- Konu Sahibi DonukPudra
-
evet mantikli bir sistemsanki bi kere bende hesaplamistimda 1100 mu ne cikmisti cok az degil mi yahu
çok azhele kola veya çerezlerin kalorilerine bakınca bi bakıyorum doldurmuşum 1700' ü mesela yanlış hatırlamıyorsam 100 gr antep fıstık 600 kcal.
9 eylül menüsü
saat 11: ballı sirkeli su
saat 13.00: haşlanmış yumurta,domates,salatalık,peynir,6 zeytin,1 dilim ekmek,1 ceviz,1 kaşık nutella
öğleden sonra: (komşudaydım)
4 tane sarma,1 kaşık makarna salatası,1kaşık kızartma,1 kaşık közlenmiş kırmızı biber,1 kase çorba,2 bardak şekersiz çay
akşam: 1 tane patlıcan dolması,2 tane küçük biber dolması, domates,salatalık, 1 dilimden az ekmek
boğazım çok kötü o yüzden ballı süt içtim yatarken
kızlar bu kalori hesaplamayı nasıl yapcam, hazır şeylerin üzerinde yazıyor tamam da
evde yaptıklarımı nasıl hesaplicam. 1 dolma kaç kalori mesela
Sırf bu konuya cevap verebilmek için üye oldum:) beni de aranıza kabul edermisinizz
Arkadaşlar ben çalışıyorum 7.30-6.30dün diyet araştırmasındaydım buldum ve kendime göre uyarladım bugun başladım. Menüm şöyle
7.00- 1 bardak ılık süt
9.00- 2 dilim tam buğday ekmeği arası peyaz peynir ve yeşil çay
10.30- 2 kuru kayısı ve 2 badem
12.30- yemekhaneden yicem 2 biber dolması ve yoğurt
15.00- listede yarım paket form bisküvi diyodu almayı unuttum bir armut yicem
17.00- 2 kuru kayısı
19.30- en erken bu saatte evde oluyorum evdeki yemekten 6 kaşık ve 1 dilim tam buğday ekmeği ve salata
21.00- salata
Liste bu fakat bana çok fazla yiyomuşum gibi geldisizce normalmidir? Yoksa neleri çıkarmam gerekir???
merhaba hosgeldinher sabah bi önceki günün menüsüne yazıyoruz, bazen menude yenilmis seyleri elestiriyoruz her cuma tartiliyoruz ve burada bildirimini yapiyoruz, eger duzenli olarak menunu yazacaksan tabi ki bizimlasın
hoşbulduk. Pazar hariç diğer günler yazarm. şuana kadar bozmadm 1.5 lt su içtm şimdiden (azmettim ) menüm hakkndaki olumlu yanıtın beni mutlu etti. Aç kalmam mümkün gözükmüyo. Yalnz sabah tartılmadım yarın sabah tartılcam. Evde herkes başaramazsın diyo inat ettim vericem kilolarımı
Selam. bende 9cu gunumdeyim zayiflamamaratonumda.. daha once 50 kilo verdim.. 7 sene onceydi suan bi 20-30 verecegim var.. 96 kiloyla basladim 9 gun once suan 90 kiloyum..
dunku menum:
sabah: 1 kahve+ 1 kupseker
ogle: 1 yumurta+1 domates+ 25 gr yagsiz peynir
aksam: maydanoz ve salatalik+ 2 yagsiz kiymadan yaptigim kofte (100 gr)
gece: 50 gr yogurt+ 1 caykasik bal(kendi eklemem)
gece: 1 orta turkkahvesi
o zaman cuma günü biz kilo bildirirmi yaparken sende soylersin, hem o gune kadar menulerini paylasirsin, bizde burada gecici degil devamli oldugunu anlariz, olur mu
selam ilkay.. isvecdieti ama bazi eklemelerim oluyo dayanamam yoksa.. sonrasinda kendimce takilacam kilolarimi vermeye calisacam.. 18 yaaindayken 50 kilo verdim.. hala kiloluydum ama pek dert etmedim 15 fazlam vardi.. ama 7 senede yavas yavas 10 kilo aldim ve son zamanlarda tek yaptigim yemek ve cikolata yemek... birden herseyi kestim simdi ve 9 gundur devam ediyorum.. 96 kiloyla basladim 65-68e inmek istiyorum
selam ilkay.. isvecdieti ama bazi eklemelerim oluyo dayanamam yoksa.. sonrasinda kendimce takilacam kilolarimi vermeye calisacam.. 18 yaaindayken 50 kilo verdim.. hala kiloluydum ama pek dert etmedim 15 fazlam vardi.. ama 7 senede yavas yavas 10 kilo aldim ve son zamanlarda tek yaptigim yemek ve cikolata yemek... birden herseyi kestim simdi ve 9 gundur devam ediyorum.. 96 kiloyla basladim 65-68e inmek istiyorum
Selam. bende 9cu gunumdeyim zayiflamamaratonumda.. daha once 50 kilo verdim.. 7 sene onceydi suan bi 20-30 verecegim var.. 96 kiloyla basladim 9 gun once suan 90 kiloyum..
dunku menum:
sabah: 1 kahve+ 1 kupseker
ogle: 1 yumurta+1 domates+ 25 gr yagsiz peynir
aksam: maydanoz ve salatalik+ 2 yagsiz kiymadan yaptigim kofte (100 gr)
gece: 50 gr yogurt+ 1 caykasik bal(kendi eklemem)
gece: 1 orta turkkahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?