bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

9 eylül menüsü
saat 11: ballı sirkeli su
saat 13.00: haşlanmış yumurta,domates,salatalık,peynir,6 zeytin,1 dilim ekmek,1 ceviz,1 kaşık nutella

öğleden sonra: (komşudaydım)
4 tane sarma,1 kaşık makarna salatası,1kaşık kızartma,1 kaşık közlenmiş kırmızı biber,1 kase çorba,2 bardak şekersiz çay

akşam: 1 tane patlıcan dolması,2 tane küçük biber dolması, domates,salatalık, 1 dilimden az ekmek

boğazım çok kötü o yüzden ballı süt içtim yatarken

kızlar bu kalori hesaplamayı nasıl yapcam, hazır şeylerin üzerinde yazıyor tamam da
evde yaptıklarımı nasıl hesaplicam. 1 dolma kaç kalori mesela

Son düzenleme:
çok az hele kola veya çerezlerin kalorilerine bakınca bi bakıyorum doldurmuşum 1700' ü mesela yanlış hatırlamıyorsam 100 gr antep fıstık 600 kcal.

ben simdi google a yazip bi siteden baktimda.. 1600 mus almam gereken maximum tabi
Ebrucum sende google a yazip bakabilirsin.. yiyecekler icin bazi kalori cetvelleri oluyor..belki aradiklarin o listelerde vardir

Arkadaşlar ben çalışıyorum 7.30-6.30 dün diyet araştırmasındaydım buldum ve kendime göre uyarladım bugun başladım. Menüm şöyle
7.00- 1 bardak ılık süt
9.00- 2 dilim tam buğday ekmeği arası peyaz peynir ve yeşil çay
10.30- 2 kuru kayısı ve 2 badem
12.30- yemekhaneden yicem 2 biber dolması ve yoğurt
15.00- listede yarım paket form bisküvi diyodu almayı unuttum bir armut yicem
17.00- 2 kuru kayısı
19.30- en erken bu saatte evde oluyorum evdeki yemekten 6 kaşık ve 1 dilim tam buğday ekmeği ve salata
21.00- salata
Liste bu fakat bana çok fazla yiyomuşum gibi geldi sizce normalmidir? Yoksa neleri çıkarmam gerekir???

Sırf bu konuya cevap verebilmek için üye oldum:) beni de aranıza kabul edermisinizz

merhaba hosgeldin her sabah bi önceki günün menüsüne yazıyoruz, bazen menude yenilmis seyleri elestiriyoruz her cuma tartiliyoruz ve burada bildirimini yapiyoruz, eger duzenli olarak menunu yazacaksan tabi ki bizimlasın

menun gayet iyi, sirayla yazdigin icin cok yiyormussun gibi görünüyor ama hafif seyler yazmissin

merhaba hosgeldin her sabah bi önceki günün menüsüne yazıyoruz, bazen menude yenilmis seyleri elestiriyoruz her cuma tartiliyoruz ve burada bildirimini yapiyoruz, eger duzenli olarak menunu yazacaksan tabi ki bizimlasın

hoşbulduk. Pazar hariç diğer günler yazarm. şuana kadar bozmadm 1.5 lt su içtm şimdiden (azmettim ) menüm hakkndaki olumlu yanıtın beni mutlu etti. Aç kalmam mümkün gözükmüyo. Yalnz sabah tartılmadım yarın sabah tartılcam. Evde herkes başaramazsın diyo inat ettim vericem kilolarımı

Selam. bende 9cu gunumdeyim zayiflamamaratonumda.. daha once 50 kilo verdim.. 7 sene onceydi suan bi 20-30 verecegim var.. 96 kiloyla basladim 9 gun once suan 90 kiloyum..

dunku menum:

sabah: 1 kahve+ 1 kupseker

ogle: 1 yumurta+1 domates+ 25 gr yagsiz peynir

aksam: maydanoz ve salatalik+ 2 yagsiz kiymadan yaptigim kofte (100 gr)

gece: 50 gr yogurt+ 1 caykasik bal(kendi eklemem)

gece: 1 orta turkkahvesi

o zaman cuma günü biz kilo bildirirmi yaparken sende soylersin, hem o gune kadar menulerini paylasirsin, bizde burada gecici degil devamli oldugunu anlariz, olur mu

isvec diyeti mi yapiyorsun:44:
50 kilo verdin ama 30 kilo geri mi aldin :26:

selam ilkay.. isvecdieti ama bazi eklemelerim oluyo dayanamam yoksa.. sonrasinda kendimce takilacam kilolarimi vermeye calisacam.. 18 yaaindayken 50 kilo verdim.. hala kiloluydum ama pek dert etmedim 15 fazlam vardi.. ama 7 senede yavas yavas 10 kilo aldim ve son zamanlarda tek yaptigim yemek ve cikolata yemek... birden herseyi kestim simdi ve 9 gundur devam ediyorum.. 96 kiloyla basladim 65-68e inmek istiyorum

masallah 50 kiloyu nasil verdin, neredeyse icinden bi tane ben cikmisim gercekten tebrik ederim 18 yasinda bu kararliligi gosteremez herkes
En isvec diyeti yapmistim 4 yil önce, 3 kilo zor verdim 13 gunde bi haftasi reglime denk gekmisti, ya o sebeple yada verecek kilom azdi ondan bilmiyorum :44:

Diyetisyen yardımıyla mı 50 kiloyu verdin. Tebrik ederim yaa :128:Rabbim bizede nasip eder inşallah

yok kendim verdim yardim almadan.. cok tsk ederim:)) evet genctim ama evde hergun aglayip odaya kendimi hapsetmek cozum deildi... suan cok zayifim ozana gore ama artik isim var sevgilim var seneyede dugunum olacak insallah hayalimdeki kiyafetleri gelinligi giymek iatiyorim.. son zamanlarda cok sagliksiz beslendim cunku.. hergun yazarak yemeklerin resimlerini cekerek devam ediyorum..

benimde 25 kilo fazlam var ne fazlamı :O dedim ben ne fazlasıı ya içimde yıllardır yağ birikintisiyle yaşıyomuşum sağlık sorunları ortaya çıkınca aklım başıma geldı 1 ayda 5 kilo verdim bakalım dikkat ediyorum yedıklerıme ama spora gidemiyorum acilen spora başlamam lazım yoksa verdiklerimi heran geri alabilirim :)

çok sağlıksız bir diyet versen bile hemen kilo alırsın benden söylemesi isveç diyetini ilk defa duydum ama kahveyle öğün geçmez şekerim

evet farkindayim solitary ama vucudumu 1 veya 2 hafta soklamam gerekti. 3 gun sonra bitiyor ve duZgun beslenip spor yapacam ama buna ihtiyacim vardi. k bakma alinti yapamiyorum telden yaziyorum :)

aslıcan anacım sende ilk sayfaya kurallarımızı yaz
ilkaycım katip gibi her gelene tekrarlıyor kuralları
oyyy kuzuuu
topiğimizin daimi bekleyeni ilkaycan
benim hemşerim nerde yahu @böylesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…