- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi DonukPudra
-
aslıcan anacım sende ilk sayfaya kurallarımızı yaz
ilkaycım katip gibi her gelene tekrarlıyor kuralları
oyyy kuzuuu
topiğimizin daimi bekleyeni ilkaycan
benim hemşerim nerde yahu @böylesine
sesli güldümcok tatlisin ebruss
Dimi burda böyle bekliyorum, gelen olursa karsiliyorum, aslimunun isleri yogun, tabloylada ilgilenemiyor ya:26:
ebon ben kurallari goremedim. bende katilmak isterim. ne yapilacaksa yaparim ben yedigimi yazarak ve duzenli olarak tartilirken daha iradeli oluyorum daha guzel besleniyorum.
Ya bişey sorcam. Bizim tartı her zaman farklı tartıyonasıl yapıcam onu yaa. yeni mi alsam yoksa o tartıya göre mi ayarlasam kendimi?
hii tamam.. saol.. ya ben evden calisiyorum simdilik ve telefon hep elimde.. diger taraflarda sanki pek online olmuyor yaZdim bi kac yere ama donus olmadi.. ne yapilacaksa yaparim cunku fena motive oldum.. bi hafta onceki resmimi cektim ve dun aksam oylesine cektim bise beklemezken fena bi degisim olmus yuzumde cok mutlu oldum :))
cok bi kuralimiz yok, duzenli olarak hergun bi gun oncesinin menüsünü yazarsin, her cuma sabahi da tartilirsin, buraya gelip yorumlar yaparizebon ben kurallari goremedim. bende katilmak isterim. ne yapilacaksa yaparim ben yedigimi yazarak ve duzenli olarak tartilirken daha iradeli oluyorum daha guzel besleniyorum.
sende tatlısın ilkaycan
olsun olsun tablo şart değil, zaten aman aman kilo veremediğimiz için kimse aslı aslııııı hani tablo demiyor
buarada çok az kaldı inşallah
hayırlısıyla kavuşursun kocişine
oyy nasıl bir özlemdir o ilkay
allah hiçkimseyi sevdiğinden ayırmasın
"ölüm allahın emri de şu ayrılık olmasaydı" bile ayrılığın nasıl derin olduğunu anlatmış ya
bi gun onceki menuleri sabah mi yaziyorsunuz?
ebuşş burdayımm cicimmm
bi gun onceki menuleri sabah mi yaziyorsunuz?
yok canim yazabilirsin tabi ama gece bizi bulamazsin, genellikle sabahlari burda oluyoruz, menun hakkinda konusamayiz o zaman :26:tamam bende sorun yoksa katilmak isterim bundan sonra. geceleri yazmak yasakmi?
kuşum sen bildirim yapmıyor musun düzenli, yoksa ben mi göremedim acep
evet canım birgün öncekini ertesi gün sabah yazıyoruz
benimki öğleni buluyor gerçi uyanana kadar
9 eylül menüsü
saat 11: ballı sirkeli su
saat 13.00: haşlanmış yumurta,domates,salatalık,peynir,6 zeytin,1 dilim ekmek,1 ceviz,1 kaşık nutella
öğleden sonra: (komşudaydım)
4 tane sarma,1 kaşık makarna salatası,1kaşık kızartma,1 kaşık közlenmiş kırmızı biber,1 kase çorba,2 bardak şekersiz çay
akşam: 1 tane patlıcan dolması,2 tane küçük biber dolması, domates,salatalık, 1 dilimden az ekmek
boğazım çok kötü o yüzden ballı süt içtim yatarken
kızlar bu kalori hesaplamayı nasıl yapcam, hazır şeylerin üzerinde yazıyor tamam da
evde yaptıklarımı nasıl hesaplicam. 1 dolma kaç kalori mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?