bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

Hoşgeldin

Allah kavuştursun

Günlük yediklerimizi yazıyoruz dönüp okuduğumuzda fazlalıklarımızı görüyoruz kendi adıma iyi oluyor hatta kendimi firenliyorum çoğu zaman...

Bu sabah itibarı ile her cuma kilolarımızı yazacağız

Hosgeldin tatlim burda yediklerimizi yaziyoruz, o sebeple kendi adima soyleyeyim ben dikkat ediyorum, aman kizlara yazmayayim diye yemekten vazgeciyorum 2 gündür

Hoşbuldum kuzum buraya yazmanın beni de dizginleyeceğini düşünüyorum,utanırım da yemekten vazgeçerim

Hoşbuldum tatlım:114:amin tüm bekleyenleri inşallah.

Sizlerden utanıp yemeyeceğim ben de yoksa ipin ucu kaçıyor

Ben dun gece kuzenimin düğün pastasindan bile yemedim sirf buraya o pastayi yedim yazmamak icin o yuzden bu topik isimizi kolaylastiracak

Kızlar sizde kilo yokmuş,ama işte daha az olsun benim gibi 60 hedef 50:18:

tabloyu oluşturdum asıl benim kilomu görünce sok olcanız

haftalık yapmadım aylık yazdım şimdilik.

kızlar benim baskül yanlış galiba ya :26: bir ayda 5 kg almıs olamam dimi..
hayır diyelim ki aldım.. eee yine aynı kotları giyebiliyorum :44::44: 5kg da aynı kot olmaz ki :26:

Süpersin bebeğim ben bu sabah yediklerimi yazmayayım hiç günlük kalori ihtiyacımı kesinlikle doldurmuşumdurakşama kadar dizginlemem lazım kendimi

Bugun yediklerimizi yarin sabah bildiriyoruz kusum aksama dengelersin, hem zaten bugun aniden basladigin icin sabah yediklerini gormeyiz biz

Asli tabloda dila niye orda yaziyor kilosunu yazmamissin koseye yazdigin icin bide eksik arkaslar var listede

evlenirken 53 kiloydum sonra aynı başlıktaki gibi yedikçe ye şiştikçe şiş oldum 58-59
53 e düşmem lazım
ne yapıyorsunuz nasıl ilerliyorsunuz
spora da gittim giderken 55 dim 58 oldum
daha çok aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…