- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
E olmayacağo belli bırak arkamdan bosanmıs diceklerine nişan atmıs desinler ne farkeder, sen kendi hayatına bak. Sallama kimseyi bi tasınsan o sehirden 1 seneye yüzlerini bile hatırlamcgn insanlar için düşünme.Ne bileyim bizim buralar çok dedikoducu herkes falancanın kızı nişan atmış falan diye konuşuyor o yüzden
Bence ailenizi dinleyin,sizin üzülmenizi istemiyorlar..Şimdi bir kere üzülmek ilerde her gün üzülmekten iyidirKayınvalidem zaten çok kötü bir insan onunla kimse geçinemez özet geçiyorum herşeylerine göz yumduk. Nişanlım.. 2-3 sene önce madde bağımlısıydı sonra bıraktı bu son 1 Aydır gene başlamış ve ailem öğrendi işi bitirdiler bohçaların alınmasını bekliyorlar. Ben kahroluyorum ölü gibiyim şuan sakinleştirici içtim ayakta duruyorum. Bırakıcam dedi tedaviyi de kabul etti ama ailem bi kere yok dedi
Ayrıldım nişan bitti herşey bittiBence ailenizi dinleyin,sizin üzülmenizi istemiyorlar..Şimdi bir kere üzülmek ilerde her gün üzülmekten iyidir
beraber olduğunuzu söylerse sonuna kadar inkar edersin. sonuçta bağımlı iftira atıyor dersin. ileride evleneceğin kişi bilsin yeter.Ayrıldım nişan bitti herşey bitti
Bitti herşey ..
Tehdit ediyor yaa offfTam isabet.
Akilli ol kzum.
Canini sokaktami buldun sen?
Sen onunla yola cikmayi goze almisken, vazgecmezken,o kimmiste vazgeciyor direnmeye?
Direnmektem vazgecen kisi hic sevmiyordur zaten.
Burdan da ne kadar hakli oldugumuzu anla. Allah kurtarmis kardesim. Git savciliga ver, ailenede ayrildik diye iftira atiyor beni tehdit ediyor deTehdit ediyor yaa offf
Sakın tehdide boyun eğmeyin, asla hiçbirşey ispat edemez, bir yere çağırırsa da gitmeyin, kapı önüne çık dese dahi çıkmayın, seviyorum ölüyorum demeyin rica ediyorum, böyle sizin nişanlınız gibi madde bağımlısı biri aşığım seviyorum dediği kızı öldürmeye kalktı.Tehdit ediyor yaa offf
Yok bidaha onla olmak istemiyorum diyorum ya şuan ki tek korkum beni tehdit etmesi ailem duysa yıkılırlar yaSakın tehdide boyun eğmeyin, asla hiçbirşey ispat edemez, bir yere çağırırsa da gitmeyin, kapı önüne çık dese dahi çıkmayın, seviyorum ölüyorum demeyin rica ediyorum, böyle sizin nişanlınız gibi madde bağımlısı biri aşığım seviyorum dediği kızı öldürmeye kalktı.
Madde bağımlılığına birşey diyemiyorum, Allah kurtarsın ama seviyorum, aşığım deyip sevdiğini tehdit edenden insana hayır gelmez aksine zarar gelir, kötülük gelir.
Anne babanızı dinleyin, bu çocukla bir daha asla bir araya gelmeyin çok pişman olursunuz.
Kavga çıkarsa aileler arasında peki? Onun ailesi normal bir aile değil tam serseri ailesi. Annesi imam nikahı kıyalım diyodu gizliden gizlidendiğer konun kapanmış burdan vereyim sorduğun sorunun cevabını .. hiçbir şekilde o kayıtları alamaz..
sen dediğim gibi yap annene söyle beni size böyle söylemekle tehdit ediyor ben artık bu adama hiç güvenmiyorum her şeyi yapar bu de.. zaten adamın durumu ortada sana inanırlar ..
Peki ben irtibatı kestikçe iyice azıtmaz mı?önce sonuna kadar inkar et. resmi kayıtlarla ortaya çıkarsa "öldürmekle tehdit etti" deyip, sokak ortasında yediğin dayakları vs anlat ki, ailen seni daha kolay affeder.
onu her yerden engelle. asla muhatap olma bundan sonra. konuşsan da konuşmasan da o şerefsizce davranacak çünkü.
o yüzden Allah'a havale et. şu andan itibaren her türlü irtibatı kes.
Bana böyle şeyler demeyin yaAkıllı ailenin hali başka tabisana yorum yapmıyacağım
Kayınvalidem zaten çok kötü bir insan onunla kimse geçinemez özet geçiyorum herşeylerine göz yumduk. Nişanlım.. 2-3 sene önce madde bağımlısıydı sonra bıraktı bu son 1 Aydır gene başlamış ve ailem öğrendi işi bitirdiler bohçaların alınmasını bekliyorlar. Ben kahroluyorum ölü gibiyim şuan sakinleştirici içtim ayakta duruyorum. Bırakıcam dedi tedaviyi de kabul etti ama ailem bi kere yok dedi
Nasıl yorum yapalım git uyuşturucu batağına düş çok da tın yani bana neBana böyle şeyler demeyin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?