Beyza'nın Diyet Günlüğü

beyzat38

hedef 80
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
20
0
36
Kayseri
Merhaba arkadaşlar.Ben de aranıza katılmak istiyorum.İki çocuk annesi olduktan sonra 2009'da 95 kiloya ulaşmıştım. Bundan sonra pek çok diyet denemelerim oldu.Diyetisyenlere ,diyet destek ürünlerine çok para verdim. Kilo verdim sonra geri aldım,bu kaç kez yaşandı.Bu siteyle tanışınca diğer arkadaşların mücadelelerini görünce yeniden başlamaya karar verdim.Dr Ayça'nın diyet listesini uygulamaya karar verdim.Umarım bu kez başarırım.
Bugün itibariyle 92 kiloyum.Asıl hedefim 60 kilo.Ben önüme kısa mesafeli hedefler koyacağım.İlk etapta hedefim 80 kilo olacak.Umarım 1.leveli geçmeyi başarırım.

İlk günden çuvalladım.Hep böyle bir hevesle başlıyorum,sonra bir iki kaçamak ; bozuyorum.Listem aşağıdaki gibidir:

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ARA:Meyve

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt,salata

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

ikindiye kadar gayet güzel gitti,2lt suyumu da içtim Sonra kızımın abur cuburlarından birkaç tane...İnşallah yarın kendimi tutabilirim,sanırım daha iyi motive etmeliyim.

hosgeldin canim diyetin ve de gunlugun hayirli ugurlu olsun.. sakin kacamak yaptim diye moral bozma kaldigin yerden devam et cunku verecek kilomuz cok oldugu icin illa ki zaman zaman kacamak oluyor yarin dengelersin :) umarim hedef kilona saglikli bir sekilde ulasirsin kolay gelsin

Bugünkü yediklerim şunlardı:

Sabah:1 dilim kepek ekmek,1 kk peynir,2,3 zeytin,marul,maydonoz

Ara:yarım muz

Öğle:2dilim k ekmek,tavuk sote,salata, yoğurt

Akşam:brokoli(haşlanmış),tere,yoğurt,K ekmek

Bugün de yürüyüş yapmadım,pazartesi başlarım inşallah.2 lt suyumu içtim. Daha önce gittiğim bir diyetisyenim ''Doğru beslendiğin takdirde vücut mutlaka cevap verir.Spor yapmamış da olsan diyetini tam uyguladığın gün 200 gr verirsin.'' demişti. Henüz yürüyüşüme başlamadım ama umarım vücudum cevap veriyordur

Sevgili Truly Scrumptious desteğin için teşekkür ederim. Sen ne güzel 80'lere inmişsin.Darısı bana. Allah hepimize dirayet versin inşallah.Burada kendim gibi insanlarla birlikte olmak çok güzel.

Bugün:
Kahvaltı: Saat 10:30 gibi yaptım.
2 d k ekmek
1 yumurta
domates salatalık
tere ekşimen

Bundan sonrası için günlük plan yaptım. Planımın dışına çıkmayacağım.
12:00 2 bardak su
13:00 1 greyfurt
14:00 2 bardak su
15:00 (öğle yemeğim) Tavuk eti
yoğurt
salata
2 d ekmek
16:00 2 bardak su
17:00 (ara öğün) 1 sb ayran, 1 elma
18:00 2 bardak su
19:00 (akşam yemeği) 8 kaşık sebze yemeği
salata
yoğurt
2d ekmek
20:00 2 bardak su

Kahvaltımı geç yaptığım için öğün saatlerim gecikecek bugün.Sağlık olsun.

merhaba beyzacim, kilo verme yolunda basarilar diliyorum canim.

beyazacm koly gelsın canım bıraz ekmeği sankı cok kulanıyon gıbı geldı bana ben sadece kahvaltıda bır dılım ama haftada ıkı gun sadece oda yumurta yedıgm zaman ıkı dılım yıyorum baskada ağzıma ekmek gırmıyo canım yesıl cay ve sabahlarıda ac karna sırkelı su ıc ben boyle yaptım 5kılo verdm tabı 1 ayda umarım sende ulasırsın benım daha 20 kılo var verceğim koly gelsın hepımıze canım

Uzun bir aradan sonra merhaba günlüğüm.Geçen cuma 94 kilo ile akupunktur eşliğinde diyete başladım.Bugün 4. günüm kaçamağım yok ,sporumu yapıyorum.Bakalım neler olacak.
Sabah;2 d ekmek,1 d peynir,3 zeytin,tere,ekşimen
Ara; 1 elma
Öğle;yoğurt,salata,1kepçe sebze yemeği
Ara;1 greyfurt
Akşam;brokoli ,yoğurt,salata,1 d ekmek.

menün çok sağlıklı hafif harika... sporun ardından bir bardak yağsız sütü ihmal etme 2 kat artar incelmen. başarılar

bende senin gibi 2 cocuk annesiyim canım ben yeni başladım kendime destek arıyorum..bak göreceksin zaman cabuk gececek sabreden muradına erecek..

Merhaba günlüğüm. Bu güne kadar (bir hafta oldu başlayalı)diyetim çok güzel gitti.Kaçamak da yapmadım. Hergün sporumu da yaptım. Cumaları doktor günüm.Yarın tartılıyorum bakalım neler olacak. Bugünkü menüm mü? Tabii efendim hemen...

Sabah:1 dilim peynir,3 zeytin,2 dilim k ekmek, bol yeşillik.
Ara:1 elma
Öğle:1 tabak ıspanak yemeği,yoğurt,salata,1 d ekmek
Ara:1 greyfurt
Akşam:Haşlanmış tavuk göğsü,salata yoğurt,
Ara: bardak süt ,2parça ceviz

Menün çok güzel yalnız o aksam yemeğinden sonra olan ara Oğun süt ve ceviz saat kactaa yiyorsun?

Saat 20:00'de yedim.Sütün yanında bir kaç tane ceviz ve kuru üzüm vardı.Ana öğün yemişim gibi tok hissediyorum.

Anladım ben daha geç yedin sandim hani bazen diyetlerde yatmadan önce oda sıcaklığında süt içilmesi tavsi ediliyor ya ben öyle sandim....oysak bu benim için doğru değil çünkü vücut kendini 8-9 dan sonra dinlenmeye geçiyor ve hazmetmeyi yavaşlatıyor yani metabolizmada yavaşlıyor en çok kilo almanın sebeplerinde gece yemeleridiiirrr:)))))

Merhabalar.Çok şükür ilk haftam güzel sonuçlandı.2 kg gitti(gelmez olur inşallah)İlk etapta amacım 80 kg a ulaşmak inşallah 1. leveli başarıyla tamamlarım.Diyet yapan bütün arkadaşlarıma başarma azmi ve hırsı diliyorum.Hadi arkadaşlar hep beraber başaralım.

Merhabalar Bursa86 iyi akşamlar sana.Akşam yemeğinden sonra verilen bir ara öğün var ya meyve veya süt gibi.Mutlaka yatmadan 2 saat önce yenmesi gerekiyor.Ben dün 8 de süt biraz ceviz ve kuru üzüm yedim.10 gibi de yatıyorum .Senin dediğin gibi aslında. :93:

Hafta sonu bugün evdeyim.Kahvaltıyı 11:00 de yaptım .Biraz geç oldu,sanki öğle yemeği gibi.2 d ekmek,peynir,zeytin,salatalık ve yeşillik yedim. Çocuklara poğaça yapmıştım.2 tane ondan yedim. 1 kase sütlaç yedim. Akşama da salata,1tavuk budu yemeyi düşünüyorum.Bugün pek olmadı.Hafta sonu düzenim şaşıyor,saatlerim de. :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…