Bi akıl verin nolur nişanım atılıyor ben ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tehdit ediyor verin savcılığa. Hemde madde bağımlısı. O tehdidi ettiği şeyde seni korkutma amaçlı çünkü çekildiğini korktuğunu biliyor bu konuda korkularından vuruyor ki birakamayasın diye

kayınvaldem çok kötü demişsin,nişanlın madde bağımlısı,daha önce bırakmış tekrar başlamış yani bıraksa tekrar başlama ihtimali var.Senin kendinle ne zorun var.

Szde onu tehdit edn. Madde bağimlısı olduğu konusunda, polise bildireceğinizi söyleyin

Tehdit ediyor verin savcılığa. Hemde madde bağımlısı. O tehdidi ettiği şeyde seni korkutma amaçlı çünkü çekildiğini korktuğunu biliyor bu konuda korkularından vuruyor ki birakamayasın diye
Bıraktı tehditi az önce aradı özür diledi arada bir ararsam aç olur mu dedi

Yat kalk ailene dua et...Dua et ki bj anlık gaflete düşüp evet demesinler...

Daha konuşmayayım evet her sesini duyduğumda içim acıyor
Evet aynen öyle sevebilirsin bu suç değil ama madde bağımlısı kaç yaşındasın bilmiyorum ama daha coook insanlar çıkar karşına dikkat et.SeviyoRum diye sakın hata yapma. Beraber olmuş olabilirsin bu dünyanın sonu değil. Seni seven insan bu yaptığı şeyleri yapmaz

eşin olacak insan zaten kendıne dur dıyemıyor, annesıne nasıl desın,
aılen belkı dogru gördü
ayrılık hele nişnsan ayrılık berbattır haklısın bır sey diyemem

Ya nasıl atlatcam ben ya nasıl ya kalbim çok acıyor ya

Zamanla geçecek emin ol
Allahın sevgili kuluymuşsun aslında.
Onla evlenseydin hayatın çok kötü olacaktı.
Yoksunluk krizine girdi mi dövecekti, sövecekti. Evinizin içinde ne huzur ne bereket olacaktı. Her gelen para oraya gidecekti sen açlık çekerken o eroin arayacaktı. Çocuğun olsa eroinmana güvenebilir misin?
Ki para bulamayan eroinmanların eşlerini pazarladığı bile oluyor haberlerde görmüyor musun?
Çok kötü şeyler yaşayacaktın Allah korudu seni.
Üzül ağla ama sakın ne telefonunu aç ne irtibat kur onunla.
Emin ol geçecek. Zamanla unutacaksın.
Çocuğuyla boşananlar atlatıyor unutuyor sen de unutacaksın zamanla.

Ailen haklı, seni de Allah kurtarmış bir de ölüyorum diyorsun.
Ne yapacaktın ruh hastası bir kayınvalide ve esrarkeş koca ile çocuk dünyaya getirip günahına mı girecektin.
Aşk bir yere kadar ya azıcık da mantıklı düşünün. En mutlu günüm , o yoksa ölüyorum vs. tavrı hiç hoş değil ailen var, havadan zembille inmedin.
Nişan dönemi aileler ve kişiler birbirini tanısın diyedir, hepsi evlilikle sonuçlanmayabilir. Şanslısın gerçekten..

Ne demesini bekliyordunuz ailenizin haklıLAR
Bile bile ateşe mi atsınlar gül gibi kızlarını okadar emek vermişler size.
Anne sözü dinleyin sonradan çok pişman olmak istemiyorsanız....

aileni dinle yanlış bişey yapma.. onlar senin kötülüğünü ister mi ?? simdi seviyosun diye gözüne görünmez hiçbişey ama evlendikten sonra ne olacak ??

Nişanın atılınca ölmeyecek hatta kurtulmuş olacaksın.Yazık etme kendine.Ailen haklı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…