bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

Asli cok sıkı gidiyorsun, hem sporda hem diyette ben daha spora baslayamadim .. baslamaliyim bide ictigim su miktarini artirmaliyim
Haftasonu cok fire veriririm diyordum ama vermedim neyseki, meyve de yedim

bu arada asli piyano keki begenmelerine sevindim ama bence sende bi catal tatmalisin, o kadarciktan ne olacak

teşekkür ederim eşim şokta bu halime canım çekmesin diye benden gizli çikolata yerken yakaladım cumartesi günü çocuk gibi saklamaya çalışıyor. dün spor yaparken de sözde destek olacak bensiz ne yapıyorsun diye uyku sersemi gelmiş yanıma. yanımda dur dedi.. sızdı kaldı hem spor alanımı daralttı hem uykumu getirdi ama buna rağmen tamamladım..
tamam akşam ödül olarak bir çatal alacağım

bir de basküldeki yanlış kilomu yazacağım ben sonradan fazla kilo vermiş olmak beni sevindirir başka yerde tartılana dek kontrol edemem ne kadar verdiğimi

günaydınlar diyet arkideşlerii
hafta sonu menümü yazmaya utandığımdan pas geçmek istiyorumm :18::18::18::18::18:
ama tam destekk devam ediyorum inşallahh

canim bencede ayni baskulde tartildigin sürece kac kilo verdigini bilirsin en azindan, kilon yanlista olsa
acıkmaz mıyım hemde nası

bilmediğim çorbaları öğreniyorum faydaı oldu

oda güzel tabi corba kulturjn genislemis olur sen aralarda kurumeyvelerden falan atistirabilirsin aksama dogru acikinca

Kizlar az once masama mis gibi kokan bi adet simit getirdiler ama onu geri cevirdim, aglamak istiyorum

Aslı seni kutluyorum

Asli cok sıkı gidiyorsun, hem sporda hem diyette ben daha spora baslayamadim .. baslamaliyim bide ictigim su miktarini artirmaliyim
Haftasonu cok fire veriririm diyordum ama vermedim neyseki, meyve de yedim

Ben spor olayına hala alışamadım

Hafta sonu fire vermek benim işim İlkay sen rahat ol

günaydınlar diyet arkideşlerii
hafta sonu menümü yazmaya utandığımdan pas geçmek istiyorumm :18::18::18::18::18:
ama tam destekk devam ediyorum inşallahh

günaydınlarrrrr

ben de diloş gibi pas geçiyorum :18: kıtlıktan çıkmış gibi yedim
ama bu hafta sağlıklı ve dengeli beslencem kısmetse

Ben tatlı ve yemek olayını çok azalttım.
Gerçi midem bulanıyor ondanda kaynaklı olabilir.
Spor salonuna tek inmeme eşim izin vermiyor bu uyuşturucu olayından beri
AMa haftasonu evde yaptığım spordan sonra bugün yataktan kalkmak gerçekten zordu.
Eşim resmen spatula ile kazıyacağım seni dedi kalk ben çıkıyorum işe geç kalacaksın dedi. Kapıda yolcu ederken kolay gelsin öpücüğüyle uyandım Yataktan çıkmasam asla gitmezdi uyurum tekrar diye

ben de şimdi jillian 'ı indiriyorum

arada canım sıkılırsa 5-10 dk yaparım bu tempo beni aşar gibi.

sesini kapatıp müzik açayım o zaman

sanmıyorum deneyeceğim meraktan..
callanetics yetiyor bana zaten arada tifanny de ekleyip devam ederim.

tiffannyi bilmiyorum ama calla yeter sana aslı jilli cok zipliyor nefesim kesiliyordu bende bu aksam calla yapayim insallah, cok ihmal ettim regl döneminde spor yapmakta :120:

tiffannyi bilmiyorum ama calla yeter sana aslı jilli cok zipliyor nefesim kesiliyordu bende bu aksam calla yapayim insallah, cok ihmal ettim regl döneminde spor yapmakta :120:
[video=youtube;r_J8btnIEKQ]http://www.youtube.com/watch?v=r_J8btnIEKQ&feature=related[/video]
ilkay tifanny bu hem dans eder gibi zevkli oluyor ama terletiyor bayağı ben eğlenerek yapıyordum geçen sene
başka videoları da var
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...bek-eritme-bel-sekillenirme-icin-birebir.html

Ben bu topiğiiii görmemişimmmm

Yazıp yazmamakta karar kaldım çünküüü diyet yapasım yok hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…