bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

Aaa 2 adet pdrci varmis yani burda:13: devlettemisiniz ikinizde:26: ben ozeldeyim kpss hazirlanacagim bu yil, insallah atanmak istiyorum

evet ilköğretimdeyim canım özelden korktuğum için direk devlet

atanırsın ya puanlar çok yüksek değil ben 2011 de 84le atanmıştım.

Bende 2 yildir özelde calisinca anladim devletin onemini gec olsun güç olmasin.. senin puanin iyiymis yaa benimde en az 85 almam lazim denizliyi tercih edecegim sadece çünkü:44:

mesaj kutunu rica etsem boşaltır mısın?

Boşalttım:)

maviask callanetics yaptın mı o daha etkili

Diyet ilk başladığımda spor filan yapmıyordum işte KK dan spor araştırırken Leslie gördüm ilk zaten o dönemde vücudum oldukça hantaldı ancak Leslie 1 mille başlayabildim. Sonra start ıt up buldum callanetics filan da vardı ama video önce slim in 6 yükleyince ona başladım bi de ona alıştım. Callanetics video yükledim ama hiç yapmadım :)

aa bende pdrciyim

memnun oldum limooon aynı dönem atanmışız nerden mezunsun? ben de 83 le atanmıştım

teşekkür ederim maviaşk araştırıcam ben de

Bende 2 yildir özelde calisinca anladim devletin onemini gec olsun güç olmasin.. senin puanin iyiymis yaa benimde en az 85 almam lazim denizliyi tercih edecegim sadece çünkü:44:

senin devlet görevi nasıl oluyor ilkay? şu an büroda mısın yoksa sen de özel okulda mısın??

senin devlet görevi nasıl oluyor ilkay? şu an büroda mısın yoksa sen de özel okulda mısın??

Ben marta kadar bi aile danisma merkezindeydim.. orda mesai saatleri coktu evime kendime vakit ayiramiyordum.. simdi bi sirketteyim. Isyeri psikologum.. biz devlette hastanelerde, toplum ruh sağlığı merkezinde, üniversitelerde, emniyette, ceza ebleri ve denetim serbestlikte, aile ve sosyal politikalar bakanliginda calisabiliyoruz ben denizlide hangisi kontenjan acarsa tercih yapacagim..

aile danışma merkeziii hayalimdi iş alanı fazlaymış ya birinden biri olur,
inşallah bakanlık olsa süper olur ama böyle bitmesin dizisi gibi çok ütopik ama bir aileye bile etkin olsa ne mutlu

ben de özge
yaş 27 avukatım
ben de tazecik evliyim

ben sadece krizi psikolog olarak biliyodummm amma çok psikolog varmış

Kızlar Tanışıyoruz galiba ben kaçırmışım

Adım Pelin 22 Yaşındayım Kamu Görevlisiyim (Memurum) yarışmaya işyerimden Katılıyorum

Son düzenleme:
kızlar bende aranıza katılabilir myiim. son zamanlarda artık etrafmdakilern kilo almışsın lafndan nefret eder oldm. kararlıyım o kilolarrr gidecek arkadasssssssssssssss

Tatlım bugün yediklerimizi bir sonraki sabah yazıyoruz sende öyle yap istersen parça parça olmasın

evet yaa unuttum bir gün sonra yazılıyordu dimi

herkes tanışmış bende tanışayım
ismim ebru 29 yaşındayım evliyim işsiz öğretmenim
ideal kiloma kavuşmayı kendime ve diğer yarışmacı arkadaşlara diliyorum
kızlar yaş ilerledikçe kilo vermek daha zor oluyor

kızlar bende aranıza katılabilir myiim. son zamanlarda artık etrafmdakilern kilo almışsın lafndan nefret eder oldm. kararlıyım o kilolarrr gidecek arkadasssssssssssssss

Merhaba hosgeldin topigin icerigini biliyormusun.. her cuma tartilma günümüz her sabah bir önceki gün neler yedigimizi yazip onlar hakkinda konusuyoruz eger surekli burada olacaksan suanki kilonu ve hedef kilonu yazarsin, tabloya ekler asli seni

Kimse yok ama ben yinede yazayim

16 Agustos cuma

Sabah
*küçük bi adet pisi (isyerindeki birinin esi yapip gondermis, sabah sicacik dayanamadim ama havlu peceteyle alabiidigim kadar yagini aldim)
*sekersiz nescafe

Arada süt

Ogle
*tavuk izgara
*3 kasik pilav
*ayran

Aksam
*nesfit

2lt su

Dün dondurma yemedim sabahki pisi olmasa iyi bi menu sanirm :44: spora hala baslayamadim :26:

***sabah
2 tane kabak mücveri
domates
peynir
zeytin

***öğle
ezogelin çorbası

***akşam
yarım kuşbaşılı pide( arkadaşlarla buluşunca zorunluluktan yedimm )

aralarda meyve

***sabah
2 tane kabak mücveri
domates
peynir
zeytin

***öğle
ezogelin çorbası

***akşam
yarım kuşbaşılı pide( arkadaşlarla buluşunca zorunluluktan yedimm )

aralarda meyve

Canim pide disinda gayet iyi bir menü disariya ciktigimda ben hep izgaralari tercih ediyorum ama tabi sadece pide salonuna gittiyseniz, sana secenek kalmamis olabilir

günaydın

16.08.2013 listem :

sabah kalkınca callan ve kol egzersizi

kahvaltı ; yarım dilim ekmek,peynir,bir kaşık bal

ara: muz

öğlen; karnıyarık

ara;kuru kayısı ... çay

akşam; bamya ,yoğurt,bir dilim ekmek..yarım mısır..

2 bardak çay...

Asli sabah sabah spor yapmissin yaa harikasin
Menunde basarili :128:
Bide sey soracagim muz kabizlik yapmaz mi canim:44: baska bir meyve mi yesen :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…