- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi DonukPudra
-
evet... yeşilçayı hiç içmiyorum ben :26: işyerine de getirdim halbuki.:44:
tamam nescafe yok. dün sade içtim zaten. çayda şeker aramayan ben nescafede arıyorum ya
ve spor şart
evet haklısınbenim kayınanniş hem kısa boylu hem de maşallah oturunca göbek 3 kat. Allahtan boyum var
yeşilçayı bende sallama içemiyorum demliyorum.. burdan tuğba kuruyemişten alıyorum..
evet oğullarıtam tersini istiyor
neyse çok konuştuk yeşil çay demlemek gerek artık İlkayben şimdi yapacağım hemen..
*
limon
evet İlkayaslı evdeki tarti 2 kilo fazla cekiyorsa baslangic kilon 89 muydu:44: bence daha fazla kilo vermis olmalisin :26: esin farki gorebiliyodu dimi
evet İlkayeşim farkı bariz görüyor bende farkediyorum.. yanlarım gitti yok.. göbeğim sündü resmen..
haftasonu annemlerde farkettiler.oturunca falan yanların göbeğin inmiş dediler.
ayy yine de çok ya acayip kilo almışım :26: ve ben uyarılara hiç kulak asmadım nasılsa kotlara girebiliyorum diye..
ama ben dün regl dim öyle tartıldım :44:etkisi vardır dimi
o zaman 87 diyeyim benevet reglin etkisi mutlaka vardir, en az 1 kiloben haftasonu bozdum yahu bu hafta daha dikkatli olmam gerekiyor, esim geldikten sonra ilk bi hafta dikkat edemem kesin
o zaman 87 diyeyim benohh ohh azalsın
anam ne tombalak olmuşum ya. Allahtan boyum var.:26::44:
spor yapalım mı İlkay
olsun o bir hafta abur cubur ve asitli içeceklerden korusan kendini o bile yeterbizde haftaya tatilde olacagız..:18:benim de dikkat etmem gerek çok.:26:
pazar menüm:
sabah: çok az omlet,domates,salatalık,9 zeytin,bir dilim peynir,bir dilim ekmek,şekersiz çay,reçel, bir tane ceviz
ara: şekersiz neskafe,bir tane kurabiye
akşam: 2 tane kızarmış mezgit balık, salata
ara: dondurma
adaçayı
dün gerçekten çok az yedim, hatta günlerdir cidden az yiyorum ama benim tartı da sinir bozucu
şimdi basküle çıkıyorum dijital güya, 57.1, 57.3 ü görüyorum hooooppp diyor 58.8 de duruyor
yok artık diyorum manyadın mı sen, ben napıyorummm haftalardır pisliiikkkkk diye bağırıyorum
pazar menüm:
sabah: çok az omlet,domates,salatalık,9 zeytin,bir dilim peynir,bir dilim ekmek,şekersiz çay,reçel, bir tane ceviz
ara: şekersiz neskafe,bir tane kurabiye
akşam: 2 tane kızarmış mezgit balık, salata
ara: dondurma
adaçayı
dün gerçekten çok az yedim, hatta günlerdir cidden az yiyorum ama benim tartı da sinir bozucu
şimdi basküle çıkıyorum dijital güya, 57.1, 57.3 ü görüyorum hooooppp diyor 58.8 de duruyor
yok artık diyorum manyadın mı sen, ben napıyorummm haftalardır pisliiikkkkk diye bağırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?