- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi DonukPudra
-
gunaydin kizlar
Sali menüsü
Sabah
*nesfit+süt
Arada sekersiz nescafe
Öğle
*çorba
*pilav üstü döner
*ayran
Arada 2 ceviz 1 hurma
Aksam
*bi tabak bulgur pilavi
pilav üstü döner mi :44::44: canım cekti sanki
günaydınlar
10.09. menüm;
sabah;domates,peynir,zeytin,yarım dilim ekmek
ara; sade nescafe
öğle;elma,2 erik
ara;3köfte,1 dilim ekmek,domates
akşam; tel şehriye çorba ,bamya, 1 tane islim kebabı,cacık( ekmek yemedim hiç.. pilav yemedim.. tatlıyı da geri püskürttüm bu davette böyle geçti.)
bosver cekmesin, o pilavi yememem lazimdi, aksamda bulgur yedim zaten
Ya işyerinde kıymalı söylüyolar öğlen için ben yemicem dedim :85::85::85:bayılırım kıymalı pideye
öğle yemegiyle ara yer degistirmisasli ben kötü seyler yedim ya
Ya işyerinde kıymalı söylüyolar öğlen için ben yemicem dedim :85::85::85:bayılırım kıymalı pideye
aslında sadece elma ile geçiştirecektim. ofis arkadasım köfte söylemiş illa yedirdi.
sen pilav yemeseydin iyiymişama olsun mutluluk hormonundan bence
minik bir dilim yiyebilirsin bence.. illa tek yada 1,5 yemen gerekmez. arkadasın versin 1 dilim sana. kısıtlamalar daha sonra taşkınlıkları getirir.
bu sonuca ulaşmak için sabırlı ve iradeli olmalıyız
eşin gelince hiç de öyle olmazaslim, aylar sonra yemek yapayim dedim, kocis gelecek ben mutfakta zorlanacagim dedimbezelye uapmaya karar verdim, az da bilgur pilavi yapayim bi kac gun yerim dedim bezelye yagli oldu yiyemedim, bulgur pilavida biraz tuzlu sadece pilav yedim bu arada kendime de kizdim mutfakta evlendigim ilk günlere dönmusum meger oglenki pilav baska sulu yemek falan olmadigindandi .. yine de yememeliydim, corba ayran kapatmaliydim öğünu
eşin gelince hiç de öyle olmazbilgiler tekrar pekişir. sen unuttum sanırsın ama
artık bugünkü menüye bakalım.. pilavsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?