bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

günaydınn kızlarr

11.09.2013 menüm;
sabah;
1 yeşil elma

öğlen;
az porsiyon z.yağlı yeşil fasulye, pilav

akşam;
z.yağlı dolma

yeşil çayımı da içtim, suyumu da

ama kilo veremiyorum nedenn :18::18::18:
bu hafta özel haftamdaydım ondan olabilir mii :44::44::44:

ondandir canim benimde yaklasiyor, siskinlik var sanki üzerimde:26: bu haftada veremeyeceğim zaten kilo.. 2 haftadir tık yok

ondandir canim benimde yaklasiyor, siskinlik var sanki üzerimde:26: bu haftada veremeyeceğim zaten kilo.. 2 haftadir tık yok

yaa ben 2 hafta önce denize gittim ya o hafta sonu kıtlıktan çıkmış gibi yedimm
şimdi onun ceremesini çekiyorumm
azcık daha dikkatli olalım mademm
bide hiç abur cubur yemiyorum yesem nolcak acep halimm

evet geceleri acikiyorum yiyorum bazen.. yemegi bitirememistim yarisini yiyip yarisini aksam 8 gibi yemistim.. bazen geceleri cok acikiyorum dun daha erken uyudum acikmadim..

Meyveyle geçiştiremiyomusun? İsveç diyetindesin verdiğin emeğe,aç kaldığın günlere yazık olmasın sonra

Ya bir porsiyonda kac tane biber oluyo ki :44: zaten yedim ama hiç doymadım,yediğmden de bişey anlamadm.keşke yemeseydm yaa

canım şöyleki 1 porsiyon 100 gr olsa, 1 orta boy biber 10-15 gr desek, her bir biber 10 gr da yağ çekse, 20 gr eder. Yani bir porsiyonda 5 adet orta boy biber olması lazım. Zaten bir porsiyonu 120 kcal miş. Her bir biber 24 kcal e denk geliyor benim hesabıma göre sende 72 kcal almış oluyorsun. Aslında çok bişey değilmiş :)) Öyle yazasım gelmişse demekki :26:

canım bir adet zeytinyağlı biber dolma 265 kalori

olsun canım yaz sen bilgilenmiş oluyoruz kalori hesabını ögreniyoz işte aslında yesem o kayık tabaktaki biterdi de bakma nasıl ayrıldım tabaktan bilemiyorum

Kızlar bişey sorcam. ara öğünlerde kuru kayısı yiyorum şu marketlerde paketlerde satılan sarı etli etli olanlardan. Arkadaşım kompostoluk kayısılardan yemem gerektiğini söyledi. Hangisi doğru olan acaba??

dünkü menüm:
sirkeli ballı su
kahvaltı: bir bardak süt, 1 dilim ekmek üzerine çokokrem

öğleden sonra: (yine komşudaydım) 5 adet mercimekli köfte, domates, yarım dilim kek,çay

ara: 1 tane kurabiye

akşam: 2 kaşık yoğurtlu patates kızartması,1 tane kurabiye,çay (misafirim vardı)

ve bol su

4 gundur bi kipirti yok tartida.. tipatip ayni cikiyorum.. haftaya adet olacam onun etkisi mi? herkes diyo ya regl olacam sistim ben onu hic hissetmedm bugune kadar ama gercekten regl yuzunden mi durdu hic cozemedim..

sarı kayısı değil kara kayısı ye canım hem o daha faydalı hem de diyet için daha uygun.

4 gundur bi kipirti yok tartida.. tipatip ayni cikiyorum.. haftaya adet olacam onun etkisi mi? herkes diyo ya regl olacam sistim ben onu hic hissetmedm bugune kadar ama gercekten regl yuzunden mi durdu hic cozemedim..
regl yüzünden olabilir.
ya da diyete yeni başlandığında vücut alarm veriyormuş,kayıba uğrayıp stokları kaybedecek diye bu yüzden korumaya alıyormuş kendini...

o yüzden bu aşamada olabiliriz ilk ay için normal bir süreç bu.. bende 2 kg verdim kaldım

tatlı,çikolata,dondurma,pilav ağzıma sürmedim 1 aydır. bakalım diğer ay nasıl olacak

Bence gün kurusu denilenleri var kahverengi olanlardan. O daha iyi diye biliyorum. En azından daha sağlıklı ve doğal. Sarı olanlar kükürtle sarartıldığı için ben aşure ve komposto dışında tercih etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…