bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

benim kv ve kardesleri de öyle o yüzden idealin balik etli kadin oldugunu savunuyorlar ama ogullari öyle düşünmüyor

Ben bu hafta hic yesilcay icmedim.. demleme icebiliyorum zaten, sallamayi sevmiyorum .. form cayi seviyorum ama oda benim bagirsaklara dokunuyor

günaydınlar hanımlar

reglim başlıcek galiba ağrıdan ölüyorum

06.09.2013

***sabah
1 sigara böreği
1 tane kurabiye
şeftali üzüm

***öğlen
bastırması için yarım paket elmalı form bisküvü

***ikindi- akşam
ızgara tavuk
2 kaşık pilav
bol salata

şekersiz çay
şekersiz neskafe

yeşilçayı bende sallama içemiyorum demliyorum.. burdan tuğba kuruyemişten alıyorum..

evet oğulları tam tersini istiyor

neyse çok konuştuk yeşil çay demlemek gerek artık İlkay ben şimdi yapacağım hemen..

*
limon

bende öğleyin is cikisi eve gidince demleyim kuzum

bende okulda içyei düşünüyorum sallama olur ama.

ya ilk haftadaki gaz motivasyon yok bende :/

dünkü menüm:
ballı sirkeli su
sabah: 1 kurabiye 1 bardak süt
öğlen: çorba
ara: üzüm, incir
akşam üzeri: menemen yarım porsiyon, 1 dilim ekmek
akşam yemeği: yarım porsiyon karides güveç, çok az patates kızartması, salata, bir bardak da (bardak ince uzun) bira
karidesin yanında güzel gidiyor diye içtim, ama pişmanım

ikisi bir arada neskafe

2 lt su ve spor. yürüyüş, 100 tane mekik
ve son kilom: 57.7 :2:
hala istediğim gibi kilo veremiyorum

selamlar

07.09

***sabah
az omlet
zeytin
peynir
domates

***öğlen
az çorba
az taşlık

***akşam
çeyrek kokoreç

aralarda
2 tane ekler
çay

pazar diye kimsecikler yok
ben bile yeni oturdum pc ye, akşama kadar kışlık yapmakla uğraştım
konserveler vs.

dünkü menüm:
sabah: omlet,15 zeytin, peynir,domates, salatalık, yeşillik ve bir dilim ekmek,şekersiz çay

gün boyu denizdeydim ve akşam dahil yediklerim:
üzüm,2 tane kurabiye, 3 tane mercimekli köfte
bir dilim ekmek,peynir,incir, yeşilçay

Günaydın kizlar
Cumartesi
Sabah
*sekersiz nescafe
*az ekmek arasi peynir

Öğle
*corba
*3 kofte
*1 kasik taze fasulye
* yogurt

Aksam
*arkadaslarim bendeydi, kizlar gecesi yaptik, yemedigim sey yok

Pazar
Sabah
*peynir
*salatalik
*6 zeytin
*patatesli börek bi dilim

Ogle-aksam
*az cips
* bi avuc antep fıstığı

Kahvaltiyi gec yaptigimdan ve aksam 6da uyudugumdan boylede dengesiz bi menü kötü bi haftasonu, diyet adina

hafta sonu gıremıyorum menulerınız ve paylaşımşarınız harıka arkadaslar bu hafta daha çok dıkkat edelım ben dun kahvalyıya gıtım bıraz fazla yedım o9nu harıcınde dıyetısyenın dedgıne bıre bır uyuyorum 62,8 dı gecen hafta nekadar gıttı carsamba gunu gıdecem tekrar dunku menum
sabah kahvaltı yarım gozleme kasar,salam,sekersız cay
meyve kavun karpuz
arada turk kahvesı
aksam tavuk salata su 1 lt ıcebıldım hafta sonu bu ış zor oluyo sanırım dıkkatım dagılıyo

günaydınlar

cumartesi menüm ;

sabah : zeytin,peynir,cay,yarım dilim ekmek

ara;çay

öğle; yarım tost,ayran

akşam;yarım tabak kısır,çay

pazar menüm;

sabah; bol yeşillikli salata,zeytin,peynir,çay,1 dilim ekmek

ara; su

öğle;yok

ara; yarım dilim poğaça

akşam;3köfte,2 tavuk kanat,salata

kg ...88 regl halde. bu baskül doğru bu arada :18: düğünden sonra cozutmusum resmen:18:.. evdeki baskül de 2 kg fazla gösteriyor. tespitimiz üzere.

aslı evdeki tarti 2 kilo fazla cekiyorsa baslangic kilon 89 muydu:44: bence daha fazla kilo vermis olmalisin :26: esin farki gorebiliyodu dimi

aslı evdeki tarti 2 kilo fazla cekiyorsa baslangic kilon 89 muydu:44: bence daha fazla kilo vermis olmalisin :26: esin farki gorebiliyodu dimi
evet İlkay eşim farkı bariz görüyor bende farkediyorum.. yanlarım gitti yok.. göbeğim sündü resmen..

haftasonu annemlerde farkettiler.oturunca falan yanların göbeğin inmiş dediler.

ayy yine de çok ya acayip kilo almışım :26: ve ben uyarılara hiç kulak asmadım nasılsa kotlara girebiliyorum diye..

ama ben dün regl dim öyle tartıldım :44:etkisi vardır dimi

evet reglin etkisi mutlaka vardir, en az 1 kilo ben haftasonu bozdum yahu bu hafta daha dikkatli olmam gerekiyor, esim geldikten sonra ilk bi hafta dikkat edemem kesin

evet reglin etkisi mutlaka vardir, en az 1 kilo ben haftasonu bozdum yahu bu hafta daha dikkatli olmam gerekiyor, esim geldikten sonra ilk bi hafta dikkat edemem kesin
o zaman 87 diyeyim ben ohh ohh azalsın

anam ne tombalak olmuşum ya. Allahtan boyum var.:26::44:

spor yapalım mı İlkay

olsun o bir hafta abur cubur ve asitli içeceklerden korusan kendini o bile yeter bizde haftaya tatilde olacagız..:18:benim de dikkat etmem gerek çok.:26:

spor yapalim da, ben bi türlü düzeni tutturamiyorum, bi gün yapsam bi gün kaliyor ama zorlasam kemdimi iyi olacak
Asitli iceceklerden uzak dururumda abur cubur beni zorluyor zaten suan evde cips ve cikolata var arkadaslardan kalma

Son düzenleyen: Moderatör:
pazar menüm:

sabah: çok az omlet,domates,salatalık,9 zeytin,bir dilim peynir,bir dilim ekmek,şekersiz çay,reçel, bir tane ceviz

ara: şekersiz neskafe,bir tane kurabiye

akşam: 2 tane kızarmış mezgit balık, salata

ara: dondurma
adaçayı

dün gerçekten çok az yedim, hatta günlerdir cidden az yiyorum ama benim tartı da sinir bozucu
şimdi basküle çıkıyorum dijital güya, 57.1, 57.3 ü görüyorum hooooppp diyor 58.8 de duruyor
yok artık diyorum manyadın mı sen, ben napıyorummm haftalardır pisliiikkkkk diye bağırıyorum

cok sık mi tatrtiliyorsun, belki o yüzden dengesiz gosteriyordur :44:
Yaaa 53 ü görmek istiyorum artik

çok şekersin baskülün nerede .. nemli ortamda kalmaması gerekiyormuş dijital basküllerin..:44::44: bizimki banyoda duruyordu sanırım ondan cozuttu.

bir de vücudun kendini korumaya almıştır. az daha sabır

*
İlkay yeme onları aldanma sen onlara olsun 1 gün dolu 1 gün boş yapsak yine işe yarar ya hiç yapmamaktan iyidir.:18:

Günaydın Kızlar

06.09.2013 Cuma menüm

sabah top kek – 1 bardak şekersiz çay

Ara neskafe şekersiz

Öğlen Salata
tavuk ızgara
1 dilim ekmek

ara 1 elma
neskafe

Akşam çok az patates ve biber kızartması
2 fincan çay

Türk Kahvesi

1 lt su

07.09.2013 Cumartesi

Sabah
Domates,Salatalık,Yumurta
1 dilim ekmek
2 fincan çay

öğlen çorba
1 tabaktan az mercimek yemeği
1 bardak kola

akşam 1 dilim kek
Salata

1 lt su

neskafe

08.09.2013

Sabah
Peynir
Yumurta
2 dilim ekmek
çok az patates kızartması

ara 2-3 küçük bardak çay biraz leblebi

akşam
pilav üstü döner
salata

neskafe

1lt su

Ben suyu çok azalttım ya ve 1 paket cips yedim ve en kötüsü ben tartıda 78 çıkmaya başladım regl ağrılarım başladı ama olamıyorum bir türlü kendime çok kızıyorum güya Eylül başı çok dikkat edecektim 1 hafta oldu bende tık yok

Akşam sadece meyve yemeyi deneyeceğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…