Beynim yandı

Yarın mutlaka hem küçüğün hemde büyüklerin ailesiyle konuşun

Yaşı ne olursa olsun sapık sapiktir benim gozumde yazık yerinizde olsam inerdim assagiya doverdim evire çevire ailenden terbiye almamissin belli der bir daha doverdim sonrada annesine gider ne yapıyorsunuz evde de bu cocuk sapik olup taciz edebiliyor arkadaslarini derdim sonra mahalleyi ayaga kaldirirdim pislikler şeytan iki ayaklı olmuş haberimiz yok yecucle mecuc bunlar demekki

Şimdilik sessiz kalıp takiplerin ve video ses kaydı alıp ailesine gösterin. Mahalle arasında oğlunun dedikodulara maruz kalmasını istemeyecekleri için reddedip sizi bile suçlarlar ya da oğlanlar çocuğu başka yerde sıkıştırmaya devam edebilirler. Resmî yerlere de şikayet edin.
Gece gece yatıp uyusaydım yahu nerden gördüm bu yazıyı sinirim bozuldu. Aileleri neden takiplemez çocuklarını ya hayret bir şey doğrusu. Hele bu devirde

Yani şu forumda beni derinden etkileyen konu bu tarz konular istismar tecavüz okumasaydim keske ..hep geçmiş geliyor aklıma lanet olsun ...Yarın annesiyle mutlaka görüş eğer anne malın tekiyse umursamazsa mutlaka sen 183 e ihbarda bulun.... eğer anne ilgili biriyse annesi şikayet etsin ve sizde olayın takipçisi olun..Bu arada o diğer çocukları biliyor musun yani mahallenin çocukları mi şikayet ettiğinde bulabilir misin ceza alsın şeref yoksunları .

Aman Allah ım tovbeler olsun off çok kötü oldum
Vakit geçirmeden ailesiyle konuşun çocuğu hastaneye gotursunler ileride çok büyük acılar olabilir çocuk için

gece gece okumasaydim diyenlerdenim bende. kalbim sıkıştı. yüreğim kaldiramiyo. kuzum yanımda uyuyo şuan. tamam konu sahibesi bellı ki bu olayı çözecek. Ama bizler anne olarak ne yapabiliriz. asla yalnız birakmayalim evet. Ama örneğin ben işe donucem cesaret edebilirsem. aklım hep kreşte cocugumda kalacak. ne yazikki kamera sistemi de yok.
çocuğun üzerine ses kayıt cihazı kamera gibi bişey mi yerlestirsek. saat şeklinde bişey mesela. gece gece sacmaladimmi ne.

Lütfen kimse çocuğunu dışarı bırakmasın. Tüylerim diken diken. Yarın annesiyle konuşucam. Başka ne yapabilirim şikayet edebileceğim bir kurum varmı. Yanlarına kalmasını istemiyorum.
Sen şikayet edemezsin. Annesi şikayet etmeli. Eğer çocuk zarar görmemiş ise annesi şikayet etmek istemeyebilir. Ama ailesi cahil olur birşey olur. Durumu umursamaz falan sen 183 u ara durumu anlat. Ailesi ile de görüşeceğini söyle onlar seni yönlendirir. Çok geçmiş olsun.

Bi arkadaşıma anlattım polisi ara diyor. Benim polisi aramam doğru olurmu ki. Bana polis ilgilenmez gibi geldi. Ben şimdi dışarıdayım eve gitmeden önce çocuğun annesiyle konuşmayı düşündüm. İlgisiz görürsem anneyi 183 ü ararım.

polisi aramanla zaten yine sosyal hizmetlere haber verilir..Sosyal hizmet uzmanı psikolog sosyolog bunlar giderler. Annesiyle konuş eğer daha öncede yazdığım gibi umursamaz mal bir kadınsa sen 183 ü ara ihbarda bulun.

Ailesine mutlaka anlatin tabii de basiniza bela olmasin bu serseriler? Allah korusun.. Mudahale etmek şart ama kendinizi de riske atmayacak bi yol bulun esinizle birlikte..

Inanmiyorum dunyanin civisi cikmis derhal ailesiyle konus beklemem hata senin

Sabah dersim vardı çok erken çıktım evden. Şimdi eve ulaşmak üzereyim ve evime girmeden annesiyle konuşucam

Peki bizide merakta bırakmayın lütfen . Ve o fermuarını çeken çocuğu da gözdrn kaybetmeyin umarım tanıyorsunuzdur

içim cız etti etti
ALLAH ıslah etsin
konu sahibi son durumdan haberdar edin bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…