bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

kızlar benim spor işi bu tatil vs. den dolayı yalan oldu.
Spor salonuna da eşim inmeme izin vermiyor uyuşturucu olayını duyduğundan beri
Bakalım bu konuda havuza gitme isteğim gündeme geldi tahlil yaptırıp temiz çıkarsa havuza başlayacağım ama hep niyetim yarım kaldığından endişeliyim:18:
Callesi yapmak istiyordum ona da bünye dayanmıyor

Bende düşünmüştüm isveç diyetini ama kendimi bir türlü ikna edememiştim .d kaç kilo verdin ki bu süreçte?

ilkay10 :)) sikintidan telefonda yapacak yokken en aZindan yazim ve resim cekim dedim.. dahada anliyorum ne yiyip yemedigimi.. bi pazar olsunda ((

ne kadar az yemissin acikmadin mi gece

ilk 6 gunde 5 kilo vermistim suan toplamda 6.6 falan.. 10cu gunumdeyim ve yavasladi.. ben vucudumu bildiginiz sokladim cunku daha bi gun oncesine gune 1 kocaman snickers veya cangayla baslayan bi insandim.. sonra sekerli turkkahveler lokumlar hergun.. kremali makarnalae hamburger falan.. son haftalarda iyice salmistim kendimi.. ama lanet olsun tadida guzel napimmm :))

Ama bu diyete iyi dayanmışsın.Ben vücudumu biraz alıştırayım az yemeye sonra böyle şok diyetler yapmayı düşünüyorum. Aslında tüm kilom abur cuburdan geliyo Bunları icat edeni sevsem mi sövsem mi bilemiyom

Gunaydin.. benimde dunku menum bombostu.. neyseki son uc gunum kaldi sonra bende normal yemekler yemeye baslicam...

sabah: 1 turkkahvesi+ 1 kupseker

ogle: 2 yumurta + pulbiber

aksam: 200 gr biftek+ bol yesil salata

acaba sen dukan diyeti mi yapıyorsun şuan atak döneminde misin ?? ben baya inceledim ve kafama yattı ama henüz hiç denemedim aslında şöyle bi 3-5 gün atak yapıp sonra da dikkat edip bi 5-6 kilo vermek istiyorum daa bi başlayamıyorum kii bende son iki yıldır çok saldım kendimi önüme geleni yiyorum mantılar kızartmalar o kadar yemeye gene zayıfım Allah'tan

ilksen yok isvec dieti.. dukani dusunuyorum ama beni zorlicak bi kac sey var dukanda.. kendimce arada dukan tarifleriule biseler yapsam diye dusunuyorum bazen.. sonucta dukan 5 gun basla 10 gun boz dieti olmadigi icin iyi dusunup karar vermek istiyorum

ne kadar az yemissin acikmadin mi gece

aslında acıktım. Ama hafta sonu giyecek kıyafet bulamayınca, her giydiğim pantolondan yanlarım fışkırınca ve eşimin akrabalarından kim görse ne kadar kilo almışsın diyince karar verdim. Elimi ne zaman yiyecek bişeye atsam bunlar geliyor aklıma. Bugün pilatese de başlayacam inşallah. Seninde eşinin gelmesine az kalmış. Çok güzel bi heyecan :)) Allah bi daha ayırmasın inşallah

benimde 50 kiloyken aldigm bi pantolonum var pazar günü bende onu bi giyeyim dedim, icine giremedim canim cok sıkıldı ama yinede senin kadar azimli olamadim :26: masallah
Evet geliyor aslinin dedigi gibi mutluluk hormonlarım beni aciktiriyor heralde

Merhabalar

10.09.2013 Manüm

Sabah
peynir, domates,2 zeytin, 1 dilim ekmek
1 fincan çay

ara neskafe

öğlen
iki kaşık pilav, domates

ara yoğunluktan bişi yemedim

akşam
salata
yarım dilim ekmek

çok az çekirdek yedim

su ne kadar içtiğimi hatırlamıyorum

çok geç kaldım yine dimi
dünkü menüm:
sabah: ballı sirkeli su
kahvaltı: haşlanmış yumurta,zeytin,peynir,yeşilçay,ceviz,1 dilim ekmek

ara: türk kahvesi
adaçayı
üzüm,galeta

akşam: yoğurt çorbası, 2 kaşık pilav, salata
neskafe

ooo sıkı gidiyoruz

sıkı gidiyoruzz evet, eskisi gibi açlığımı da hissetmiyorum ama
niye bir değişiklik yok anlamıyorum
su içmeye de dikkat ediyorum dur bakalım şöyle 2 hafta daha zaman tanıyım da

acaba biraz daha mi erken kalksan:44: hani metobolizma daha erken calismaya baslar diyorlar ya, etkisi olur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…