bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

gunaydin kizlar

Sali menüsü
Sabah
*nesfit+süt

Arada sekersiz nescafe

Öğle
*çorba
*pilav üstü döner
*ayran

Arada 2 ceviz 1 hurma

Aksam
*bi tabak bulgur pilavi

haa bide 2 litre den fazla su ictim

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydınn

10 eylül menüsü
07.00- 1 bardak ılık süt
09.00- 2 dilim tam buğday ekmeği arası peyaz peynir(iki ince dilim) ve yeşil çay
10.30- 2 kuru kayısı ve 2 badem
12.30- 2 biber dolması ve yarım kâse yoğurt
15.00- 1 küçük boy armut
17.00- 2 kuru kayısı
20.00- 6 kaşık taze fasulye yemeği, domates salatası, 1 dilim tam buğday ekmeği

Gün boyu 2lt ılık su içtim. Ben sıcak içecekleri sevmediğim için yeşil çayı içemiyorum onun yerine kullanabileceğim bişey var mı acaba??

günaydınlar

10.09. menüm;

sabah;domates,peynir,zeytin,yarım dilim ekmek

ara; sade nescafe

öğle;elma,2 erik

ara;3köfte,1 dilim ekmek,domates

akşam; tel şehriye çorba ,bamya, 1 tane islim kebabı,cacık ( ekmek yemedim hiç.. pilav yemedim.. tatlıyı da geri püskürttüm bu davette böyle geçti.)

öğle yemegiyle ara yer degistirmis asli ben kötü seyler yedim ya

öğle yemegiyle ara yer degistirmis asli ben kötü seyler yedim ya

aslında sadece elma ile geçiştirecektim. ofis arkadasım köfte söylemiş illa yedirdi.

sen pilav yemeseydin iyiymiş ama olsun mutluluk hormonundan bence

Ya işyerinde kıymalı söylüyolar öğlen için ben yemicem dedim :85::85::85:bayılırım kıymalı pideye

minik bir dilim yiyebilirsin bence.. illa tek yada 1,5 yemen gerekmez. arkadasın versin 1 dilim sana. kısıtlamalar daha sonra taşkınlıkları getirir.

bu sonuca ulaşmak için sabırlı ve iradeli olmalıyız

aslim, aylar sonra yemek yapayim dedim, kocis gelecek ben mutfakta zorlanacagim dedim bezelye uapmaya karar verdim, az da bilgur pilavi yapayim bi kac gun yerim dedim bezelye yagli oldu yiyemedim, bulgur pilavida biraz tuzlu sadece pilav yedim bu arada kendime de kizdim mutfakta evlendigim ilk günlere dönmusum meger oglenki pilav baska sulu yemek falan olmadigindandi .. yine de yememeliydim, corba ayran kapatmaliydim öğünu

eşin gelince hiç de öyle olmaz bilgiler tekrar pekişir. sen unuttum sanırsın ama
artık bugünkü menüye bakalım.. pilavsız

10.09.2013 menüm;

sabah;
kepek ekmeğine tost

öğlen;
kızarmış tavukk

akşam;
soslu tatar böreği vardı ama 2 tane yedimm ya da 3 :18::18::18::18:

yeşil çayımı ve bardak bardak suyumu unutmuyorumm

Gunaydin.. benimde dunku menum bombostu.. neyseki son uc gunum kaldi sonra bende normal yemekler yemeye baslicam...

sabah: 1 turkkahvesi+ 1 kupseker

ogle: 2 yumurta + pulbiber

aksam: 200 gr biftek+ bol yesil salata

evet holmes ama bitiyo cok sukur.. normalde hergun 2 yumurta daha falan ekliyorum ama dun unuttum resmen kafa gitmis sabah basagrisiyla uyandim. son bi hafta iyiydim ama ilk gunlere dondum sanirim.. 10cu gunum.. pazar gunu normal menumle sizle katilacam :))

eşin gelince hiç de öyle olmaz bilgiler tekrar pekişir. sen unuttum sanırsın ama
artık bugünkü menüye bakalım.. pilavsız

insallah asli, o gelince bol bol yemek yapmak istiyorum
Hergün kendime izin verdigim 2 kasik pilavi bugün yemeyecegim iste

Günaydın herkeslere,

Benim dünkü menüm şöyle;

Sabah: 2 incir
Ara: 1 elma
Öğlen: Tavuk döner, bulgur pilavı, salata (hepsini tek tabakta toplayıp, hepsinden azar azar yedim)
Akşam: 1 top dondurma, çeyrek şeftali, 2 üzüm tanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…