Beynimi kemiren konu

aslında niyet önemli.gerçekten bir kabahat varsa eğer. yengen seni çekemiyor ve ya sevmiyor da kendince eşinin ilgisini çekip,tatmin oluyor olabilir mi? benim eltim yapıyor bunu hem de daha fazlasını. dikkat çekmeyi seven bir tip üstelik,benle ilgili sıkıntıları da var. eşime sarılmaya,öpmeye kalkmalar.. 2 dk kalksam yanından pat eşimin yanına oturmalar.sürekli onla ha ha ha hi hi hi yapmaya çalışmalar..
sinir oluyor muyum evetttttttttttttt.........
belli ediyor muyum aslaaaaaaaaaaa.........
sinir olduğumu anlarsa hep yapar çünkü.bıraksın diye takmıyor havalara giriyorum.
ama benim eşim de sinir oluyor bu tavırlarına.mümkün oldugunca müsade etmez,yüzüne bakmaz.zaten biz evlenmeden öncesinde bile sevmiyordu onu.
bir örnek ....

keşke eşinize anlatmasaydınız, bence bir daha bu konuyu açmayın
eşinizle yangeniz niye telefonla konuşsun ki o kısmını anlamadım ben
damat baldızı yengeyi vs ararmı hiç çok saçma olur
kadınlar yürütür bu tür ilişkileri
belkide o kısmı yanlış anladım bilmiyorum

yoktur öyle bir şey inşallah

haremlik selamlık diyen arkadaşım
öyle oturulunca olmuyormu bu tür işler
kendinizi kandırmayın
kız liselerinde ki kızların erkek arkadaşı olmaz gibi birşey bu dediğiniz
tersine ayrı gayrı olunca herkes erkek herkez kadın olur
bir arada yaşamaya ne kadar küçük yaşta başlarsa insanlar
kadın erkek değil insan olarak bakmaya alışır karşısındakine
esas olanda budur zaten İNSAN

camim ben irandaki kadinlarida begenmiyorum ellerinden gelse hemen acilacaklar zaten ole kapali hic olmasin daha iyi yari acik yari kapali yurt disina cikinca acilmalar hemen eger sende benim inandigim allaha benim peygamberime ve islam dinine ve ben muslumanim diyosan haremlik selamlik igi inkar edemessin haa inkar ediyosan ve beyenmiyosan senin muslumanligindan ve imanindan süphe duymak gerekir biraz agir oldu ama kusura bakma

keske esine anlatmasaydin ...

bunu soyleyen 1000. kisi olmaya calisiyorum da

kımseye boyle bı laf edemezsınız !!!
haremlık selamlık olayından bahsedıyorsun madem kadın kısmının ne ısı var internetlerde gıt evınde kocana hızmet et kolelık yap o zmn sana ve senın gbılere acıyorum yanlızca
yanlızca konusursunuz ıs uygulamaya gelınce o kınadıklarını gecersınız

evet yengenız ılgı cekmeye çalışan biri

en güzeli hep beraber otururken yengenıze ozellıkle abınız yanınızda laf carpıtmanız abınızı kendınıze dusman etmeyecek sekılde
ama abınızde olsun kı frene basmasını ogrensın yengenız

bırde arkadaslar
bu tarz seyler gercekten ınsanın ıcınde
yapacak ınsan haramlık selamlık olayında da yapar
bılıyorsunuzkı arap toplumları çoğu şeyi ciddi yasaklaya toplumlar olduğu halde neler neler çıkıyor

öte yandan beraber tatile gidip bırbırlerını sadece insan olarak gören anlaşan arkadaş grupları da varken
akraba olupta birbirine şehvet besleyen insanlarda var
yanı tamamı ile insanın kendi içi, kendi ahlakı ve namusu kendisine ne kadar sahip çıkabildiği
tamamı ile o topluluktaki insanlara bağlı bir olay bu

Yüce Rabbim kadının şeytanından cümlemizi korusun...Bak canım çok akıllı davranmalsın eğer ilerlerse işin içinden çıkamassın, böle bişi hissettiğine göre mutlaka vardır zaten hep görmemezlikten geldikleri için iş uzadıkça uzuyor ama sen eşine hiç çaktırmadan planlar uygulamalısın ben olsam ne yapardım eşime önce sölediysem böle bişeyi, bu kadar aşağılık biri olabileceğini düşündüğüm için özür dilerim nasıl bu kadar adi olabileceğini düşündüm nefret ettim kendimden vs derim..sonrasında abimin eşini tehdit ederim eğer bir daha böle bişi yakalrsam hissederse onu öldürtebileceğimi sölerim ama kocama asla çaktırmam bize bir daha gelmesini bu şekilde önlerim başında korkut gözünü yoksa altından kalkamassın ben olsam böle yapardım emin ol...ve çevremdekilerde en iyi şekilde bilirler beni ne kadar kıyımsız biri olduğumu ama böle bişi yaşarsam gebertebileceğimi...

ben olsaydim da esimle konusurdum uyarirdim. Arkadan oyun yapma gizli bir seyler yapma bana gore deil beceremem . :44:
Asla abime ya da yengeme bir sey soylemezdim. Abim karisina iftira attigimi dusunup bana kusebilir yengem de iftaraya ugradigini soyleyip durumu kabullenmezdi uste cikardi masumu oynardi.

Ben uyardiktan sonra esimin o tavirlara devam edebilecegini sanmazdim.

kardes allah yardımcın olsun anlattıklarına gore bence bıseyler var ama esıne anlatmıcaktın aksıne hıc gormuyormus gıbı yapıp caktırmayacaktın...bak bundan sonra ne yap bılıyonmuubakısları hıc umursamıyomus gıbı yap sızı davet edıyormusya tamam gıdelım falan de esınle basbasayken ya senden ozur dılerım yanlıs dusundum oda sende ole bırı deılsınız felan emın ol rahatlayacak sonraa tabı yal nız falan kalmaya calısacaklar neden dersen ev davetlerı olunca muhtemelen ole olurr.... ve sen bu kadar rahat davranınca onlarda aman bu cakmadı bılmıyor deyıp koyuverecekler kendılernı o an yapacan yapacanı sonra ıkısıde cıkacaklar hem abının hem senın hayatından olay bu kadar basıt yaa....

ne olursa olsun kimsenin imanından,inancından şüphe etmek sizin haddiniz değil.haddinizi bilin lütfen!

fazlasiyla veriyor:)

O değilde nickinin hakkını veriyorsun.

harmlik selamlık oayına mı karşısınız anlamadım ben şimdi bunda aslında hiç abes bi durum yok eğerki haremlik selamlık otursalardı insanlar ve yaşantılarını islam dinine uygun yaşaşalardı
bu gün burada yazılan dertlerin yarısı olmazdı zaten

öncelikle ne olursa olsun insanların adına hakaret başlıca yazılan konuya hakim olamadığınızı gösteriyor bence
yada daha önce kıskançlık vb.bu kötü duyguyu yaşamadığınızı ( ki ALLAH cc yaşatmasın)

canım seninde ALLAH cc yar ve yardımcın olsun bu şüphe girdimi kemiriyor insanın içini
ama diğer tüm arkadaşların söylediği gibi önceden söyleme sakın
hani demişya biri( eşeğin aklına karpuz kabuğu diye )
önce gözlemci ol bence ve iyice emin ol ve mesafeni sıkı ve sert bir şekilde koy
ve belli et ne için rahatsız olduğunu

allah yardimcin olsun cnm,
bence sen esinle bu konuyu konusma üzerine gitme yapacagi yoksa da gizli yapmaya baslar (insallah böyle birsey olmaz)
bazi arkadaslar güzel fikirler vermis:
esinizi ve yengenizi gözetlemeye devam edin caktirmadan
esinizle yengeniz ve abiniz hakkinda konusurken tavirlarina dikkat edin

sizi kuskulandirmak istemiyorum ama eger yengenizin esinize bakislari esinizi rahatsiz etseydi esin kendi derdi gitmeyelim kalmayalim orada diye. insallah yanlis anlasilma olmustur fakat benim düsüncem eger esiniz istemese yengenize bakmaz.

bir misal vereyim:
bizim bi komsu vardi esinden bosandi kadin kapali fakat sadece basi kapaliydi yani giydigi badilerin dekoltesi cok fazlaydi gögüsleri görünecek gibi.
bize yaklasik hergün gelirdi tabiki babam evdeykende yabanci olmadigi icin kendinde cay alirken bize ve tabiki babama da cay geitriyordu ve bardagi masaya koyarken egiliyordu babam kafasini cevirirdi herzaman. daha sonra babam sinirlendi ve anneme dedi söyle bidaha gelmesin benim evimde öylellerin isi yok.

umarim ne demek istedigimi anlatabilmisimdir.

Okurken yuhh yani dedim.Aama malesef öyle bir zmanda yaşıyoruz ki olmaz dediğimiz şeyler artık oluyor.benim bir arkadaşımın başına şöyle bir olay gelmişti.kocası çok çapkındı ve kız bunu biliyordu.Kızın dayısına gitmişler.yani arkadaşımın dayısına.dayısının da kızı varmış.eşiyle bakışmalarını yakalamış arkadaşımda.ve sürekli bir şekilde görüşmeye başlamışlar.arkadaşım msn konuşmalarını ve tel mesajlarını yakalamıştı.tabi bu olay aile içinde patlak verdi.dayılarınla bir daha görüşmediler.
şimdi siiznde abiniz.1. derecede yakınınız.bazı yorumcu arkadaşlar sık sık görüşmeyin gibi bir ibare kullanmışlar.nedemek görüşmeyin o siizn abiniz.siz kardeşsiniz.eğer eşiniz ve yengeniz kötü niyetli ise içlerinde böyle şeyler varsa zaten başkalarınlada yaparlar.ben olsam sık sık görüşür.izlemeye alırım.acaba ben mi paronayağım diye izlerim.ya siz bir ömür boyu görüşçeksiniz.ömrünüğz boyunca böylemi yaşıcaksınız.eşinize söylemekle iyi yapmışsınız.yengenizede laf dokundurmaları yapın.çok kötü bir durum .kendimi yerinizie koyuyorumda.eğer yalnız bırakma gibi durum olur sa .yapabilriseniz cep telefonununuzun kaydını açın.valla o arkadaşım benim resmen küçük teyp almıştı kasetli olanlardan kayıt için.odaya yerleştirmişti.1 dkk kadar bakışıyorlar dediniz.düşünüyorumda 1 dkk çok uzun bir zaman aslında nasıl bakarlar bu kadar.yengeniz ota b..k a bakarmış.öyle dediniz.belkide eşinizin hiç suçu yok.kadın bakıyorsa öyle uzun uzun adamda takılmış olabilir.tekrar söylüyorum görüşmelerinizi kesmeyin bence.en azından neyin ne olduğunu daha iyi anlarsınız.eğer yengeniz yine öyle bakışlar atarsa abiniz yoksa ne oluyor yenge bişimi gördün benim göremediğim gibi laflar sokun.birde aralarında kaç yaş var merak ettim.bakabilriseniz cep telefonunada bakın dicem ama bazıları karda yürür iz belli etmez.birde hareketler belli eder.yani normalde cep telefonunu ortada bırakıyrosa.sonra bırakmamma hatta evde kapatma durumu varsa buda dikkat çeker.hergün bakabilriseniz bakın cep telefon arama kayıtları mesajlar vs.hatta cep fatıurası eve geliyrosa bakın inceleyişn kayıtları.ama bunu eşinize hissetirmemeye çalışın.
Allah yardımcınız olsun.umarım düşündüğüünüz gibi bir şey çıkmaz.merakla beklicem yazılarınızı

eşine söylemeseydiniz diyorsunuz da
valla ben olsam önce bende ona söylerdim
canına okurdum tabir caizse:))
böyle bişeyden şüphelensem yani tabiki allah muhafaza aslı olduğunu düşünmem de
kadının tavırlarına karşı neden daha dikkatli değilsin derdim

eşimle buraya konu actıgımızın gunun aksamı konustuk.bu konu hakkında tekrar.ota b..ka yengemın baktıgını soyledım.baya konustuk sonu kavgayla bıttı..bak dedı eger bıdaha boyle bır mevzuyu acarsan anam avradım olsun senı gebertırım.dedı.bogazmı sıktı..ve hala bogazım acıyor..sonra aglamaya basladım.geldı sarıldı..ve dedıkı benı cok uzuyorsun ben burda tek basımayım..o ınsanlarla sadece vakıt gecırıyorum.baska vakıt gecırecegı kımsenın olmadıgını soledı.ve artık benden bıktıgını kıskanclık yapmamın geregı olmadıgını..sadece bu olay deıl..hep onu takıp ettıgımın farkında oldugunu ..vs vs bır suru sey.soledı.ya kızlar ben bunuda gectım gecen gun kafeye gıtık oturuyoruz..kızın tekı gozunu almadan bakıyor..bızımkıde baktı..farkettım.dedım ıyı bak aklın kalmasın.ya ben ne yapayım..ben mı manyagım yedıremıyorum..sındıremıyorum. kendıme ama bundan sonra cok cok affedersınız bırının ustunde de yakalasam hıc bır sey demıycem sana dedım. ne b..k yersen ye dedım..bıktım.. ya walla bıktım.

bu arada benım 3 cocugum var.

Ben senin yerinde olsam bir süre abime gitmezdimm bakalım sonra nolucak eşinede gitmek istemediğini söyle zorla götüremez yaa seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…