Beynimi kemiren konu

valla eğlence kaynağı olarak görüyorlar demek ki ben de çokk şaşrdımmm.5 ayda hamile olup sonra doğum oluyorsa bide üçüzzz ben istiyorum formülünü evettt bana bir tane olsa da yeter ama

kesinlikle.biz mi çok aptalız yoksa bunun gibi kişiler mi kendi ni çok akıllı sanıyor anlamıyroum.çaldığı tüm vakitlerim için ben desteksizi allaha havale ediyorum.kul hakkı diye bir şey vardır.kendisi hem vaktimizi çaldı hemde duygularımızla oynadı.onun için üzüldük. bu yüzden hakkım haram olsun.

eee bende ağutosta hamile kaldım ve altı aylık hamileyim ben niye doğuramıyorum ayrıca siz 3 üz diyorsunuz rabbimin hikmetlerinden sual olunmaz ama altı aylık bir bebeğin bile yaşadığını ne gördüm nede duydum 3üz bebekler nasıl yaşasın. ayrıca inanmıyorum erken doğum 3üz falan olsaydı kesinlikle bahsederdiniz. akla mantığa sığmayacak şeyler söylüyorsunuz. uyduruyorsanız eğer dünden bir haftadır okuyorum hikayenizi ve sizin icin cok üzüldüm. boşunaysa hakkımı helal etmiyorum. ama eğer doğruysada bpşverin onları şimdilik allaha havale edin taki onları suç üstü yakalayana kadar. dediğim gibi şimdilik sabredin. eşinizi rahatsız etmiyecek şekilde takib edin ve eşinizin ilgisini üzerinize çekin ilgilenin ilgi isteyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…