- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
Tehditi bıraktı özür diledi ve gitti yaşadığım hayal kırıklığına yanıyorumSzde onu tehdit edn. Madde bağimlısı olduğu konusunda, polise bildireceğinizi söyleyin
Bitti herşeykayınvaldem çok kötü demişsin,nişanlın madde bağımlısı,daha önce bırakmış tekrar başlamış yani bıraksa tekrar başlama ihtimali var.Senin kendinle ne zorun var.
Bıraktı tehditi az önce aradı özür diledi arada bir ararsam aç olur mu dediTehdit ediyor verin savcılığa. Hemde madde bağımlısı. O tehdidi ettiği şeyde seni korkutma amaçlı çünkü çekildiğini korktuğunu biliyor bu konuda korkularından vuruyor ki birakamayasın diye
Yat kalk ailene dua et...Dua et ki bj anlık gaflete düşüp evet demesinler...Kayınvalidem zaten çok kötü bir insan onunla kimse geçinemez özet geçiyorum herşeylerine göz yumduk. Nişanlım.. 2-3 sene önce madde bağımlısıydı sonra bıraktı bu son 1 Aydır gene başlamış ve ailem öğrendi işi bitirdiler bohçaların alınmasını bekliyorlar. Ben kahroluyorum ölü gibiyim şuan sakinleştirici içtim ayakta duruyorum. Bırakıcam dedi tedaviyi de kabul etti ama ailem bi kere yok dedi
Bence hiç taviz verme artık.Çünkü madde alıyor. Ne yapacağı hiç belli olmaz kardesimBıraktı tehditi az önce aradı özür diledi arada bir ararsam aç olur mu dedi
Yok daha evet demezler ne olursa olsun. Çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım içim çok acıyorYat kalk ailene dua et...Dua et ki bj anlık gaflete düşüp evet demesinler...
Daha konuşmayayım evet her sesini duyduğumda içim acıyorBence hiç taviz verme artık.Çünkü madde alıyor. Ne yapacağı hiç belli olmaz kardesim
Evet aynen öyle sevebilirsin bu suç değil ama madde bağımlısı kaç yaşındasın bilmiyorum ama daha coook insanlar çıkar karşına dikkat et.SeviyoRum diye sakın hata yapma. Beraber olmuş olabilirsin bu dünyanın sonu değil. Seni seven insan bu yaptığı şeyleri yapmazDaha konuşmayayım evet her sesini duyduğumda içim acıyor
Kayınvalidem zaten çok kötü bir insan onunla kimse geçinemez özet geçiyorum herşeylerine göz yumduk. Nişanlım.. 2-3 sene önce madde bağımlısıydı sonra bıraktı bu son 1 Aydır gene başlamış ve ailem öğrendi işi bitirdiler bohçaların alınmasını bekliyorlar. Ben kahroluyorum ölü gibiyim şuan sakinleştirici içtim ayakta duruyorum. Bırakıcam dedi tedaviyi de kabul etti ama ailem bi kere yok dedi
Açmayın. kesinlikle açmayın. acımayın. yalan soyluyor yıne tehtıd edecek boyun egmeyinBıraktı tehditi az önce aradı özür diledi arada bir ararsam aç olur mu dedi
Ya nasıl atlatcam ben ya nasıl ya kalbim çok acıyor yaeşin olacak insan zaten kendıne dur dıyemıyor, annesıne nasıl desın,
aılen belkı dogru gördü
ayrılık hele nişnsan ayrılık berbattır haklısın bır sey diyemem
Ya nasıl atlatcam ben ya nasıl ya kalbim çok acıyor ya
Ailen haklı, seni de Allah kurtarmış bir de ölüyorum diyorsun.Kayınvalidem zaten çok kötü bir insan onunla kimse geçinemez özet geçiyorum herşeylerine göz yumduk. Nişanlım.. 2-3 sene önce madde bağımlısıydı sonra bıraktı bu son 1 Aydır gene başlamış ve ailem öğrendi işi bitirdiler bohçaların alınmasını bekliyorlar. Ben kahroluyorum ölü gibiyim şuan sakinleştirici içtim ayakta duruyorum. Bırakıcam dedi tedaviyi de kabul etti ama ailem bi kere yok dedi
Kayınvalidem zaten çok kötü bir insan onunla kimse geçinemez özet geçiyorum herşeylerine göz yumduk. Nişanlım.. 2-3 sene önce madde bağımlısıydı sonra bıraktı bu son 1 Aydır gene başlamış ve ailem öğrendi işi bitirdiler bohçaların alınmasını bekliyorlar. Ben kahroluyorum ölü gibiyim şuan sakinleştirici içtim ayakta duruyorum. Bırakıcam dedi tedaviyi de kabul etti ama ailem bi kere yok dedi
Nişanın atılınca ölmeyecek hatta kurtulmuş olacaksın.Yazık etme kendine.Ailen haklıKayınvalidem zaten çok kötü bir insan onunla kimse geçinemez özet geçiyorum herşeylerine göz yumduk. Nişanlım.. 2-3 sene önce madde bağımlısıydı sonra bıraktı bu son 1 Aydır gene başlamış ve ailem öğrendi işi bitirdiler bohçaların alınmasını bekliyorlar. Ben kahroluyorum ölü gibiyim şuan sakinleştirici içtim ayakta duruyorum. Bırakıcam dedi tedaviyi de kabul etti ama ailem bi kere yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?