- Konu Sahibi DonukPudra
-
günaydınn kızlarr
11.09.2013 menüm;
sabah;
1 yeşil elma
öğlen;
az porsiyon z.yağlı yeşil fasulye, pilav
akşam;
z.yağlı dolma
yeşil çayımı da içtim, suyumu da
ama kilo veremiyorum nedenn :18::18::18:
bu hafta özel haftamdaydım ondan olabilir mii :44::44::44:
ondandir canimbenimde yaklasiyor, siskinlik var sanki üzerimde:26: bu haftada veremeyeceğim zaten kilo.. 2 haftadir tık yok
holmes canım biber kızartmasının bir porsiyonu 120 kcal (Bu arada kızlar bugün yediklerinizin kalorisini yazasım var umarım kızmazsınız bana)
evet geceleri acikiyorum yiyorum bazen.. yemegi bitirememistim yarisini yiyip yarisini aksam 8 gibi yemistim.. bazen geceleri cok acikiyorum dun daha erken uyudum acikmadim..
yaa ben 2 hafta önce denize gittim ya o hafta sonu kıtlıktan çıkmış gibi yedimm
şimdi onun ceremesini çekiyorumm
azcık daha dikkatli olalım mademm
bide hiç abur cubur yemiyorum yesem nolcak acep halimm
Ya bir porsiyonda kac tane biber oluyo ki :44: zaten yedim ama hiç doymadım,yediğmden de bişey anlamadm.keşke yemeseydm yaa
günaydınn kızlarr
11.09.2013 menüm;
sabah;
1 yeşil elma
öğlen;
az porsiyon z.yağlı yeşil fasulye, pilav
akşam;
z.yağlı dolma
yeşil çayımı da içtim, suyumu da
ama kilo veremiyorum nedenn :18::18::18:
bu hafta özel haftamdaydım ondan olabilir mii :44::44::44:
canım şöyleki 1 porsiyon 100 gr olsa, 1 orta boy biber 10-15 gr desek, her bir biber 10 gr da yağ çekse, 20 gr eder. Yani bir porsiyonda 5 adet orta boy biber olması lazım. Zaten bir porsiyonu 120 kcal miş. Her bir biber 24 kcal e denk geliyor benim hesabıma göresende 72 kcal almış oluyorsun. Aslında çok bişey değilmiş :)) Öyle yazasım gelmişse demekki :26:
Kızlar bişey sorcam. ara öğünlerde kuru kayısı yiyorum şu marketlerde paketlerde satılan sarı etli etli olanlardan. Arkadaşım kompostoluk kayısılardan yemem gerektiğini söyledi. Hangisi doğru olan acaba??
sarı kayısı değil kara kayısı ye canımhem o daha faydalı hem de diyet için daha uygun.
Biri abur cubur mu dedi
canım bir adet zeytinyağlı biber dolma 265 kalori
holmes ben hic anlamam malesefbende bi kac defa markette etli olanlardan alip yedim.. digerinden deil
regl yüzünden olabilir.4 gundur bi kipirti yok tartida.. tipatip ayni cikiyorum.. haftaya adet olacam onun etkisi mi? herkes diyo ya regl olacam sistim ben onu hic hissetmedm bugune kadar ama gercekten regl yuzunden mi durdu hic cozemedim..
Kızlar bişey sorcam. ara öğünlerde kuru kayısı yiyorum şu marketlerde paketlerde satılan sarı etli etli olanlardan. Arkadaşım kompostoluk kayısılardan yemem gerektiğini söyledi. Hangisi doğru olan acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?