Bi akıl verin nolur nişanım atılıyor ben ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok bidaha onla olmak istemiyorum diyorum ya şuan ki tek korkum beni tehdit etmesi ailem duysa yıkılırlar ya

Peki ben irtibatı kestikçe iyice azıtmaz mı?
Yaşınız küçük tecrübesizsiniz, tehdit ettiği şeyi açıklarsa herkesi inandıracak zannedip korkuyorsunuz ama aileniz sizin arkanızdaysa, sizi destekliyorsa ve bu adamın karakterini, ailesinin karakterini biliyorlarsa size inanacaklardır sonuna kadar ve siz korkmak yerine dik durursanız hiçbirşey olmayacaktır.
Bizim bir tanıdığın kızı nişanlandı, delikanlı huy olarak pekte iyi huylu değildi ama sevmişler birbirlerini nişan yapıldı, neyse bir süre sonra nişan atıldı, delikanlı kıza birlikte olduk, benden hamile gibi iftiralar attı, ki onlar birlikte olmamıştı, üstelik kızla aynı memleketlilerdi, sadece oturdukları şehirde değil, memlekette de kızla ilgili iftiralarını söyleyip durmuş delikanlı, maksat kızı evliliğe mecbur etmek, kızın ailesi kızın arkasında kapı gibi durdular, babası hiçbir iftiraya kulak asmadı.
Sonuç ne oldu kız o çocuktan kurtuldu, çocuk başkasıyla evlendi çıktı gitti hayatlarından.

Dik durun ablacım, kimsenin tehditlerine, dedikodularına, laflarına boyun eğmeyin, korkmayın.

Peki ben irtibatı kestikçe iyice azıtmaz mı?
zaten azıtmış. en fazla seni konuşalım diye çağırır, Allah korusun, öldürebilir.
o seni ikna etmek için her yola, her yalana başvuracak. korkudan ikna olursun. o yüzden engellemelisin, hayatın için, sağ kalmak için.

Aman Allah korusun en çok bundan korkarım, Allah korkularımızla sınamasın, bir genç kızımız madde bağımlısı sevgilisi yüzünden az kalsın öldürülüyordu, delikanlı madde alıp kızı öldürmeye gitmiş, kız yalvarmalarına inanıp çıksa önce kızı öldürecekmiş
Aman gençler Allah kimseyi böyle pis alışkanlıklara, bataklıklara sürüklemesin ama bağımlı olup birde karakteri iyi olmayan insanlardan uzak durun ne olur
Böyle aşk sevgi olmaz, bunun adına aşk denmez, hastalıklı birşey bu hissettikleri şeyler

Kavga çıkarsa aileler arasında peki? Onun ailesi normal bir aile değil tam serseri ailesi. Annesi imam nikahı kıyalım diyodu gizliden gizliden

yahu çıkarsa çıksın..
senin ailen istemiyor sonuçta kavga çıkarsa çıksın sanane.. ne kadar gözünde büyütüyorsun herşeyi..
bir adamdan ayrılmak bu kadar zor değil..
sen istemiyormusun ayrılmayı nedir anlamadım ki
bu kadar korkak insan nasıl sevişti aklım almıyor ha..

amin.
kızcağız korkudan her istediğine evet diyecek durumda gibi geldi bana. sağlıklı düşünemiyor.

amin.
kızcağız korkudan her istediğine evet diyecek durumda gibi geldi bana. sağlıklı düşünemiyor.
Sırf korkularına yenik düşmesin diye yaşanmış 2 farklı olayı anlattım, umarım ibret alır, dikkate alır da tehditlere boyun eğmez.
Seven tehdit etmez zaten, bu kızı sevmiyor o delikanlı, korkutarak istediğini yaptırmaya çalışıyor, korkup evlenirse döver, hakaret eder, elinden gelen eziyeti ardına koymaz.

Annene git agla.

Anne beni tehtit etti senin namusuna iftira atacagim senden intikam alacagim dedi. Cok korktum anne ama size soylemekten baska carem yok. Ya bana iftira atarsa intikam almak icin cok korkuyorum de.

Ailen seni ona yem etmez emin ol.

inşallah bir an önce kazasız belasız kurtulur.

Ya bu önceden içiyormuş 2-3 senedir içmiyordu son 1 aydır gene içiyormuş. İlk gördüm bana 1 aydır içiyorum dedi sonra 2 haftadır içiyorum dedi. Yanında onu içmek için engellemeye gittiğinde de bir sürü dayak yedim bırak beni gidip içeriğin diye. Bırakmadım ilk bi tokat attı bi kaç kere daha vurdu pes etmedim peşinden gittim bu sefer sokak ortasında vurdu sonra gene peşinden gittim bu sefer de boğmaya kalktı içmek için aradığı çocuk aradı telefon çalınca durdu ölüyordum. Bende ki ahmaklık işte onu kurtaracam diye peşinden koşup durdum. Bundan önce de 3 sene içinde sürekli öfke nöbetleri geçirip beni dövüp sözlü tacizler ediyordu. Gözüm kör oldu aşkından hiç bişeyi görmüyordum. En sonunda da ailem öğrendi ve nişanı attılar. En son olarakta seni ben istemiyorum dedim tehdit ediyor. Beni ettiği yetmiyor gibi aileme de zarar vereceğini söyleyecek bundan Eminim. O kadar şaşırıyorum ki böyle bir insan olduğunu gördüğüm için şoktayım. Annesi zaten tam lanet kadın. Bana neler yapmıştı hiç bir bayram yanımıza gelmez,benim hiç bi suçum olmadığı halde tanıyan bilir beni kimseyi incitmem ona rağmen oğlunu elinden almışım gibisinden hep kötü davranırdı. Oda yetmedi hakaretler etti. Aslında oğlunu bu duruma düşüren kendisi oldu. Şuan birlikte olduğumuzu bilmediği halde ki Eminim bilmediğinden bana iftiralar atıyor bir sürü oğlumu arama sorma falan diyor hala da kurtuldum evet ama o kadar çok yıprandım ki çok çöktüm.

Hepinizden Allah razı olsun evet korkuyorum ama dediklerinizi yapacağım
Ablacım umarım dediklerimizi gerçekten yaparsın, ailene zarar vermekle de tehdit etse pabuç bırakmayın verin savcılığa, madde bağımlısı deyin, ki zaten madde bağımlısı olduğu için ceza da alması gerekiyor diye biliyorum, bu çocuk bağımlılığı bırakmamış emin olabilirsiniz, sadece sizden çok iyi gizlemiş bir süre.

büyük hayal kırıklığı yaşadım çok büyük

Tehdit ediyor verin savcılığa. Hemde madde bağımlısı. O tehdidi ettiği şeyde seni korkutma amaçlı çünkü çekildiğini korktuğunu biliyor bu konuda korkularından vuruyor ki bırakamayasın diye kimseye boyun eğme bacim

Ailen doğru olanı yapmış ağlar ağlar susarsın,tedavi olacak olsa şimdiye kadar olurdu ömür boyu aglamaktansa 3 5 gün ağla bitti gitti

Evlat sokakta bulunmuyo anne olunca anlarsın lafının klişe değil en baba gerçek olduğunu anne olunca anlarsın

büyük hayal kırıklığı yaşadım çok büyük
Herşeyi zamana bırakın, düzeleceksiniz, hayal kırıklıkları da geri de kalacak, daha hayatın başındasınız, okuyor musunuz bilmiyorum ama mutlaka okuyun, meslek edinin, kendinizi geliştirin, çalışın, aşk, sevgi, evlilik zamanı gelince olur ama doğru biriyle, bu kişi kesinlikle doğru kişi değil, uzak durun ondan ve sakın korkmayın, tehditlere devam ederse de verin savcılığa.

-ilk mesaja göre cevap yazıyorum-

sonradan gerçekten öleceğine şimdi üzüntüdden öl, bir kaç sene sonra sana gerekten değer veren biri karşına çıktığında bunun olmadığına şükür edersin..

Hafız hocası oluyorum bu sene aradı beni etmicem tehdit dedi yapamam merak etme dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…