Beynimi kemiren konu

Rahatsız olduğun şey yakın çevrenden bile olsa mesafe koymalısın bence. ne gereksiz şeyler yok yatıya kalmalar falan , bu zamanda yatıya misafirmi kaldı , heleki aynı şehir içindeysen.Bir süre ara ver , fazla görüşme..

sakın abine söyleme,hatta kimseye de söyleme böyle şeyler konuşulmaz,sadece izle ve emin ol,bi şekilde açıklarını yakalarsın

Buna benzer bir konu bende yasadim... Malesef....!!!

Bizim 20 Yillik komsularimiz var kizlari bir müzikciyle evlendi.. Adam hep böyle durup durup bakar insana... bir arkadasla evlerine gitdik esi böyle insana hep bakiyor iste o senin dedigin gibi komsu kizida fark etdi bende gördüm arkadasima böyle durup durup bakmasini ve adamla konusmamaya calisti kiz sonra komsu benim kiz arkadasla konusmamaya onu ciddiye almamaya basladi sanirim arkadasimin esine baktigimi vs sandi .. Bizde birdaha esi evdeyken birdaha gitmedik ve unutulup gitdi...

Neyse geleim konumuza belki esiniz yengenizi kendine yakin gördü yani abla/kardes diye ve ondan öyle bakmistir... Kafaniza takmayin allah herseyin hayirlisini versin insallah amin...

Benim babamın halasının kızının bir gelinleri var erkek kardeşinin karısı resmen görümcesinin kocasına aşık.okadar belli ettiriyorki anlamayan yok.her ayda bir göümcesinin evinde.adama bir sarılması var cilveli konuşması var anlatamam.annemle pazara gidiyorduk babamın hala kızınıda çağırdık.kardeşim hanımı var dedi oda gelsin dedik.sende bizlen gel gezeriz dedi nemiş yorgunmuş gelemezmiş.baktık babamın hala kızı aşağı indi gelin inmedi.o niye inmedi dedik yorgunmuş dedi.kim var evde dedik.kocamda evde dedi.annem sen geri dön kocanla onu niye başbaşa bırakıyon dedi.resmen kadın başbaşa kalmak için gelmedi.ben böyle bir duruma gerçi buna şahit oldum.inşallah sana öyle gelmiştir.sen yinede dikkatli ol.evlerine eşinle özellikle sık gitme.onlarıda fazla çağırma.

hey allahım ne insanlar var yaaa.bence abine sakın söyleme sonra aranız açılır abinle eşimi kıskanıyosun onunla aramı açmaya çalışıyosun demesin.olay anne babaya kadar uzatma bence iyice gözlemle incele emin ol tatlım

Yazılan yorumların hepsini okuyamadım ama fikrim Hassas bi dönemdeydim çok de.hiç olurmu kardeşiz biz ben abine bakabilirmiyim o gözleki yengem sana baksın de aklım karıştı heralde falan de iyi hoş davran ilgili falan..Rahat tavır sergile kendin gitmek iste eğer öle bişey varsa bir süre sonra buna onlar inanır ve seni saf sanıp zaten devam ederler kaldıkları yerden .İnşallah öle bişey yoktur düşünmesi bile kötü ama varsada kurtulman yanına kar kalır..Sevgiyle kal arkadaşım

Sizi üzmek istemem ama, ben kadınların böyle şeyleri hissettiklerini düşünüyorum. Aralarında birşey vardır diyemem, ama aralarında bir elektrik olmuş olmalı ki bu derece rahatsız etmiş sizi. İyice gözlemleyin, şüphelerinizi belli etmeyin artık ki birşey varsa gizleyemesinler. İnşallah yanılıyorsunuzdur. Ama ben yerinizde olsam, böyle birşey var mı yok mu emin olmak için her yolu denerdim. Yani açıkçası, gizli kameradan, kayıt cihazına kadar birşey var mı yok mu ispatlayabileceğim herşeyi denerdim, aklımda böyle bir şüpheyle asla yaşayamam çünkü...

Eğer arkadaşın düşündüğü gibi bir durum varsa da konunun üstünemi yatsın öle zihniyette bi adam zaten olmaz olsun benim fikrim git görüş uzak durma yeri geldiğindede koy tavrını bak yoluna ama öle bişey yoksada yuvanı bozma büyüklerede bildirme kocanında unutmasını sağla bu konuyu ..2 ayaklıya çoban olunurmu ya gitmicek gelmicek bu sefer herşey senin kontrolün dışında gelişcek boşver sen kalbini inandır önce..gözünle görerek.

Kişilerin niklerine, söylediklerine takılmak yerine konuya yorum yapınız lütfen...

haremlik selamlik uygulamak lazim diyemi nickini yakistirdiniz kadin dogru soluyo herkes uygulamis olsa ne ole cok aldatma olur ne ihanet ayrica konuyu acan bayanin esi süphelendigi yengesine nikah düsüyor asil siz o cevapi yazarken keske biraz düsünseydiniz akliniz uzun ya

olayı haremlik selamlık mevzusuna kadar getirdiniz konu sahibi arkadaşın yengesi elin heriflerine bakmayı seviyorsa herkes mi öle olacak hepimizin kardeşi bacısı abisi ablası yengesi var kim kimin karısına kocasına bakıyor kendini bilen insan asla o gözle bakmaz aklından bile geçirmez insanın içinde varsa pislik kız kardeşinin kocasına bile göz koyar nefis ve ahlak ile alakalı Allah şaşırtmasın kimseyi bir kadın abisiyle aynı oda da oturamayacaksa yada evine gidemeyecekse sadece nüfusta mı kardeş olarak gözükecek insanlar aynı oda da oturmayla aldatmaya yöneliyorsa hiç kimse sokağa çıkmasın kocalarımızıda işe göndermeyelim ihanet insanın nefsi ve ahlak anlayışıyla ilgilidir !!!

Tövbeler tövbesi daha neler duyacağız :53: Ne oluyor bu insanlara böyle??? Hadi gözün eşinden başkasına kayacak diyelim, insan ölse kayınbiraderinin, görümcesinin vs. eşine bakmaz, bakmamalı :20: İnşallah sadece senin kuruntundur canım ya, elinde ispat olmadan sakın kimseye birşey söyleme, çok ciddi bir iddia çünkü. Ama peşini bırakma, gözünü dört aç.

Bazı kadinlar maalesef her erkeğin kendisine ilgi duymasını ister. Odak olmak ister. Yengeniz böyle bir karakter olabilir.

Söyle birşey de soylebilirsin. Basbasa kaldığınız bir anda 'yenge ne zamandır dikkat ediyorum, esime bakışların biraz farklı. Sen benim esimi eskilerden birine mi benzetiyorsun?'

Cin olmadan adam çarpmasın, gözünün açık olduğunu belirtmelisin.

kızlar beynimi kemiren konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.eşimle abimin eşi arasında bişeyler oldugunu dusunuyorum..bunu da nerden cıkardın dersenız.bakışmalarına bır kac kez sahıt oldum.sadece bakısma .ama oyle kısa bır bakısma degıl.sankı bırbırıne sevgı dolu bakan ınsanlar gıbıler.yanı su kadarını soyleyeyım.eşim okadar keskın baktıgını hıssettım kı karsısında ben olsam o bakısına kesın asık olurdum..yengemı dersenız oda oyle takılıyor.1 dk falan esıme bakıyor..benım ona baktıgımı hıssettıgı zaman ıse hemen kendını topluyor..eşime bu konudan bahsettım.sacmalamamı soledı.ama ne yapacagımı bılmıyorum..akıl lutfen yoksa cıldıracagım..

inanmak istediğim tek şey bu konuda senin vesvesen olmasıdır

aksini düşünmek bile midemi bulandırıyor..

bu kadar yüreksiz olabilir mi bu insanlar!!!

eşine bahsetmesen daha iyi olurdu,hani derlerya eşşegin aklına karpuz kabugu sokmak diye..
bence abinize söyleseydiniz ama çok dikkatli kelimeler kullanarak, abicim benim dikkatimi çekiyo ama yanlış anlaşılmak istemem, kimsenin günahınıda almak istemem, emin değilim yengemin böyle böyle bir durumu var, ben kaç zamandır işin içinden çıkamadım, eşimede söyleyemedim sen bi dikkat etsene diye...
gerki abinde böyle bir tesbit yapmış olsaydı hem siz bu olaydan emin olurdunuz hemde abiniz yengenize gereken şeyi yapardı,

ayy nasıl yaa....
Umarım yanılıyorsundur...

Dunyanın cıvısı cıkmıs artık...

Haremlık selamlık olsun dıyen arkadaslar

yapacak adam yada kadın heryerde yapar...

Allah temız durust ahlaklı ınsanlarla karsılastırsın...

Bızde oturmalarda karısık otururuz genelde...

Ne bıleyım hıc aklıma gelmedı,gelmez de sunun kocasına bakayım yada esım buna bakıyor dıye....

Nıyet temız olsun...sadakat cok onemlı...
Ne dıyeyım Allah kımseyı şaşırtmasın...

tatlım umarım yanılıyorsundur...
bır sure daha ızle bakalım takıp et davranısalrını...
ama esın senınde farkında oldugunu blıyor artık soyle yapsan esıne desenkı bn yanlıs anladım sanırım ole bısey soylemek ıstememıstm fılan dıye ınandrsan sonrada takıp etsen ıllakı bı yerdeb patlak verırler eger gorusuyorlarsa o zmn gerekenı yapar herkese anlatırsın

Kızlar konu sahibini telaşlandırmak istemem yani ama...Bizim yakınlarda oldu böyle bir olay.Gelin kayınbabası ile kaçmıştı :19: Onlar daha yakın yani.Bu mu olmayacak dedim kendi kendime.Ben pek şaşırmıyorum artık yani :5:

Back
X