bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

kesinlikle hic yapmamaktan iyidir cikolata neyse de cipse karsi koyamiyorum asli dun dayanamadim mesela

Bircan aslında menün iyi ama kola mesela cay bardagında iç canın çekerse.. pilav üstü dönerdeki pilavların hepsi yenmedi inşallah

bir de akşam yemek yememek cidden fark ediyor. bende artık mümkün mertebe yemeyeceğim.. geçen 2 akşam yemedim ciddi fark etti.. tabii karnımdaki senfoniyi saymazsak mide başka türlü küçülmeyecek maalesef :18:

ben bayrama dek ciddi sıkılaşıp 4-5 kg vermek istiyorum.. artık fire vermeyeceğim. gözünüze birşey çarparsa beni uyarın.

regl sende olursun ben de yeni oldum

Yok canım pilavın hepsini yemedim tabak gelir gelmez eşimin tabağına yarısını aktardım yoksa kesin yerdim

Bir iki kere akşam yememeyi denemiştim önceleri gerçekten senfoniler susmuyor ama artık sıkıldım oturunca falan göbek çok çıkıyor içime çekiyorum çoğu zaman bir de karşımdaki insanlar heme göbeğime bakıyorlar gözlerinden anlıyorum...

Kurban da memlekete gideceğiz göbeğimin erimesi lazım zaten orada çok düzensiz olacak artı dikkat etmem zor olacak

Bu akşam sadece meyve yiyeceğim 5 hafta dişimi sıkmalıyım....

cok sık mi tatrtiliyorsun, belki o yüzden dengesiz gosteriyordur :44:
Yaaa 53 ü görmek istiyorum artik

aslında çok sık tartılmıyorum, bu dediğimi aç olduğum zamanda deniyorum hep aynı şeyi yapıyor benim baskül

aslı bizimki de baya süre banyodaydı, ondan mı tırlattı ki
şimdi oda da ama burası zaten genel olarak nemli bir bölge, milletin evleri rutubetten küflenir falan
ammaaaaannnnn ne bilim yaa, ben artık şöyle 15 gün tartılmayayım, iyice de bir dikkat edeyim bakim nolcak
buarada akşam yemek yemeyelim demişsiniz ya, akşam yemeğini mi erken saate alsak, yada ozaman akşam acıkınca ne yesek
sizler çalışıyorsunuz gerçi, erken yemek yemeniz zor sanırım
bu işi diyetisyene giden arkadaş aydınlatsın bizi, akşam 5-6 dan sonra ne tüketilmeli

eb0n bak paylaştım.. önceden ben alkali diyet yapmıştım.. bilgiler bayagı işime yaramıstı..

18.00 akşam için ideal bana maalesef uymuyor ben 20.00 da evde oluyorum genelde. o yüzden yemiyorum yada meyve yiyeceğim artık. ya da evden salata getirip yerim.

AKŞAM 18:00
bır avuc içi buyukluğunde et veya tavuk veya balık veya 6 yk sebze yemeğı yada kurubaklagıl bır kase yoğurt veya ayran bir ince dilim ekmek bır kase salata
21:00 bır adet meyve ve yatmadan 1sb süt demiş listede

selam kızlar ben geceleri yazsam olur mu okulda nete giremiyorum ertesi günde çok geç oluyor unutuyorum

08.09

***sabah
1 dilim ekmek
peynir zeytin
yumurta

***öğlen
sarma biraz çok yemiş olabilirim
1 kepçe çorba

***akşam
meyve

aralarda
yeşilçay
maydanoz suyu
şekersiz siyah çay

Günaydın Kızlar

Limonn sorun olacağını sanmıyorum

09.09.2013 Menüm

sabah
1 bardak çay yarım kek

ara neskafe

öğlen
salata
yoğurt
1 dilim ekmek

ara 1 fincan çay

akşam
çok az mantı

2 bardak çay...

gunaydin kizlar
Iyi aksamlar limon

9.9.13
Sabah
*süt
*kek

Ara sekersiz nescafe

Öğle
*corba
*patatesli tavuklu bi yemek
*2 kasik bulgur pilavi
*yogurt
*1 dilim kepek ekmek

Aksam
*patates kizartmasi ben saldim kizlar
*bi avuc cekirdek

Yesilcay
2 litreye yakin su..

günaydın kızlar

09.09 menüm ;

sabah;yarım dilim ekmek,peynir,zeytin

ara;2 bardak 2si bir arada nescafe

öğle;5 kasık bulgur pilavı,yeşillik,çay

ara;meyve suyu,bir tutam çubuk kraker

akşam;yok...

09.09.2013 menüm;

sabah;
1 poaça

öğlen;
ızgara kuşbaşı

akşam;
dulavrat çorbası
( Adana yöresine ait hamur çorbası )

benden bu kadar
tabi arada yeşil çayımı içmeyi unutmadımm

wooow 2si 1 aradaya secmissin
Aksam da yok siz zayiflayacaksiniz ben sisman kalacagim

Günaydın kızlar

09.09.2013 menüm

sabah
1 bardak light süt
ara
1 elma
oglen
yeşil fasülye, pilav, cacık

ara
1 şeftali

akşam
1 kase yoğurt, 2 kaşık yulaf kepeği

Kızlar,

benim artık yeni sistemim kalori hesaplama, internetten baktım günlük kalori ihtiyacım 1700 kcal.
yediğim herşeyin kalorisini hesaplıyorum aşağı yukarı ve toplamda 1700 den az olmasına dikkat ediyorum. 1700' ü bulmuşsam veya yaklaşmışsam ya başka bişey yemiyorum yada yiyeceğim şeyin kalorisine denk egzersiz yapıyorum. Örneğin 5 dakika mekik 40 kcal gibi.

evet mantikli bir sistem sanki bi kere bende hesaplamistimda 1100 mu ne cikmisti cok az degil mi yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…