Beynimi kemiren konu

Canım inş düşüncen yanlıştır yani aralarında bişey yoktur.Sadece bakışmalarınamı şahit oldun? Nekadar sürelik evlisiniz? Çocuk varmı?

çok zor bir durum hemen eşine söylemeseydin keşke
şimdi dikkat eder onun bakışına

Olabildiğince bir araya getirmemeye çalış ne bileyim size geldiklerinde siz mutfakta oturun erkekler içerde otursunlar

bu tür önlemler alabilirsin mesela

Sende çok kafana takmamaya çalış bu sefer eşin sana onu silah olarak kullanmaya çalışmasın bilirsin erkekleri :)

2,5 yıllık evlıyım..sadece evet bakısmalarına sahıt oldum.baska bısey olmadı ama cok huzursuzum.delı oluyorum...

ne yapmam gerekıyor..sız olsaydınız ne yapardınız..beklermıydınız.içimden beynımden atamıyorum..sureklı bızım orda kalmamızı ıstıoyor .ben gıtmek ıstemıyorum.eşim de ısrar edıyor..hep bu yuzden kavga edıyoruz.pskolojjım hıc ıyı deıl

bencede keşke hemen söylemeseydiniz.biraz daha izlemeniz daha doğru olabilirdi.diliyorum ki böyle bişey yoktur ama varsa bile zaman geçince daha iyi anlardınız.tabi sizde haklısınız içinizde şüphe varsa kendinizi tutamamış olabilirsiniz.ne kadar zamandır böyle bişey hissediyorsunuz?

ne yapmam gerekıyor..sız olsaydınız ne yapardınız..beklermıydınız.içimden beynımden atamıyorum..sureklı bızım orda kalmamızı ıstıoyor .ben gıtmek ıstemıyorum.eşim de ısrar edıyor..hep bu yuzden kavga edıyoruz.pskolojjım hıc ıyı deıl

nasıl yaa anlamadım yengeniz mi kalmanızı istiyor eşiniz de ısrar ediyor öyle mi?

nasıl yani abinlerde mi kalmanızı istiyor :S

kızlar beynimi kemiren konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.eşimle abimin eşi arasında bişeyler oldugunu dusunuyorum..bunu da nerden cıkardın dersenız.bakışmalarına bır kac kez sahıt oldum.sadece bakısma .ama oyle kısa bır bakısma degıl.sankı bırbırıne sevgı dolu bakan ınsanlar gıbıler.yanı su kadarını soyleyeyım.eşim okadar keskın baktıgını hıssettım kı karsısında ben olsam o bakısına kesın asık olurdum..yengemı dersenız oda oyle takılıyor.1 dk falan esıme bakıyor..benım ona baktıgımı hıssettıgı zaman ıse hemen kendını topluyor..eşime bu konudan bahsettım.sacmalamamı soledı.ama ne yapacagımı bılmıyorum..akıl lutfen yoksa cıldıracagım..

keşke hiçbirşey söylemeseydin eşine, eğer birşey varsa aralarında çekinecekler senden ve gözlemliyemiceksin

Son düzenleme:
kuzum ya keske esıne bahsetmeseydın olmadık yerde aklına kurt düşürmeseydin adamın .belki öle bişey yoktur ama sıkı takipte ol bence ben olsam aynı ortamda olmalrına fırsat vermezdim.çok sinir bozucu

sizi yanlış yönlendirmek istemem ama ben olsam görüşmeye devam ederim.başka türlü emin olamazsınız.birkaç dakikalık küçük zaman dilimlerinde yanlız kalmalarını sağlarım.belki yanlış bir düşünce olabilir ama emin olmak için yapardım.mesela abim mutfağa gitti bende çıkarım odadan.bu şekilde birkaç zaman izlerim.ya da ben çok kötüyüm:)dedektiflik gibi olur belki ama hırsımdan herşeyi yapabilirim.emin olmak adına herşeyi denerim ama belli etmeden.

sizi yanlış yönlendirmek istemem ama ben olsam görüşmeye devam ederim.başka türlü emin olamazsınız.birkaç dakikalık küçük zaman dilimlerinde yanlız kalmalarını sağlarım.belki yanlış bir düşünce olabilir ama emin olmak için yapardım.mesela abim mutfağa gitti bende çıkarım odadan.bu şekilde birkaç zaman izlerim.ya da ben çok kötüyüm:)dedektiflik gibi olur belki ama hırsımdan herşeyi yapabilirim.emin olmak adına herşeyi denerim ama belli etmeden.

bende senin gibi yapardım, sonra kapının arkasından takip ederdim

Bence de keşke hemen söylemeseydin önce bir izleseydin neler oldugunu aralarında birsey olsa da belli etmezler artık :(( inşaallah yoktur birsey

bi de bence de keşke eşine sölemeseydin :(( şimdi daha dikkatli olacak öle bişey varsa bile..
bnce bu konuyu bi daha eşine açma hatta açılırsa ben saçmalamşm özür dilerm de :)
ama takipe devam et asla çaktırmadan..

şüpenin adamı günden güne nasıl kurt gibi yediğini iyi bilirim inşallah şüpeleriniz boşa çıkar inşşallahh

gözlemleyin çaktırmadan takip edin yoksa bu şüpeyi atlatamayacaksınız bence inşallah yanlış anlamışsınızdır

bende senin gibi yapardım, sonra kapının arkasından takip ederdim

aynen öyle.çünkü şüphe insanı bitirir.görüşmediğinizi varsayalım.arkadaş değilsiniz ki kesip atasınız.mutlaka bir araya gelmeniz gerekn zamanlar olucak.mutlu bir anda bütün aile toplandığında size zehir olucak.en azından görüşürseniz daha çabuk çözersiniz diye düşünüyorum

Canım eşine sürekli aranızda bişey varmı diye sorma sen söyleye söyleye yoksa bile adamın aklında yer eder bu düşünce unutma.Canım eşin sürekli onların evinemi gitmek istiyor Allah Allah...Aklını karıştırmak istemem ama dikkat et ozaman...

artık bılmıyorum..son noktaya geldım patladım soledım.napım içim içimi yıyor.evet yengemle abım burda kalın dıor esımde kalmak ıostıor ıtıraz etmıyor.bende ona kızıyorum.nıe burda kalıyoz dıye..sonra kavga edıoz.

Back
X