bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

anladım canım ben de mutluluktan şiştim 70 kg idim ben nişandan sonra olayı abarttım.. Boy da kısa olunca şimdi enim boyum bir çamaşır makinası gibi oldum

bu topicte bu gercekleştiriliyor beylerrrrrrrrrrrr

çamaşır makinalarınızı getiriyorsunuzzzzzzz

biz size geliştirip sıkılaştırıp buzdolabı olarak veriyoruz

evet
*

ben bu akşam eve gidince fotolarımı çekeceğim göbek bacak başlangıç bugün.. sonra 1 ay sonra bakalım değişimim nasıl olacak.. ha bir de ölçülerimi yazacağım

Evet aslinda sikilasmak icin spor yapanlar, olculerimiz icinde mi bi tablo yapsak asli beni dovecek simdi, bi tablo daha cikariyorum basina diye

kızlar siz çok yaşayın emi amma güldüm karnım ağrıyacak çamaşır makinesi ve buzdolabı olayını tuttum

benim eşimde aynı aldı başını gidiyor beyfendi takmış benim aldığım 3-4 kiloya maşallahın var göt göbek büyüdü diyip duruyor kendilerine bakmazlar ama

ben de sıkılaşmak istiyorum leslie ve jıllıan michael başlıklarını eklemiştim sık kullanılanlara onlarla spor çok mu zor ben de biraz rahatıma düşkünüm ve çok sık acıkır oldum dk hapının etkısı mı dıye de dusunmuyor degılım velhasıl kılom 56 hedefim 54 tur canlar yarısmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Bende 56. 8 kiloyum 50 ye düşmeyi hedefliyorum :) Leslie tavsiye ederim. Ama Slim in 6 bana daha etkili gibi geliyor verilecek çok kilon yok. Slim in 6 üc levelden oluşuyor start it up, ramp it up, burn it up. Ben sadece start it up yaptım günde 25 dk 6 gün devam ediyorsun 1 beden inceliyorsun.

teşekkürler aslı

mesajı geç gördüm

ilkay hatırlattığın için teşekkürler.

bu arada sizleri tanıyablir miyim?

ben 25 yaşımdayım, öğretmenim , bekarım

vaay güzelmiş o işte aslında hazır tat,ldeyken başlasam harika olur tabi bununla bırlıkte yemek diyeti de vardır? sporu sabah mı yapıyordun? ınternette 35 dakıkalık bır vıdeosu var onunla mı çalışmıştın?

Son düzenleme:
İlkayy ölçülerimizi yazmayalım ama tutalım tabi iyi fikir

Tamam bebis yazmayalim

teşekkürler aslı

mesajı geç gördüm

Bende 25 yasindayim, 1 yillik evliyim, kocisim nisandan beri askerde, 1 ay sonra gelecek bi adet psikologum

aslımmm ben daimi değilim bir kaç bilgi koparıp kaçarım sizleri motice ederim

teşekkürler aslı

mesajı geç gördüm

meslektaşım hoşgeldinn

Bende 25 yasindayim, 1 yillik evliyim, kocisim nisandan beri askerde, 1 ay sonra gelecek bi adet psikologum

Allah kavuştursun İlkaycım sen de meslektaşım sayılıyosun kii ben de psikolojık danışman&rehber öğretmenim

Benim yüklediğim slim in 6 - start it up 24 dk civarı 6 gün devam ediyorsun bir gün mola verip diğer levele atlıyorsun ya da tekrar bu start it up 6 gün yapıp bir gün moladan sonra rump it up a geçiyorsun. Normal yeme düzenine devam edebiliyorsun hareketler oldukça sıkılaştırıcı yapınca anlayacaksın her yerin yanıyor :) Kısa olması da iyi oluyor beden incelmesi oluyor özellikle basen bel bölgesinde. Leslie de cok yapmışımdır güzel normal diyet sürecinde dışarı çıkıp yürüyemiyorsan evde takip edebileceğin bir program. Ben Leslie 3 mile ve start it up yapmıştım günlük. O dönemde 65 kilodan 53 kiloya düştüm. İki sene civarı o aralıkta dolastım fakat sinsi baktım gene alıyorum 56.8 de artık buna dur dedim 15 gün önce. Bakalım tartılmadım ama 2 kilo vermiş görünüyorum ilk hafta start it upta yaptım hemen belimde incelme oldu.

ben de aslı

yaş 25 ..

taze evli sayılırım tekstil firmasında çalışıyorum..

şişliklerimi atmaya geldimm bu maçı burada kazanmaya geldim

mesaj kutunu rica etsem boşaltır mısın?

Aaa 2 adet pdrci varmis yani burda:13: devlettemisiniz ikinizde:26: ben ozeldeyim kpss hazirlanacagim bu yil, insallah atanmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…