Beynim yandı

Bence polisi arayın adli muayene de her şey çıkar küçük çocuk olduğu için direk kamu davası olur zaten

Off yaa . Boyle seyler görüp duydukca dışarı çıkasım gelmiyor. Kac yasindalardi? Mutlaka kucuk cocugun ailesi ile konusun. Allahim boyle pisliklerden korusun hepimizi.

Allahim nasil bi devir bu cocuklari yetistiren aile nasil aile insallah bulmusunuzdur küçük cocugun ailesini gereken neyse yapilmalı o cocuklarda yaslari kac olursa olsun ceza almali. Agac yasken egilir eger aklimdan gecen sey olmussa gelecekte nur topu gibi tecavüzlerin fidani ekilmis yine. Bu arada sizide tebrik ederim mudahale ettiğiniz icin banane deyip camasirlarinizi toplayip iceri girmediginiz icin. Alti üstü cocuk oyun oynuyorlardir deyip gormezden gelmeyip gozlemlediginiz duyarliliginiz icin insanliginiz için tebrikler.

AMAN ALLAHIM NASIL BİR DÜNYAYA KALDIK KİMSLERE GÜVENİCEZ, KİMLERE EMANET EDİCEZ YAVRULARIMIZI

Eve geldiğimde küçük çocuk apartmanının önündeydi. Gittim yanına konuşturmaya çalıştım. Çocukların isimlerini öğrendim. Onlar bana bişey yapmadı dedi. Evini sordum gösterdi. Apartmanın kapıcısının çocuğuymuş bu küçük olan. Annesini görünce tutamadım kendimi ağlamaya başladım. Kadın şaşkın bi şekilde beni eve aldı. Eşide evdeydi birde genç kızı vardı olanları anlattım. Ailece şoktalar. Kadın bayılacaktı nerdeyse. Çokta üzüldüm. Sonra çocuğu eve çağırdılar konuşturmaya çalıştılar. Çocuk onlar bi daha bize vurursan sena çok kötü şeyler yaparız falan demiş güya. Çocuk hiçbir şekilde itiraf etmiyor durumu. Ama korktuğu ve utandığı belli zaten kimsenin yüzüne bakmadan konuşuyor. Annesi ben o çocukların bebekliğini biliyorum bizim yıllardır komşularımız nasıl olur bunlar kardeş gibi büyüdü diyerek şaşkın zaten. Bende polisi arayın bana bildirin mutlaka dedim şahitlik yada başka türlü bir yardımım dokunacaksa sonuna kadar yanınızdayım dedim. Aile perişandı ben çıkarken bi kendimizi toplayalım bi çaresine bakalım dediler.

Kucuk cocugu tehdit ettiklerine gore cocuk korkudan bisi diyemez ki. Sizin yapacaginiz tek sey. Cocugun ailesini bulup soylemek birde yine oyle yaparlarsa 155 polisi arayin gelip baksinlar. Belki korkarlar bir daha yapamazlar.

Zaman ne kötü ya konunun takipçisi olun lütfen gerekirse polisi siz arayın .
Diğer çocuğun ailesinede anlatmalısınız bence onlarında bilgisi olmalı .

Ayy Allahım yaa kanım dondu resmen gelecek her gün daha kötüye gidiyor sokakta top oynaması gereken çocukların geldiği duruma bak ya . Korkutmuşlardır çocuğu nasıl anlatsın inşallah kötü bişey yoktur inşallah aileleri aydınlatır bu durumu. sizde lütfen elinizden geleni yapın bizleri de haberdar edin lütfen. Allahımm herkesin çocuklarını korusunn

Yaa öyle de masum ki. Üçe gidiyormuş. Kıyamam. Hiç aklımdan çıkmıyor. Yine gidip annesine sorucam. Peşini bırakamam bu durumun. Birde oğlumun sınıf arkadaşıda o büyük çocuklarla oynuyor. Onun annesiyle de konuşucam.

9 yaşlarında o zaman çocuk
Diğerleri kaç yaşındaymış ki o zaman

Annesi kontrol eder belki
Duruma göre polise falan gider inşallah

İn
Annesi kontrol eder belki
Duruma göre polise falan gider inşallah
İnşallah. Baba hiç katılmadı ama konuşmaya ben en büyük tepkiyi ondan beklemiştim. Erkekler genel olarak böylemi yoksa adam ekmek kapım diyerek susmuş olabilir mi. Bu beni şüphelendirdi biraz. Yada konduramadımı böyle bi durumu. Ama anne çok ilgili. Sık sık irtibata geçip çocuğu ve ne yaptıklarını sorucam. Keşke numaramı verseydim evimi tarif ettim.

Tepkisi içindedir şok olmuş olabilir
Biz bayanlar gibi değiller
Bulduğu ilk yerde sıkıştırmıştır çoktan çocukları

Lutfen olayin pesini birakmayin. Kapici ailesi olmalarina cok üzüldüm. İnsallah pesini birakmazlar. Ya da sikayetci olmak istediklerinde umarim ciddiye alinirlar. Cok ciddi bir durum.

Cocugu cok da sıkıstirmamak lazim aslinda iyice korkup anlatamaz. Bir pedagog ancak cozebilir o da kapici diyorsunuz durumlaro var midir belli degil. Pesini birakmayacak olmaniza cok sevindim

Çocuğun ailesini bilgilendirdiğinize sevindim.

Yapmanız gereken birsey daha var , diğer çocukların zorbalığını ve uyguladıkları istismarı ailelerine bildirmek. Olayı gören sizsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…