- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi DonukPudra
-
Herkese selamazminiz bol ve cumanız hayırlı olsun kızlar:114:
Ramazanda aldığım kiloları vermek için bir dost tavsiyesiylearanıza katılmak istiyorum.Zira yemek konusunda kendimi dizginlemeye çalışırken irademe yenik düşüyorum
diloş bilmiyo mu tablo yapmayı tahmini 2013 gelinlerinde yapıyordu ya öğretsin sana cnm
Hosgeldin tatlimburda yediklerimizi yaziyoruz, o sebeple kendi adima soyleyeyim ben dikkat ediyorum, aman kizlara yazmayayim diye yemekten vazgeciyorum 2 gündür
Hoşgeldin
Allah kavuştursun
Günlük yediklerimizi yazıyoruz dönüp okuduğumuzda fazlalıklarımızı görüyoruz kendi adıma iyi oluyor hatta kendimi firenliyorum çoğu zaman...
Bu sabah itibarı ile her cuma kilolarımızı yazacağız
Hoşbuldum kuzumburaya yazmanın beni de dizginleyeceğini düşünüyorum,utanırım da yemekten vazgeçerim
Hoşbuldum tatlım:114:amin tüm bekleyenleri inşallah.
Sizlerden utanıp yemeyeceğim ben de yoksa ipin ucu kaçıyor
Ben dun gece kuzenimin düğün pastasindan bile yemedimsirf buraya o pastayi yedim yazmamak icin o yuzden bu topik isimizi kolaylastiracak
Süpersin bebeğimben bu sabah yediklerimi yazmayayım hiç günlük kalori ihtiyacımı kesinlikle doldurmuşumdur akşama kadar dizginlemem lazım kendimi
hoşgeldin
bugünün menüsünü yarın yazacagız mesela
birlikten kuvvet doğar
ben yazmıyım hiç hedef falan bence
sizinle burda takılmak güzel
Süpersin bebeğimben bu sabah yediklerimi yazmayayım hiç günlük kalori ihtiyacımı kesinlikle doldurmuşumdur akşama kadar dizginlemem lazım kendimi
kızlar benim baskül yanlış galiba ya :26: bir ayda 5 kg almıs olamam dimi..
hayır diyelim ki aldım.. eee yine aynı kotları giyebiliyorum :44::44: 5kg da aynı kot olmaz ki :26:
kızlar benim baskül yanlış galiba ya :26: bir ayda 5 kg almıs olamam dimi..
hayır diyelim ki aldım.. eee yine aynı kotları giyebiliyorum :44::44: 5kg da aynı kot olmaz ki :26:
cnm ben 2 kilo alınca vücudum fark ediyor kotlarım olmuyor kesinlikle yanlış kilonkızlar benim baskül yanlış galiba ya :26: bir ayda 5 kg almıs olamam dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?