bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

Merak etme Aslı ben nete girdiğim sürece hep burdayım

Yalnız kalmak yok hem ben bir kaç kilo verdikten sonra yavaşlıyo benimkisi hızlı kilo veremem ki

ilkay kısa hedef ne güzel işte

ilk başarılı bir şekilde mezun olan sen olacaksın aramızdan

Tesekkurler gamze aslininda dedigi gibi tavuga sira gelmedi, daha az önce geldi bana ama süt tuketiyorum ben yag yakici ozelligi var diye biliyorum :26:

Bugun itibariyle artik evimde kalacagim, o yuzden tarcinli balli suyumu ve ve yesil cayimi icecegim biberiye bende kalp carpintisi yapmisti :26:yine de ona bi sans daha verecegim :128:

biberiyeden ziyade yeşil çay tüketelim.
ben bugün işyerine getirdim ama daha yapmadım üşenip.

alkali diyeti yaparken de mesela.. ne kadar et yersen onun 2 katı yeşillik tüketiyordum..
hoş benim ondan yana sıkıntım yok ama.

Bircan spor yaparsan hızlı verirsin.. çünkü kilolu oldugumuz için birden gidiyor arada ket dönemi oluyor o da beyin kendini şartlandırdığı için vücut deposunu korumaya alıyor. belli bir yerden sonra bunun zararlı birsey olmadıgını anlayarak tekrar yakıma izin veriyor. tek suçlu beynimiz

Eşimle konuştum şimdi o da spor yapalım ben sana destek olayım maden bu kadar ciddisin dedi onun sayesinde başlarım yine...

Kızlaaarrrrr ben çok kötü birşeyyy yaptımmmmm.... :18: 1 buçuk dilim ekmekle dondurma yedim bu öğlennn

benimkinde de hiç bi zayıflama spor yapma telaşı yok
aslında gayet de göbeği var ama sallamıyo resmen ama ona göre ben hep bu kiloda kalmalıyım hiç almamalıyım

benimkinde de hiç bi zayıflama spor yapma telaşı yok
aslında gayet de göbeği var ama sallamıyo resmen ama ona göre ben hep bu kiloda kalmalıyım hiç almamalıyım

erkeklerin hepsinde mi var bu ya
benim eşim de eski haline dön dön dedi. başladım diyete onun göbek de yol almış maşallah ama dedim eski halime dönersem yanımda bu göbekle duramazsın ona göre diye

kızlar bende geleyimmi aranıza
başlangıç kilom :68
hedef :60

nilooommm kız zaten ancak burda buluşurduk :)))
evlendik ders çalıştık aldık kiloları

beni de listeye eklemişsiniz aslı, teşekkür ederim
ben 1 haftadır spor yapmaya çalışıyorum eşimle
bizde de durum tam tersi, eşim spor yaparak kilo alıyor
çok zayıf o yüzden birlikte spor yapıyoruz
bugün sabahtan beri yediklerimi yazim size
sabah kahvaltılık gevrek bir kase sütle birlikte
sonra bir şeftali, kayısılı meyveli yoğurt
5-6 tane galeta, 2 salatalık 3-4 tane zeytin
biraz da üzüm
ben su içme özürlüyüm

şöyle bakınca gayet iyi gidiyor gibi ya hayırlısı, tatlıya dayanamıyorum
zaten tatlı yüzünden aldım ya, kışın akşam spordan gelirdim yapardım bitki çayımı alırdım önüme tatlımı
sonrada hocaaammmm ben niye zayfılayamıyorum

erkeklerin hepsinde mi var bu ya
benim eşim de eski haline dön dön dedi. başladım diyete onun göbek de yol almış maşallah ama dedim eski halime dönersem yanımda bu göbekle duramazsın ona göre diye

Aslııı sen önceden kaç kiloydun :44:

Tatlım bugün yediklerimizi bir sonraki sabah yazıyoruz sende öyle yap istersen parça parça olmasın

bircanım eşimle tanıştığımda 74 tüm hatta boyum oldugu için zayıfsın bile diyen oluyordu.

mutluluktan şiştim

söz nişana kadar aldım.. nişandan sonra da aldım vereceğime sonra düğüne yakın yine sporla toparladım.. ama maşşallah 90lara merdiven dayandı.

anladım canım ben de mutluluktan şiştim 70 kg idim ben nişandan sonra olayı abarttım.. Boy da kısa olunca şimdi enim boyum bir çamaşır makinası gibi oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…