Bi bakar mısınız?:)

Ne hakkın var ki?

Babam beni taciz edebilir başıma geleni biliyorum açsa mıydım kapıyı? Aklın yok senin. Düşünme yeteneğin

ne hakkından bahsediyosun sen ben fikrimi yazmakta özgürüm derdini gülerek anlatan sensin kusura bakmada ya anlatmayı beceremiyorsun ya da uydurmayı.saçma sapan bir anlatıma sahipsin ben yargılayamazsın konun gerçeksede tuhafsın (ki sanmıyorum) gerçek değilsede beceriksiz bir ergensin

Babam beni taciz edebilir başıma geleni biliyorum açsa mıydım kapıyı? Aklın yok senin. Düşünme yeteneğin
o zaman bu mesajını ihbar kabul edip polise ve bakanlığa bildirmemiz gerekiyo.hemen ekran görüntüsü alıp cimere yollayabilirim.kurtulmuş olursun sen ve otel sahibi ama lobide yatan ablan :) baban taciz ediyo ve annen susuyo sonuçta aramızdaki polis arkadaşlar yardımcı olurlar.bir de bana hakaret edildi buna bi dava açılmasını istiyorum

Tanımadığım birine sırf eğlencesine böyle yorum yapmam. Ergenim doğru, 18 yaşındayım çünkü. Fikir özgürlüğünü yanlış anlamışsın ofansif yaklaşıyosun. Ciddiyr alacak birisi olsaydı yerimde yaptığın kötü sonuçlar doğurabilirdi. Yine de önyargılı davranıp hakkımı yedin. Bu kötülükle yaşayacak olan sensin.

Senin takıldığın başka şeyler. Ufak detaylar. Babamın otel sahibi oluşu. Çocuk musun ya? Baban taciz ediyo annen susuyo dalga mı geçilir böyle konuyla dengesiz

Senin takıldığın başka şeyler. Ufak detaylar. Babamın otel sahibi oluşu. Çocuk musun ya? Baban taciz ediyo annen susuyo dalga mı geçilir böyle konuyla dengesiz
yooo yalancı ergenus ablan yaşındayım. ayrıca konuyla dalga geçen sensin gülücükler saçmalıklar havada uçuşuyo ben gayet ciddi cimer'e ekran görüntüsü yolladım yazdıklarını ihbar olarak , ciddi dedin ben de ciddiye aldım

Cimer kim bilmiyorum ne diye ihbar ettin bilmiyorum ama bu başlık duruyor burda gör bak. Utanıcaksın söylediklerinden. Fikri olanlar yardımcı olabilecekler bekliyorum

Cimer kim bilmiyorum ne diye ihbar ettin bilmiyorum ama bu başlık duruyor burda gör bak. Utanıcaksın söylediklerinden. Fikri olanlar yardımcı olabilecekler bekliyorum
cimer kim mi? hahahaha çok güzel öğrenmiş olursun bu vasıtayla :) yazdıklarını ihbar ettim hani baban taciz ediyormuş aile içi şiddet uyguluyormuş vs hepsini cumhurbaşkanlığı yetkililerine anlatırsın artık ciddi ciddi.ayrıca hakaretini de ihbar ettim :) ( gülücük seversin sen ciddi konularda)

konun garip değil ben kötüyüm tamam.eğlencesinede yorum yapmadığıma eminim peki sen eğlencesine yazmadığına emin misin .demagoji yapma lütfen

Görüşelim aynı şekilde

konun garip değil ben kötüyüm tamam.eğlencesinede yorum yapmadığıma eminim peki sen eğlencesine yazmadığına emin misin .demagoji yapma lütfen
Hayır ya gerçekten anlamıyorum neden yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim halledeceğim bi şekilde sağ olun

Hayır ya gerçekten anlamıyorum neden yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim halledeceğim bi şekilde sağ olun
korkma korkma sadece hakaretlerini ve itiraflarını screenshot aldım, eğer yönetim anlattıklarının doğru olduğunu onaylarsa bakanlığa bildiririz.böyle uydurma olaylar için rahatsızlık vermem ben :) :) :) :)
18 yaşında ayrı evde yaşayan dershaneye giden biri değil cimer kim dediğine göre ergensin daha ufaksın belli kıyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…