- 5 Şubat 2009
- 405
- 54
- 323
- 44
- Konu Sahibi OltadakiZil
-
ilk önce bir sorun ondan sonra yargılayın..evet agustosta yoktu daha sonrası hamıle kaldım.ve üçüz çocuklarım oldu.eşim işsizken bir süpriz le karsılastık.mevlam onlarla bırlıkte nasıbımızı actı..olamazmı?hemen yapıştırdınız yalan falan diye asıl beni yargısız infaz eeden size yazık
size inanmıyorum ...ilk önce bir sorun ondan sonra yargılayın..evet agustosta yoktu daha sonrası hamıle kaldım.ve üçüz çocuklarım oldu.eşim işsizken bir süpriz le karsılastık.mevlam onlarla bırlıkte nasıbımızı actı..olamazmı?hemen yapıştırdınız yalan falan diye asıl beni yargısız infaz eeden size yazık
ilk önce bir sorun ondan sonra yargılayın..evet agustosta yoktu daha sonrası hamıle kaldım.ve üçüz çocuklarım oldu.eşim işsizken bir süpriz le karsılastık.mevlam onlarla bırlıkte nasıbımızı actı..olamazmı?hemen yapıştırdınız yalan falan diye asıl beni yargısız infaz eeden size yazık
size inanmıyorum ...
neden hayatında ilk defamı üçüz çocuk doğuran birini duydun bu birincisi..
forum yöneticisinden bir ricam var..konumu okuyupta yalan dıyenlerı uyarması.
.fake oldugunu dusunuyorsan okumazsın ve yorum yapmazsın.
senı ınandırmak için burda çaba sarfedemem..açıklama yaptıgım halde..hala sana inanmıyorum..diye yazman da benim değil senin sorunun.. bu sorunu çözmek için de benim konumun altına lütfen yorum yapma
iyi aksamlar....
Ben hala 5 ayda 3 çocuk açıklaması bekliyorum...
kusura bakma ama dikkat edersen ilk sana yazdığım yoruma bak.senin için okdar vakit harcayan insanlara bak.8. Aydan sonra 3üzlerim oldu diyrosun.hala yalan konuşuyorsun.evet benim yalana tahammülüm yok arkadaşım .sen cevap verdiğin sürece bende sana cevap yazarım.insanların vaktini alıyorsun yazdığın senaryoyla.hala yalan yazıyorsun ben napayım.
kımseye boyle bı laf edemezsınız !!!
haremlık selamlık olayından bahsedıyorsun madem kadın kısmının ne ısı var internetlerde gıt evınde kocana hızmet et kolelık yap o zmn sana ve senın gbılere acıyorum yanlızca
yanlızca konusursunuz ıs uygulamaya gelınce o kınadıklarını gecersınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?