- 18 Kasım 2008
- 1.224
- 204
- 123
- 38
- Konu Sahibi OltadakiZil
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yapmam gerekıyor..sız olsaydınız ne yapardınız..beklermıydınız.içimden beynımden atamıyorum..sureklı bızım orda kalmamızı ıstıoyor .ben gıtmek ıstemıyorum.eşim de ısrar edıyor..hep bu yuzden kavga edıyoruz.pskolojjım hıc ıyı deıl
ne yapmam gerekıyor..sız olsaydınız ne yapardınız..beklermıydınız.içimden beynımden atamıyorum..sureklı bızım orda kalmamızı ıstıoyor .ben gıtmek ıstemıyorum.eşim de ısrar edıyor..hep bu yuzden kavga edıyoruz.pskolojjım hıc ıyı deıl
kızlar beynimi kemiren konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.eşimle abimin eşi arasında bişeyler oldugunu dusunuyorum..bunu da nerden cıkardın dersenız.bakışmalarına bır kac kez sahıt oldum.sadece bakısma .ama oyle kısa bır bakısma degıl.sankı bırbırıne sevgı dolu bakan ınsanlar gıbıler.yanı su kadarını soyleyeyım.eşim okadar keskın baktıgını hıssettım kı karsısında ben olsam o bakısına kesın asık olurdum..yengemı dersenız oda oyle takılıyor.1 dk falan esıme bakıyor..benım ona baktıgımı hıssettıgı zaman ıse hemen kendını topluyor..eşime bu konudan bahsettım.sacmalamamı soledı.ama ne yapacagımı bılmıyorum..akıl lutfen yoksa cıldıracagım..
sizi yanlış yönlendirmek istemem ama ben olsam görüşmeye devam ederim.başka türlü emin olamazsınız.birkaç dakikalık küçük zaman dilimlerinde yanlız kalmalarını sağlarım.belki yanlış bir düşünce olabilir ama emin olmak için yapardım.mesela abim mutfağa gitti bende çıkarım odadan.bu şekilde birkaç zaman izlerim.ya da ben çok kötüyüm:)dedektiflik gibi olur belki ama hırsımdan herşeyi yapabilirim.emin olmak adına herşeyi denerim ama belli etmeden.
bende senin gibi yapardım, sonra kapının arkasından takip ederdim