Kesinlikle ailesine soyle cocugu bir kontrol için doktora gotursunlerNasıl başlasam bilmiyorum. Oturduğum apartmanın arka bahçesinde eski kullanılacak durumda olmayan bi araba var. Bugün oğlumla alışverişten gelirken arabanın içinde çocukların oynadığını gördüm. Eve çıktım balkonda çamaşır toplarken çocukları gözlemledim arabadan indiler. İnen çocukların en büyüğü pantolonunun fermuarını falan çekti. En son altı yedi yaşlarında bi çocuk indi oda pantolonunu düzeltti. Küçük çocuk bana ne yaptınız diye sordu büyükte biz öyle şeyler yaparız dedi. Küçük çocuğu tehdit etmeye başladılar bunları babana anlatırsan sana çok kötü şeyler yaparız diye. Çok sinirlendim o an hala ellerim titriyor. Kendime gelemedim akşamdan beri. balkondan bağırdım ne yapıyorsunuz küçücük çocukla diye. Sana ne deyip hakaretler etmeye başladılar. Küçük çocuğa bağırdım hemen eve git dedim ama gidiyor gibi yapıp saklandı. Eşime anlattım gitti küçük çocuğa sordu bişeyler. Onlar benim abilerim beni seviyorlar falan demiş bana kötü bişey yapmadılar şakalaşıyorduk demiş. Ne yapacağım ben bunu görmezden gelemem ailesiyle nasıl konuşmalıyım. Lütfen bi yol gösterin. Uyuyamıyorum sinir korku öfke hepsi birleşti.
Baba niye bu kadar tepkisiz kaldı. Ay acaba babada mi çocuğa bir şeyler yapıyor artık insanın aklına her şey geliyorEve geldiğimde küçük çocuk apartmanının önündeydi. Gittim yanına konuşturmaya çalıştım. Çocukların isimlerini öğrendim. Onlar bana bişey yapmadı dedi. Evini sordum gösterdi. Apartmanın kapıcısının çocuğuymuş bu küçük olan. Annesini görünce tutamadım kendimi ağlamaya başladım. Kadın şaşkın bi şekilde beni eve aldı. Eşide evdeydi birde genç kızı vardı olanları anlattım. Ailece şoktalar. Kadın bayılacaktı nerdeyse. Çokta üzüldüm. Sonra çocuğu eve çağırdılar konuşturmaya çalıştılar. Çocuk onlar bi daha bize vurursan sena çok kötü şeyler yaparız falan demiş güya. Çocuk hiçbir şekilde itiraf etmiyor durumu. Ama korktuğu ve utandığı belli zaten kimsenin yüzüne bakmadan konuşuyor. Annesi ben o çocukların bebekliğini biliyorum bizim yıllardır komşularımız nasıl olur bunlar kardeş gibi büyüdü diyerek şaşkın zaten. Bende polisi arayın bana bildirin mutlaka dedim şahitlik yada başka türlü bir yardımım dokunacaksa sonuna kadar yanınızdayım dedim. Aile perişandı ben çıkarken bi kendimizi toplayalım bi çaresine bakalım dediler.
Kimseye güvenemiyorum bu konuda.Baba niye bu kadar tepkisiz kaldı. Ay acaba babada mi çocuğa bir şeyler yapıyor artık insanın aklına her şey geliyor
Bende yanlış anlamış olmayı o kadar çok isterdim ki.Keşke bu konuyu okumasaydim.Lütfen bir şeyler yapın. O çocuğu bu durumdan siz kurtarabilirsiniz.Bir pedagog ile görüşmesini sağlayın
Ailesine söyledim bana ne dedim mi ben. Öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum.Böyle olaylar maalesef yaşanıyor. Keşke yaşanmasa. Ama tanık olan kişiler, polise ihbarda bulunmak yerine ayhh cınım kıyamam yhaa yazıp konu açma kafasında olunca yaşanmaya devam ediyor. Ben tanık olsam gider ihbarda bulunurum, başka çocuklara da yaparlar. Bu konuda şikayet hakkı da sadece ailede değil. Ailesine söyledim banane diye sorumluluktan kurtulamazsınız.
HAKLISINIZ SİZ ŞUAN İÇİN YAPMANIZ GEREKİNİ YAPTINIZ EĞER AİLE SESSİZ KALACAK OLURSA NE OLUR ALLAH RIZASI İÇİN SİZ GİDİP POLİSE HABER VERİN...Aileyle konuşucam konuyla alakalı ne yaptıklarını sorucam. O gün aile zaten çok şaşkındı. Onlarda neye uğradığını anlamadı. Düşünüp bir yol bulmuşlardır diye umuyorum. Dün evde yoktum zaten çokta geç geldim. Eğer aile bişey yapmadıysa ve olmamış gibi davranıyorsa sosyal hizmetleri arayacağım. Çocuğun elinden tutup doktora götüremem herhalde.
Geçmişte ben mahallemde şüpheli bi paket buldum polisi aradım bana gelicez bekleyin paketin başında dediler ve ben beş saat boyunca paketin başında bekledim polis ancak gelebildi. Parkta uyuşturucu satanları gördüm polisi aradım ohooo hala gelmedi. Bide ne varki bunda deyip dalga geçtiler. Benim polise güvenim kalmadı sonuç olarak. Şimdi ben bu olay için polisi arasam inanın ilgileneceklerini düşünmüyorum.HAKLISINIZ SİZ ŞUAN İÇİN YAPMANIZ GEREKİNİ YAPTINIZ EĞER AİLE SESSİZ KALACAK OLURSA NE OLUR ALLAH RIZASI İÇİN SİZ GİDİP POLİSE HABER VERİN...
O ZAMAN SOSYAL HİZMETLERİ ARAYIN BNM EŞİM DE SOSYAL HİZMETLERDE ÇALIŞIYOR, BU TÜR OLAYLARIN ASLA PEŞİNİ BİRAKMIYORLAR...Geçmişte ben mahallemde şüpheli bi paket buldum polisi aradım bana gelicez bekleyin paketin başında dediler ve ben beş saat boyunca paketin başında bekledim polis ancak gelebildi. Parkta uyuşturucu satanları gördüm polisi aradım ohooo hala gelmedi. Bide ne varki bunda deyip dalga geçtiler. Benim polise güvenim kalmadı sonuç olarak. Şimdi ben bu olay için polisi arasam inanın ilgileneceklerini düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?