz kalınır ki. Şimdiden vicdanım çok rahatsız sıcağı sıcağına neden çıkmadım diye. O an anlam veremedim. Zamanla oturuyor bişeyler.
Şimdilik sessiz kalıp takiplerin ve video ses kaydı alıp ailesine gösterin. Mahalle arasında oğlunun dedikodulara maruz kalmasını istemeyecekleri için reddedip sizi bile suçlarlar ya da oğlanlar çocuğu başka yerde sıkıştırmaya devam edebilirler. Resmî yerlere de şikayet edin.Nasıl başlasam bilmiyorum. Oturduğum apartmanın arka bahçesinde eski kullanılacak durumda olmayan bi araba var. Bugün oğlumla alışverişten gelirken arabanın içinde çocukların oynadığını gördüm. Eve çıktım balkonda çamaşır toplarken çocukları gözlemledim arabadan indiler. İnen çocukların en büyüğü pantolonunun fermuarını falan çekti. En son altı yedi yaşlarında bi çocuk indi oda pantolonunu düzeltti. Küçük çocuk bana ne yaptınız diye sordu büyükte biz öyle şeyler yaparız dedi. Küçük çocuğu tehdit etmeye başladılar bunları babana anlatırsan sana çok kötü şeyler yaparız diye. Çok sinirlendim o an hala ellerim titriyor. Kendime gelemedim akşamdan beri. balkondan bağırdım ne yapıyorsunuz küçücük çocukla diye. Sana ne deyip hakaretler etmeye başladılar. Küçük çocuğa bağırdım hemen eve git dedim ama gidiyor gibi yapıp saklandı. Eşime anlattım gitti küçük çocuğa sordu bişeyler. Onlar benim abilerim beni seviyorlar falan demiş bana kötü bişey yapmadılar şakalaşıyorduk demiş. Ne yapacağım ben bunu görmezden gelemem ailesiyle nasıl konuşmalıyım. Lütfen bi yol gösterin. Uyuyamıyorum sinir korku öfke hepsi birleşti.
Sen şikayet edemezsin. Annesi şikayet etmeli. Eğer çocuk zarar görmemiş ise annesi şikayet etmek istemeyebilir. Ama ailesi cahil olur birşey olur. Durumu umursamaz falan sen 183 u ara durumu anlat. Ailesi ile de görüşeceğini söyle onlar seni yönlendirir. Çok geçmiş olsun.Lütfen kimse çocuğunu dışarı bırakmasın. Tüylerim diken diken. Yarın annesiyle konuşucam. Başka ne yapabilirim şikayet edebileceğim bir kurum varmı. Yanlarına kalmasını istemiyorum.
polisi aramanla zaten yine sosyal hizmetlere haber verilir..Sosyal hizmet uzmanı psikolog sosyolog bunlar giderler. Annesiyle konuş eğer daha öncede yazdığım gibi umursamaz mal bir kadınsa sen 183 ü ara ihbarda bulun.Bi arkadaşıma anlattım polisi ara diyor. Benim polisi aramam doğru olurmu ki. Bana polis ilgilenmez gibi geldi. Ben şimdi dışarıdayım eve gitmeden önce çocuğun annesiyle konuşmayı düşündüm. İlgisiz görürsem anneyi 183 ü ararım.
Sabah dersim vardı çok erken çıktım evden. Şimdi eve ulaşmak üzereyim ve evime girmeden annesiyle konuşucamDaha hala annesine ulaşmadı mı bu konu ? Son durumu anlayamadım ?
Sabah dersim vardı çok erken çıktım evden. Şimdi eve ulaşmak üzereyim ve evime girmeden annesiyle konuşucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?