- Konu Sahibi DonukPudra
-
Aaa 2 adet pdrci varmis yani burda:13: devlettemisiniz ikinizde:26: ben ozeldeyim kpss hazirlanacagim bu yil, insallah atanmak istiyorum
evet ilköğretimdeyim canım özelden korktuğum için direk devlet
atanırsın ya puanlar çok yüksek değil ben 2011 de 84le atanmıştım.
mesaj kutunu rica etsem boşaltır mısın?
maviask callanetics yaptın mı o daha etkili
aa bende pdrciyim
evet ilköğretimdeyim canım özelden korktuğum için direk devlet
atanırsın ya puanlar çok yüksek değil ben 2011 de 84le atanmıştım.
Benim yüklediğim slim in 6 - start it up 24 dk civarı 6 gün devam ediyorsun bir gün mola verip diğer levele atlıyorsun ya da tekrar bu start it up 6 gün yapıp bir gün moladan sonra rump it up a geçiyorsun. Normal yeme düzenine devam edebiliyorsun hareketler oldukça sıkılaştırıcı yapınca anlayacaksın her yerin yanıyor :) Kısa olması da iyi oluyor beden incelmesi oluyor özellikle basen bel bölgesinde. Leslie de cok yapmışımdır güzel normal diyet sürecinde dışarı çıkıp yürüyemiyorsan evde takip edebileceğin bir program. Ben Leslie 3 mile ve start it up yapmıştım günlük. O dönemde 65 kilodan 53 kiloya düştüm. İki sene civarı o aralıkta dolastım fakat sinsi baktım gene alıyorum 56.8 de artık buna dur dedim 15 gün önce. Bakalım tartılmadım ama 2 kilo vermiş görünüyorum ilk hafta start it upta yaptım hemen belimde incelme oldu.
Bende 2 yildir özelde calisinca anladim devletin oneminigec olsun güç olmasin.. senin puanin iyiymis yaa benimde en az 85 almam lazim denizliyi tercih edecegim sadece çünkü:44:
senin devlet görevi nasıl oluyor ilkay? şu an büroda mısın yoksa sen de özel okulda mısın??
Ben marta kadar bi aile danisma merkezindeydim.. orda mesai saatleri coktu evime kendime vakit ayiramiyordum.. simdi bi sirketteyim. Isyeri psikologum.. biz devlette hastanelerde, toplum ruh sağlığı merkezinde, üniversitelerde, emniyette, ceza ebleri ve denetim serbestlikte, aile ve sosyal politikalar bakanliginda calisabiliyoruzben denizlide hangisi kontenjan acarsa tercih yapacagim..
aile danışma merkeziii hayalimdiiş alanı fazlaymış ya birinden biri olur,
inşallah bakanlık olsa süper olur ama böyle bitmesin dizisi gibi çok ütopik ama bir aileye bile etkin olsa ne mutlu
ben de özge
yaş 27avukatım
ben de tazecik evliyim
ben sadece krizi psikolog olarak biliyodummm amma çok psikolog varmış
Kızlarr ben bugün Dukan Diyetine Başlıyorum Kitabını aldım.....
Kızlar Tanışıyoruz galiba ben kaçırmışım
Adım Pelin 22 Yaşındayım Kamu Görevlisiyim (Memurum) yarışmaya işyerimden Katılıyorum
Tatlım bugün yediklerimizi bir sonraki sabah yazıyoruz sende öyle yap istersen parça parça olmasın
kızlar bende aranıza katılabilir myiim. son zamanlarda artık etrafmdakilern kilo almışsın lafndan nefret eder oldm. kararlıyım o kilolarrr gidecek arkadasssssssssssssss
***sabah
2 tane kabak mücveri
domates
peynir
zeytin
***öğle
ezogelin çorbası
***akşam
yarım kuşbaşılı pide( arkadaşlarla buluşunca zorunluluktan yedimm)
aralarda meyve
günaydın
16.08.2013 listem :
sabah kalkınca callan ve kol egzersizi
kahvaltı ; yarım dilim ekmek,peynir,bir kaşık bal
ara: muz
öğlen; karnıyarık
ara;kuru kayısı ... çay
akşam; bamya ,yoğurt,bir dilim ekmek..yarım mısır..
2 bardak çay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?