bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

aslıcan anacım sende ilk sayfaya kurallarımızı yaz
ilkaycım katip gibi her gelene tekrarlıyor kuralları
oyyy kuzuuu
topiğimizin daimi bekleyeni ilkaycan
benim hemşerim nerde yahu @böylesine

sesli güldüm cok tatlisin ebruss
Dimi burda böyle bekliyorum, gelen olursa karsiliyorum, aslimunun isleri yogun, tabloylada ilgilenemiyor ya:26:

ebon ben kurallari goremedim. bende katilmak isterim. ne yapilacaksa yaparim ben yedigimi yazarak ve duzenli olarak tartilirken daha iradeli oluyorum daha guzel besleniyorum.

sesli güldüm cok tatlisin ebruss
Dimi burda böyle bekliyorum, gelen olursa karsiliyorum, aslimunun isleri yogun, tabloylada ilgilenemiyor ya:26:

sende tatlısın ilkaycan
olsun olsun tablo şart değil, zaten aman aman kilo veremediğimiz için kimse aslı aslııııı hani tablo demiyor
buarada çok az kaldı inşallah
hayırlısıyla kavuşursun kocişine
oyy nasıl bir özlemdir o ilkay
allah hiçkimseyi sevdiğinden ayırmasın
"ölüm allahın emri de şu ayrılık olmasaydı" bile ayrılığın nasıl derin olduğunu anlatmış ya

ebon ben kurallari goremedim. bende katilmak isterim. ne yapilacaksa yaparim ben yedigimi yazarak ve duzenli olarak tartilirken daha iradeli oluyorum daha guzel besleniyorum.

canım benim sakın yanlış anlama zaten kurallar yazmıyor
aslı yapıyor sağolsun bildirimleri ona takıldım ben
evet burası bizi çok güzel şartlandırıyor sırf buraya bildircez diye az yiyoruz
sende hoş geldin aramıza

Ya bişey sorcam. Bizim tartı her zaman farklı tartıyo nasıl yapıcam onu yaa. yeni mi alsam yoksa o tartıya göre mi ayarlasam kendimi?

Son düzenleme:
hii tamam.. saol.. ya ben evden calisiyorum simdilik ve telefon hep elimde.. diger taraflarda sanki pek online olmuyor yaZdim bi kac yere ama donus olmadi.. ne yapilacaksa yaparim cunku fena motive oldum.. bi hafta onceki resmimi cektim ve dun aksam oylesine cektim bise beklemezken fena bi degisim olmus yuzumde cok mutlu oldum :))

Ya bişey sorcam. Bizim tartı her zaman farklı tartıyo nasıl yapıcam onu yaa. yeni mi alsam yoksa o tartıya göre mi ayarlasam kendimi?

ah benim tartı da öyle

evet burası her sabah bildirim yapılan, diğerine yorum yapılan bir yer

cok bi kuralimiz yok, duzenli olarak hergun bi gun oncesinin menüsünü yazarsin, her cuma sabahi da tartilirsin, buraya gelip yorumlar yapariz

listede 16 eylul yaziyor oda pazartesiye denk geliyor, bu cuma bildirelim bence listeyede hem yeni gelenleri ekler asli, hemde yeni kilolarimizi.. sanki ne degistiyse
Ayyyyy geliyor kocissss evimin nesesi, mutfagimdaki kurabiye kokusu

kuşum sen bildirim yapmıyor musun düzenli, yoksa ben mi göremedim acep

evet canım birgün öncekini ertesi gün sabah yazıyoruz
benimki öğleni buluyor gerçi uyanana kadar

sabahları yapıyorum canım gözünden kaçmışş sanırımm

selamlar

09.09.2013

****sabah
1 dilim ekmek
peynir
zeytin

ara okulda çeyrekten daha az simit

***ikind gibi
tavuk ve köfte ızgara
2 kaşık pilav

aralarda
çay
kahve
ıce tea
meyve

ben direk yediğim şeyi google' a kaç kalori diye yazıyorum. mutlaka bi sitede çıkıyor. tam değerini bilemeyebiliriz belki ama yaklaşık değerlerle kalori hesaplayabiliriz

akıllı tel kullanıyorsanız mezura ve ceğ diyeti diye uygulamalar var çoğu yemeğin kalorisini var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…