ailen haklı.Kayınvalidem zaten çok kötü bir insan onunla kimse geçinemez özet geçiyorum herşeylerine göz yumduk. Nişanlım.. 2-3 sene önce madde bağımlısıydı sonra bıraktı bu son 1 Aydır gene başlamış ve ailem öğrendi işi bitirdiler bohçaların alınmasını bekliyorlar. Ben kahroluyorum ölü gibiyim şuan sakinleştirici içtim ayakta duruyorum. Bırakıcam dedi tedaviyi de kabul etti ama ailem bi kere yok dedi
evlilik öncesi cinsellik yaşadığınızı ailen biliyor mu?Kayınvalidem zaten çok kötü bir insan onunla kimse geçinemez özet geçiyorum herşeylerine göz yumduk. Nişanlım.. 2-3 sene önce madde bağımlısıydı sonra bıraktı bu son 1 Aydır gene başlamış ve ailem öğrendi işi bitirdiler bohçaların alınmasını bekliyorlar. Ben kahroluyorum ölü gibiyim şuan sakinleştirici içtim ayakta duruyorum. Bırakıcam dedi tedaviyi de kabul etti ama ailem bi kere yok dedi
Ailen en dogrusunu yapmis duan 1 2 ay uzulursun gecer evlensen daha cok cekecektin bir kere birakmis zaten sonra yine baslamis simdibyine birakacak ama emin ol yine baslayacak. agla uzul kir dok rahatla cok canin aciyacak brlki ama daha buyuk uzuntuler yasamamn icin bugun uzulmen daha iyi.Kayınvalidem zaten çok kötü bir insan onunla kimse geçinemez özet geçiyorum herşeylerine göz yumduk. Nişanlım.. 2-3 sene önce madde bağımlısıydı sonra bıraktı bu son 1 Aydır gene başlamış ve ailem öğrendi işi bitirdiler bohçaların alınmasını bekliyorlar. Ben kahroluyorum ölü gibiyim şuan sakinleştirici içtim ayakta duruyorum. Bırakıcam dedi tedaviyi de kabul etti ama ailem bi kere yok dedi
Ben öyle bişey yazmadım amaevlilik öncesi cinsellik yaşadığınızı ailen biliyor mu?
bu yüzden mi yıkıldın bu kadar?
Uyku ilacı alıp uyuyorum ondan yazamadımO kadar yorum yaptık ,konu sahibi nerelerde
Düzelmez mi hiçAllah akıl fikir versin ne diyim ailen sana en büyük iyiliği yapıyor farkında değil misin neye ölüyorsun evlen sonra tekrar konu açarsın kocam madde bağımlısı ne yapayım diye evliliğin dönüşü kolay sanıyorsan fazlaca yanılıyorsun nişanlıyken ayrılmak en mantıklısı karar senin tabi
Hayır tek bir kızgınlığım yok ki onlara karşıAilene kizginsindir şimdi, işi bozdular diye. Onu da anlat, tam olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?