- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi DonukPudra
-
çok şekersinbaskülün nerede .. nemli ortamda kalmaması gerekiyormuş dijital basküllerin..:44::44: bizimki banyoda duruyordu sanırım ondan cozuttu.
bir de vücudun kendini korumaya almıştır. az daha sabır
*
İlkay yeme onları aldanma sen onlaraolsun 1 gün dolu 1 gün boş yapsak yine işe yarar ya hiç yapmamaktan iyidir.:18:
Bircan aslında menün iyi ama kola mesela cay bardagında iç canın çekerse.. pilav üstü dönerdeki pilavların hepsi yenmedi inşallah
bir de akşam yemek yememek cidden fark ediyor.bende artık mümkün mertebe yemeyeceğim.. geçen 2 akşam yemedim ciddi fark etti.. tabii karnımdaki senfoniyi saymazsak mide başka türlü küçülmeyecek maalesef :18:
ben bayrama dek ciddi sıkılaşıp 4-5 kg vermek istiyorum.. artık fire vermeyeceğim. gözünüze birşey çarparsa beni uyarın.
regl sende olursun ben de yeni oldum
cok sık mi tatrtiliyorsun, belki o yüzden dengesiz gosteriyordur :44:
Yaaa 53 ü görmek istiyorum artik
çok şekersinbaskülün nerede .. nemli ortamda kalmaması gerekiyormuş dijital basküllerin..:44::44: bizimki banyoda duruyordu sanırım ondan cozuttu.
bir de vücudun kendini korumaya almıştır. az daha sabır
*
İlkay yeme onları aldanma sen onlaraolsun 1 gün dolu 1 gün boş yapsak yine işe yarar ya hiç yapmamaktan iyidir.:18:
aslında çok sık tartılmıyorum, bu dediğimi aç olduğum zamanda deniyorum hep aynı şeyi yapıyor benim baskül
aslı bizimki de baya süre banyodaydı, ondan mı tırlattı ki
şimdi oda da ama burası zaten genel olarak nemli bir bölge, milletin evleri rutubetten küflenir falan
ammaaaaannnnn ne bilim yaa, ben artık şöyle 15 gün tartılmayayım, iyice de bir dikkat edeyim bakim nolcak
buarada akşam yemek yemeyelim demişsiniz ya, akşam yemeğini mi erken saate alsak, yada ozaman akşam acıkınca ne yesek
sizler çalışıyorsunuz gerçi, erken yemek yemeniz zor sanırım
bu işi diyetisyene giden arkadaş aydınlatsın bizi, akşam 5-6 dan sonra ne tüketilmeli
günaydın kızlar
09.09 menüm ;
sabah;yarım dilim ekmek,peynir,zeytin
ara;2 bardak 2si bir arada nescafe
öğle;5 kasık bulgur pilavı,yeşillik,çay
ara;meyve suyu,bir tutam çubuk kraker
akşam;yok...
wooow 2si 1 aradaya secmissin
Aksam da yoksiz zayiflayacaksiniz ben sisman kalacagim
evet3 in 1 out artık
yemedimama sonra karnım gurul gurul bu akşam da yemeğe davetliyiz :18: bakalım nasıl kibarca reddedeceğim.:44:
birde spor yapsam
sende abur cuburları sakla gelince kocişin yerSende bu direnc varken reddersin aslimuspora da baslariz insallah bi gun kismet
sende abur cuburları sakla gelince kocişin yer
başlarız tabi ya
Kızlar,
benim artık yeni sistemim kalori hesaplama, internetten baktım günlük kalori ihtiyacım 1700 kcal.
yediğim herşeyin kalorisini hesaplıyorum aşağı yukarı ve toplamda 1700 den az olmasına dikkat ediyorum. 1700' ü bulmuşsam veya yaklaşmışsam ya başka bişey yemiyorum yada yiyeceğim şeyin kalorisine denk egzersiz yapıyorum. Örneğin 5 dakika mekik 40 kcal gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?