Bi akıl verin nolur nişanım atılıyor ben ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım şimdi ağlıyorsun falan ama ilerde anlayacaksın böylesi en hayırlısı,söz vermişken tekrar başlaması ailenin haklı,ne olacak yarın öbür gün madde almak için para bulamayınca evdeki eşyaları satacak yeri gelecek şiddet gösterecek ,belki kucağında çocukla kalacaksın öylesindense böylesi daha hayırlı,aman diyim yüreğine taş bas ve düşün beynini çalıştır

Niye oluyorsun anlamıyorum ?valla bu gençler neyin kafasını yaşıyor arkadaş adam madde bağımlısı kv kötü daha ne olsun Nisan atmak için sana ne lazım !

Aileni dinle inan pişman olmazsın onlar asla senin kötülüğünü istemez hem madde bağımlılığı öyle kolay birakilmiyo malesef ilerde daha çok üzülürsun

Aileni dinle sonra çok pişman olursun denendi onaylandı, mahvetme hayatını birsürü güzel şey var dünyada. Mutluluğunu bi erkeğe bağlama lütfen rica ediyorum yazık etme kendine

Adam madde bağımlısı anası şirret ailen bostan korkuluğu mu tabi ki kızlarını göz göre göre ateşe atmayacaklar.

ailen haklı.
evlenip yavaş yavaş ölmene göz yumacak değiller.

sen daha iyilerine layıksın.

biraz sakinles . bırakacamla olmuyor o işler iki gün sonra evlenip bir tartismNızda yine baslayabilir. ve sanada baslatabilir cok kişi gördüm öyle

simdi aglıyorsun ancak bircok kadının kocası katilleri. belki bir hayır vardır. anne babanı dinle

evlilik öncesi cinsellik yaşadığınızı ailen biliyor mu?
bu yüzden mi yıkıldın bu kadar?

Ailen en dogrusunu yapmis duan 1 2 ay uzulursun gecer evlensen daha cok cekecektin bir kere birakmis zaten sonra yine baslamis simdibyine birakacak ama emin ol yine baslayacak. agla uzul kir dok rahatla cok canin aciyacak brlki ama daha buyuk uzuntuler yasamamn icin bugun uzulmen daha iyi.

Düzelmez mi hiç

Uyuşturucu madde bağımlısı bir nişanlı ve ço kötü diye tabir ettiğin kayınvalideden kurtuldum diye sadaka vereceğine ölüyorum diyorsun bak bu ilginç. Benim kızım olsaydın aynı ailen gibi davranırdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…