Beynim yandı

Kesinlikle ailesine soyle cocugu bir kontrol için doktora gotursunler

Keşke bu konuyu okumasaydim.Lütfen bir şeyler yapın. O çocuğu bu durumdan siz kurtarabilirsiniz.Bir pedagog ile görüşmesini sağlayın

Baba niye bu kadar tepkisiz kaldı. Ay acaba babada mi çocuğa bir şeyler yapıyor artık insanın aklına her şey geliyor

Çocuk için ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Allahım ya deliricem çocukları da yanyana getiremeyeceğiz artık..
Ne oluyor bu insanlara..

Böyle olaylar maalesef yaşanıyor. Keşke yaşanmasa. Ama tanık olan kişiler, polise ihbarda bulunmak yerine ayhh cınım kıyamam yhaa yazıp konu açma kafasında olunca yaşanmaya devam ediyor. Ben tanık olsam gider ihbarda bulunurum, başka çocuklara da yaparlar. Bu konuda şikayet hakkı da sadece ailede değil. Ailesine söyledim banane diye sorumluluktan kurtulamazsınız.

2 gundur bı gelısme varmı dıye bakmaktan sınırlerım harap oldu,konu sahıbı sıze gercekten kızgınım neden polıse gıtmıyorsunuz ,neden o cocukları aılesının yanında rezıl etmıyorsunuz aklım almıyor ,aıle bellıkı bısey yapmayacak,bellıkı ustu kapanıp gıdecek ,aynı mahallede yasıyorsunuz o pıslıklerle,cocugunuz varmı bılmıyorum ama bana dokunmayan yılan bın yasasın tarzında yasamayalım,o aıle o cocugu koruyamayacak,Allah rızası ıcın anneyı ıkna edıp polıse ve dr a gıdın,Lutfen lutfen yarın bu cocuk ıcın bıseyler yapın

Ailesine söyledim bana ne dedim mi ben. Öyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum.

Aileyle konuşucam konuyla alakalı ne yaptıklarını sorucam. O gün aile zaten çok şaşkındı. Onlarda neye uğradığını anlamadı. Düşünüp bir yol bulmuşlardır diye umuyorum. Dün evde yoktum zaten çokta geç geldim. Eğer aile bişey yapmadıysa ve olmamış gibi davranıyorsa sosyal hizmetleri arayacağım. Çocuğun elinden tutup doktora götüremem herhalde.

HAKLISINIZ SİZ ŞUAN İÇİN YAPMANIZ GEREKİNİ YAPTINIZ EĞER AİLE SESSİZ KALACAK OLURSA NE OLUR ALLAH RIZASI İÇİN SİZ GİDİP POLİSE HABER VERİN...

HAKLISINIZ SİZ ŞUAN İÇİN YAPMANIZ GEREKİNİ YAPTINIZ EĞER AİLE SESSİZ KALACAK OLURSA NE OLUR ALLAH RIZASI İÇİN SİZ GİDİP POLİSE HABER VERİN...
Geçmişte ben mahallemde şüpheli bi paket buldum polisi aradım bana gelicez bekleyin paketin başında dediler ve ben beş saat boyunca paketin başında bekledim polis ancak gelebildi. Parkta uyuşturucu satanları gördüm polisi aradım ohooo hala gelmedi. Bide ne varki bunda deyip dalga geçtiler. Benim polise güvenim kalmadı sonuç olarak. Şimdi ben bu olay için polisi arasam inanın ilgileneceklerini düşünmüyorum.

O ZAMAN SOSYAL HİZMETLERİ ARAYIN BNM EŞİM DE SOSYAL HİZMETLERDE ÇALIŞIYOR, BU TÜR OLAYLARIN ASLA PEŞİNİ BİRAKMIYORLAR...

Çocuğun elinden tutup doktora götüremezsin. Bu adli bir süreç. Aile de sadece doktora götüremez. Buna bir uzmanın bakmasğ gerekir. Polise güvenmiyorsan savcılığa git, savcıya güvenmiyorsan kaymakamlığa git, ona güvenmiyorsan sosyal hizmetlede git. Ona da güvenmiyorsan ASP Bakanlığına git. Aileye haber verip sorumluluktan kurtulunamaz. Ve ayrıca burada itham ettiğin polisleri de şikayet et. Lafta yaşama her şeyi.

Dehşet içerisindeyim, çocuğumu sanırım asla sokağa salmayacağım.
Bu nedir yahu!

Ben olsam hayatta sessiz kalmazdım.
Ailesini bulurdum çocuğun gördüğümü anlatır ve önlem almaları için gerekli aksiyonu almalarını isterdim.
Benim çocuğumun başına gelse ve biri görse bu şekilde sessiz kalsa, nasıl hissederdim onu düşününce,
hayatta sessiz kalmazdım!

kesinlikle sosyal hizmetlere bilgi verin.aile de üstünü örtmeye çalışabilir. yoksa vicdanınızı çok rahatsız eder.siz çok iyi bir insansınız çünkü.

HEMEN AİLESİNE SÖYLEYİN HEMENNNN. VE DİĞER ÇOCUKLARIN DA AİLELERİ İLE KONUŞUN, EĞER ÇEKİNİYORSANIZ POLİSLE BİRLİKTE GİDİP KONUŞUN.

Ben böyle bir şeye şahit olsam, burada ne yapsam yha yazana kadar, ayağa kaldırmadığım kurum kalmamıştı. Aile çocuğun sahibi değil. Bu çocuklar hepimizin. Ailenin de çocuğa zarar vermeyeceği ne malum. Adli makamlar ve sosyal hizmetler bilgilendirilmeli.
Ancak maalesef konu sahibi gibiler yüzünden bu olaylar yaşamaya devam edecek.
Çocuk istismara uğramış, konu sahibi ne yaptın. Kk'da konu açtım ayhh cınım kıyamam yhaa yazdım. Bravo süpersin. Keşke herkes senin kadar duyarlı olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…