Bi akıl verin nolur nişanım atılıyor ben ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne bileyim bizim buralar çok dedikoducu herkes falancanın kızı nişan atmış falan diye konuşuyor o yüzden
E olmayacağo belli bırak arkamdan bosanmıs diceklerine nişan atmıs desinler ne farkeder, sen kendi hayatına bak. Sallama kimseyi bi tasınsan o sehirden 1 seneye yüzlerini bile hatırlamcgn insanlar için düşünme.

Bence ailenizi dinleyin,sizin üzülmenizi istemiyorlar..Şimdi bir kere üzülmek ilerde her gün üzülmekten iyidir

Ayrıldım nişan bitti herşey bitti
beraber olduğunuzu söylerse sonuna kadar inkar edersin. sonuçta bağımlı iftira atıyor dersin. ileride evleneceğin kişi bilsin yeter.

Canım benim çok zor yaşadığın. Hamdolsun. Ama insanlar sigarayı bırakamıyorlar madde hiç kolay değil ki..
unutmaya çalış.. yapacak bişey yok.

önce sonuna kadar inkar et. resmi kayıtlarla ortaya çıkarsa "öldürmekle tehdit etti" deyip, sokak ortasında yediğin dayakları vs anlat ki, ailen seni daha kolay affeder.
onu her yerden engelle. asla muhatap olma bundan sonra. konuşsan da konuşmasan da o şerefsizce davranacak çünkü.
o yüzden Allah'a havale et. şu andan itibaren her türlü irtibatı kes.

diğer konun kapanmış burdan vereyim sorduğun sorunun cevabını .. hiçbir şekilde o kayıtları alamaz..
sen dediğim gibi yap annene söyle beni size böyle söylemekle tehdit ediyor ben artık bu adama hiç güvenmiyorum her şeyi yapar bu de.. zaten adamın durumu ortada sana inanırlar ..

Tehdit ediyor yaa offf
Sakın tehdide boyun eğmeyin, asla hiçbirşey ispat edemez, bir yere çağırırsa da gitmeyin, kapı önüne çık dese dahi çıkmayın, seviyorum ölüyorum demeyin rica ediyorum, böyle sizin nişanlınız gibi madde bağımlısı biri aşığım seviyorum dediği kızı öldürmeye kalktı.

Madde bağımlılığına birşey diyemiyorum, Allah kurtarsın ama seviyorum, aşığım deyip sevdiğini tehdit edenden insana hayır gelmez aksine zarar gelir, kötülük gelir.
Anne babanızı dinleyin, bu çocukla bir daha asla bir araya gelmeyin çok pişman olursunuz.

Yok bidaha onla olmak istemiyorum diyorum ya şuan ki tek korkum beni tehdit etmesi ailem duysa yıkılırlar ya

Kavga çıkarsa aileler arasında peki? Onun ailesi normal bir aile değil tam serseri ailesi. Annesi imam nikahı kıyalım diyodu gizliden gizliden

Peki ben irtibatı kestikçe iyice azıtmaz mı?

İyiki öğrenmişler diyorum başka hiç birşey demiyorum. Madde bağımlısı adam diyorsun ki kötü diyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…