- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
- Konu Sahibi DonukPudra
-
evet holmes ama bitiyo cok sukur.. normalde hergun 2 yumurta daha falan ekliyorum ama dun unuttum resmen kafa gitmis sabah basagrisiyla uyandim. son bi hafta iyiydim ama ilk gunlere dondum sanirim.. 10cu gunum.. pazar gunu normal menumle sizle katilacam :))
Günaydın herkeslere,
Benim dünkü menüm şöyle;
Sabah: 2 incir
Ara: 1 elma
Öğlen: Tavuk döner, bulgur pilavı, salata (hepsini tek tabakta toplayıp, hepsinden azar azar yedim)
Akşam: 1 top dondurma, çeyrek şeftali, 2 üzüm tanesi
ilk 6 gunde 5 kilo vermistim suan toplamda 6.6 falan.. 10cu gunumdeyim ve yavasladi.. ben vucudumu bildiginiz sokladim cunku daha bi gun oncesine gune 1 kocaman snickers veya cangayla baslayan bi insandim.. sonra sekerli turkkahveler lokumlar hergun.. kremali makarnalae hamburger falan.. son haftalarda iyice salmistim kendimi.. ama lanet olsun tadida guzel napimmm :))
dimi.. :))
cogunuz sabahlari onlinesiniz calistiginiz icin mi? evdemisiniz?
ne kadar az yemissinacikmadin mi gece
aslında acıktım. Ama hafta sonu giyecek kıyafet bulamayınca, her giydiğim pantolondan yanlarım fışkırınca ve eşimin akrabalarından kim görse ne kadar kilo almışsın diyince karar verdim. Elimi ne zaman yiyecek bişeye atsam bunlar geliyor aklıma. Bugün pilatese de başlayacam inşallah. Seninde eşinin gelmesine az kalmış. Çok güzel bi heyecan :)) Allah bi daha ayırmasın inşallah
çok geç kaldım yine dimi
dünkü menüm:
sabah: ballı sirkeli su
kahvaltı: haşlanmış yumurta,zeytin,peynir,yeşilçay,ceviz,1 dilim ekmek
ara: türk kahvesi
adaçayı
üzüm,galeta
akşam: yoğurt çorbası, 2 kaşık pilav, salata
neskafe
Bu arada regl oldum bu haftaki tartıda da çok farketmez ama haftaya harika sonuçlar olacak
ooo sıkı gidiyoruz
sıkı gidiyoruzz evet, eskisi gibi açlığımı da hissetmiyorum ama
niye bir değişiklik yok anlamıyorum
su içmeye de dikkat ediyorum dur bakalım şöyle 2 hafta daha zaman tanıyım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?